Gebeliğe Hazırlık Asilama tup bebek klomen femara yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhaba arkadaslar biraz uzun olcak ama yardimci olabilir misiniz. 14 ay oldu evleneli hic korunmadik. İlk 5-6 ay esimin seyahatlerinden dolayi duzenli iliski olmadi. Sonra ben yinede doktora gittim. Hormon testi yapildi asagida paylastim. Her sey iyi ama hizlandirmak icin ilaca baslayalim dediler. 1 ay klomen 2 ay femara kullandim. Yumartalar cok guzel buyudu catlatma ignesi yapmadilar gerek yok kendi catlar diye. Sonra ben baska bir doktora gittim oda hormon testlerime, esimin testine vs her seye bakti. Her sey normal 6 ay dene olmazsa gel dedi. Birtek rahim filmi cektirmedim. Burada hormon testlerimi paylastigimda bana pko sun dediler sok oldum iki doktorda bana bunu soylemedi. Duzenli adet goruyorum. Alttan muayelerde kist vs hicbir problem gorulmedi. Smdi benim nasil bi yol izlemem gerek. Beklemekten de sikildim. Bu ay rahim filmi cektiricem sonrasinda asilama ile mi baslaniyor surece. Esimin testleri iyi. Ve ben pko muyum bunu bana doktorun soylemesi gerekmez miydi? Ne yapmaliyim tup bbek mi denemeliyim. Yoksa kendiliginden olmasini mi bekliyim ilac tedavisi mi. Cok uzun oldu smdiden tsk ederim okuyup yardimci olucak kisilerden. Yasim 28 bu arada.

Eklentiler

• F40ACC1C-7DA3-4269-B9ED-CDE192AFF21E.webp
    F40ACC1C-7DA3-4269-B9ED-CDE192AFF21E.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 63
Allah askina biri bana yol gostersin napicagimi sasirdim😂😂 beklemeli miyim kndiliginden olur mu yoksa tedaviye baslamali miyim ki

Back
X