- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Çift kişilik yani.belki daha fazlası. Kişilik çelişkisi yani..Aldatan erkeklerin birden fazla kişilikleri oluyor ve yanında oldukları kişilere mükemmele yakın davranıyorlar/davrandıklarını düşünüyorlar. İçinde bulunduğu anda üzerine tek bir kişilik geçiriyor; Bu yüzden de kimse onları hayatındaki kişiye zarar verdiğine, aldattığına, yanlış şeyler yaptığına inandıramıyor.
Napalım peki, napsın kuzenim..yeter artık bana bu kadar özenme diyesi var. Adamın bilinmeyen gizemki rolleri varmış gibiBence de kişiliği bozuk bu adamın
Kişilik bozukluğu derken yani karısına bu kadar mükemmel davranan adam neden muammalı işler yapar. Kaldı ki kuzenim bi keresinde evi terkedip geldi dayımlara. Kapıda yağmurda ağlamış kocası. Öyle barışmışlardıKişilik bozukluğunu siz çok yanlış anlamışsınız bu durum kişiliksizliğe yaklaşıyor sanırım
Kişilik bozukluğu derken yani karısına bu kadar mükemmel davranan adam neden muammalı işler yapar. Kaldı ki kuzenim bi keresinde evi terkedip geldi dayımlara. Kapıda yağmurda ağlamış kocası. Öyle barışmışlardı
Konuşsun Can'ım eşiyle ciddi ciddi. Böyle olur mu hiç?ikna olmadan bırakmasın peşini.Napalım peki, napsın kuzenim..yeter artık bana bu kadar özenme diyesi var. Adamın bilinmeyen gizemki rolleri varmış gibi
Öyle görünüyor. Bu adamların karıları bişey yapamaz. Ayrılamaz da düzeltemez de.. her seferinde sevdiğine inandırır geri dönderir kendine. Bi süre sonra kadının kişiliği de bozulmaya başlar zaten.. maalesef...Çift kişilik yani.belki daha fazlası. Kişilik çelişkisi yani..
Bi sıkıntı yok diye biliyorum sadece.pek konuşmayız bu konuları. Aklınıza gelen pis şeyleri merak ettim amaBuradan tani koymaya çalışmayın öncelikle.
Cinsel hayatları nasıl aklima çok pis şeyler geliyo şu an
Yani ispatı da yok.falancanın falancanın cenazesi. İki sene önceydi o vaka.silmedi kuzenim aklından...Aldatmaya fırsat mı arıyor diye sormuşsunuz da, bence çoktan bu işlerin içinde ama. O şehirde ya da cenazede kalmadıysa nerdeydi bu adam? Karısının haberi yok mu?
Yazdıklarınızdan tam aldatan adam profili okudum ben, kişilik bozukluğu vs değil.
Öyle zaten.kuzenim bayağı takıntılı oldu. Adam bi çiçek alıp gelse o günü bastan sona sorusturur oldu.yengemin de haberi yok pek.bana içini döküyor genelde abla diyeÖyle görünüyor. Bu adamların karıları bişey yapamaz. Ayrılamaz da düzeltemez de.. her seferinde sevdiğine inandırır geri dönderir kendine. Bi süre sonra kadının kişiliği de bozulmaya başlar zaten.. maalesef...
Bizim buralarda dedektif zor iş..bir de sunu sormam lazım ona. Gerçekten aldattığını anlasan ayrılacak mısın iki cocugunlaDurum gayet ciddi bence. Dedektifle izleyebilirsiniz.
Bazı eş cinsel insanlar gerçi biseksuel oluyor galiba enişte bey,neyse gerçek durumlarını gizlemek için paravan evlilikler yapabiliyorlar.toplumun baskısı vs gibi nedenlerle buna mecbur kaldıklarını söylüyorlar ama bence bir kadının hayatını mahvetmeyi hiç bir mecburiyet haklı kilamaz.Bi sıkıntı yok diye biliyorum sadece.pek konuşmayız bu konuları. Aklınıza gelen pis şeyleri merak ettim ama
Uuff inşallah düşündüğümüz gibi değildir. Yani aslında yazarken bile tereddüt ettim dedektif meselesini ama adam belliki çok profesyonel kuzeninizle arası çok iyi.Bizim buralarda dedektif zor iş..bir de sunu sormam lazım ona. Gerçekten aldattığını anlasan ayrılacak mısın iki cocugunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?