Erkekte kotu gecmis

Olmayacak biriyle oldurmak için neden zorluyorsunuz ki? Önemli olan geçmişi değil kafa yapısı. Arkadaşıyla olan muhabbetleri çok belli. Yatağa atmak falan hiç hoş tabirler değil.
Siz degerlisiniz. Bunu unutmayın.

Keske noktalama isareti kullansaydiniz. Biz de nefesimizi tutarak okumak zorunda kalmasaydik.

Keske noktalama isareti kullansaydiniz. Biz de nefesimizi tutarak okumak zorunda kalmasaydik.
Yeni üyeyim. Sığmaz diye düşünerek harf kısaltmaları yaptım. Telefondan girdiğim içinde açıkçası dikkat etmedim. Konuyla yazdığınızında bi alakası yok ama teşekkürler.

Ama benimle yaşayabileceği bir şey yok maalesef. Bunu da biliyor .
Bir sey yasayamayacagini dusundugu icin daha cok hirs yapmis olabilir. Kalbinizin sesini dinleyin bence. Biz kadinlarin limbik sistemi daha gelismistir. Hislerimiz dogrudur. Yeter ki kulak verelim. Bence yas falan onemli degil. Karakterini begendiniz mi, ona inaniyor musunuz bunlar onemli. Siz degerlisiniz. Umarim sizin icin dogru olani secersiniz.
Yeni üyeyim. Sığmaz diye düşünerek harf kısaltmaları yaptım. Telefondan girdiğim içinde açıkçası dikkat etmedim. Konuyla yazdığınızında bi alakası yok ama teşekkürler.
Ben tesekkur ederim.
Sevgiler.

Back
X