• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkekte fsh yüksekliği ve gebelik ihtimali

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Benbe1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
33
15
38
24
Ablalarim ve kardeşlerim merhaba yeni üye oldum yazdıklarım görünür mü bilmiyorum 14 aylık eliyim ve hic korunmadik 5 ay sonra felan esim problem yaşayınca üroloji ye gittik ve hormonlarının yuksek olduğunu söyleyip endokrinolojiye yönlendirdi ve o zamandan bu yana kesin bir sey soylemediler testislerine bakıldı birşey cikmadi beyinden mr çekildi yine bir sey yok karacigerden suphelendiler o da temiz suan sanirim bobrekten supheleniyorlar 24 satlik idrar toplanmasini ve ilac verip ilaci icip kan vermesini soylediler sonuclarini bekliyoruz benimde adetim 4 gün geçti acaba test yapsam mi bilemiyorum her adetim gectiginde yapıyorum sonuc hüsran test nagatif cikiyo ve ben 2 gune kalmaz adet oluyorum acaba tecrübeli olan basindan geçen var mi aranizda esimin fshi yuksekken hamile kalma sansim var mi? Cok uzun oldu kusura bakmayin simdiden cevaplayanlara cook tesekkur ederim😊

Sperm sonuçları nasil eşinizin varsa atar mısınız?
Genelde fsh dan dolayı düşebiliyo da eğer sayısı hızı iyiyse gebe kalabilirsiniz tabi ki.

Sperm sonuçları nasil eşinizin varsa atar mısınız?
Genelde fsh dan dolayı düşebiliyo da eğer sayısı hızı iyiyse gebe kalabilirsiniz tabi ki.
Sperm testi yapılmadı ultrasonla testislerine bakildi bir sorun cikmadi adetim gecti ama tek cizgi görürüm diye test yapmaktan korkuyorum

Sperm testi yapılmadı ultrasonla testislerine bakildi bir sorun cikmadi adetim gecti ama tek cizgi görürüm diye test yapmaktan korkuyorum
Sperm testi şarttır testisten belli olmaz sayı

Back
X