benim esim kullandi sperm sayisi azdi onun icin kullanmisti ama onun yaninda vitamin ilaclaridi kullanmistiMerhaba kızlar eşim azosperm…
Doktor klomen verdi?
Eşi klomen kullanıp faydasını gören oldu mu?
Benim esim de kullandı hiç bir artış göstermedi aksine bazı değerleri düştü. İnsallah sizw şifa olurMerhaba kızlar eşim azosperm…
Doktor klomen verdi?
Geçmiş olsun.. ne durumdasınız şuan. Benim eşimde klomen yanında takvıye bir ilaç kullanıyor.benim esim kullandi sperm sayisi azdi onun icin kullanmisti ama onun yaninda vitamin ilaclaridi kullanmisti
Bizimde fsh lh çok yükseldi, hormo değerleri bozuldu..Benim esim de kullandı hiç bir artış göstermedi aksine bazı değerleri düştü. İnsallah sizw şifa olur
Bizde tedavıdeyız, biz çam sakuraya gidiyoruz.Merhaba eşimde klomen,menupin,nutfeks kullanıyor. Bülent Erol’da tedavide kendisi ilacın faydası olmuyor mu?
İnşallahBizde tedavıdeyız, biz çam sakuraya gidiyoruz.
Sizin başlayalı kaç ay oldu??
Benim klomenın bazı hastalara iyi geldiğini, ama bazı hastalarda herhangi bir faydası olmadığını okudum.
İnşalallah eşlerimize şifa olur
bahcecının fiyatları nasıl? Bülent hocadamısınızİnşallahBahçeci’de 3 aydır tedavi görüyor.21 temmuzda test vericek eşim 26 temmuzda da doktorla görüşmemiz var.
hersey yolunda ama bir turlu gebe kalamadim cnm 5 yildir ugrasiyomGeçmiş olsun.. ne durumdasınız şuan. Benim eşimde klomen yanında takvıye bir ilaç kullanıyor.
Fsh lh çok yükseltti.3 ay kullanılması gerekiyormuş sanırım. Bizim 1,5 ay oldu.
Tesekkür ederiz tüp bebek sürecindeyiz. Sperm sayısını ve ileri hareket hızını arttıran bir yöntem bulamadık malesef ve zaman kaybı olduğu için direkt tüp bebek deniyoruzBizimde fsh lh çok yükseldi, hormo değerleri bozuldu..
Deneme yanılma yöntemi ile sanırım kullanılıyor. Kimine iyi gelirken kimine iyi gelmiyor.
Şuan eşinizin aldığı bir tedavi var mı?
Sizede çok geçmiş olsun.
Verdiği ilaçlar aylık 2.000tl gidiyor. Doktor muanesi en son 2.200tlydi. 6 ayı kontroller kapsıyor o yüzden tek sefer veriyorsun parayı gerçi bizim bu ilk gittik ilaç yazdı.testten sonra ikinci görüşmemiz olacakbahcecının fiyatları nasıl? Bülent hocadamısınız
Merhaba aynen bizde Bülent hocaya gidiyoruz aynı ilaçlara başladık. Siz nasıl peki fayda gördünüz mü yani sperm sayısında artış oldu mu acaba?Merhaba eşimde klomen,menupin,nutfeks kullanıyor. Bülent Erol’da tedavide kendisi ilacın faydası olmuyor mu?
3 aylık tedaviden sonra test verdi 1 ad. Hareketsiz çıktı.ardından iğne ve ekstra ilaçlar daha verdi. Her ay teste veriyor geçen ay test verdi 3 ad. Hareketsiz çıktı 26 eylülde tekrar test verecek inşallah bu sefer hareketli çıkacakMerhaba aynen bizde Bülent hocaya gidiyoruz aynı ilaçlara başladık. Siz nasıl peki fayda gördünüz mü yani sperm sayısında artış oldu mu acaba?
Hadi inşallah umarım Rabbim hayırlı haber almanızı nasip eder darısı bize3 aylık tedaviden sonra test verdi 1 ad. Hareketsiz çıktı.ardından iğne ve ekstra ilaçlar daha verdi. Her ay teste veriyor geçen ay test verdi 3 ad. Hareketsiz çıktı 26 eylülde tekrar test verecek inşallah bu sefer hareketli çıkacak
Merhaba kızlar eşim azosperm…
Doktor klomen verdi?
Hepimize inşallahHadi inşallah umarım Rabbim hayırlı haber almanızı nasip eder darısı bize
Çok üzüldümHepimize inşallahbugün yine test verdi test sonucu çıktı bu sefer Canlı cansız hiç sperm çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?