• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekte maddi sknt..

derler canım derler...ben de tamamen bu yüzden terkedildim...ben battım seni de kendimle batıramam gibi bi cümleyle karşılaştım...benimkinin de devlete baya yüklü bir borcu var...
normalde olması gereken sewgilinin bu zor günlerinde seni yanında istemesi,senden destek alması değil midir?işte malesef bazı erkeklere göre değildir...

allah sonumuzu hayretsin...umarım yaptıkları aptallığın farkına varıp çok da geç olmadan geri dönerler...

offf demek ki bu derte olan bi tek ben degilim :( anlamiyorum kafam almiyor bi turlu
Bir gun kesin pisman olucaklar ama belki o an baskasiyla olu vericegiz
Senin hikayen ne cnm biraz anlatirmisin ltfn, ne zaman bitti iliskiniz?

offf demek ki bu derte olan bi tek ben degilim :( anlamiyorum kafam almiyor bi turlu
Bir gun kesin pisman olucaklar ama belki o an baskasiyla olu vericegiz
Senin hikayen ne cnm biraz anlatirmisin ltfn, ne zaman bitti iliskiniz?

bizim ilişkimiz tam tamına bir ay önce bitti...işte tamamen maddi nedenlerden..birbirimizi hala çok seviyoruz,ikimiz de dile getirmesek de biliyoruz bunu..kolay değil bir seneyi aşkın bi beraberlik yaşamışız..ailesiyle aram çok iyiydi,annem kendisini çok severdi,evlilik hayalleri kurardık,annesi arkadaşlarına beni gelinim diye tanıştırırdı,kısacası herşey çok güzeldi...
ama şu lanet olası para yüzünden son zamanlarda huzurumuz bozuldu işte,işyerindeki maaşı yarıya düştü,borçlarını borçla kapatmaya çalıştı olmadı..
çok sıkıntıdayım kendimi zincirlenmiş köpek gibi hissediyorum,seni de bu halimle daha fazla üzemem,bi ilişkinin sorumluluğunu taşıma gücüm kalmadı,hiçbişey için gücüm kalmadı diip bitirdi...
oysa bana sewgisini göstermesi için paraya ihtiyacımız yoktu ki benneyaptımki

çok üzüldüm,çok ağladım,çok kilo kaybettim,psikolojik ve fiziksel olarak çökmüş durumdayım son 1 aydır keza o da öyle..yine de umudumu yitirmedim ben neden bilmiyorum...bugün görüştük mesela 2 arkadaş gibi gayet güzel sohbet ettik,hem de kendisi aradı...

işte benim hikayem... :) bakalım ileride neler olacak bekleyip göreceğiz...

bizim ilişkimiz tam tamına bir ay önce bitti...işte tamamen maddi nedenlerden..birbirimizi hala çok seviyoruz,ikimiz de dile getirmesek de biliyoruz bunu..kolay değil bir seneyi aşkın bi beraberlik yaşamışız..ailesiyle aram çok iyiydi,annem kendisini çok severdi,evlilik hayalleri kurardık,annesi arkadaşlarına beni gelinim diye tanıştırırdı,kısacası herşey çok güzeldi...
ama şu lanet olası para yüzünden son zamanlarda huzurumuz bozuldu işte,işyerindeki maaşı yarıya düştü,borçlarını borçla kapatmaya çalıştı olmadı..
çok sıkıntıdayım kendimi zincirlenmiş köpek gibi hissediyorum,seni de bu halimle daha fazla üzemem,bi ilişkinin sorumluluğunu taşıma gücüm kalmadı,hiçbişey için gücüm kalmadı diip bitirdi...
oysa bana sewgisini göstermesi için paraya ihtiyacımız yoktu ki benneyaptımki

çok üzüldüm,çok ağladım,çok kilo kaybettim,psikolojik ve fiziksel olarak çökmüş durumdayım son 1 aydır keza o da öyle..yine de umudumu yitirmedim ben neden bilmiyorum...bugün görüştük mesela 2 arkadaş gibi gayet güzel sohbet ettik,hem de kendisi aradı...

işte benim hikayem... :) bakalım ileride neler olacak bekleyip göreceğiz...

cnm çok duygulandim :çok üzgünüm:
antlatiklarina gore ben inaniyorum ki hata eminim ki biraz sikintisi duzelsin kesin barisirsiniz. Biraz sabir lazim.
Sen yinede ii dayaniyorsun ben arkadas gibi konusamiyorum, cunku yaptigini hazmedemiyorum bi an sinirleni veriyorum, birde sizin 1 aydir bitti benim 1 sene oluyor ama hala durum ayni :çok üzgünüm:
Hakkimizda hayirlisi olur ins, Rabbim buyuk hergun dua ediyorum insallah bir gun kabul olur

cnm çok duygulandim :çok üzgünüm:
antlatiklarina gore ben inaniyorum ki hata eminim ki biraz sikintisi duzelsin kesin barisirsiniz. Biraz sabir lazim.
Sen yinede ii dayaniyorsun ben arkadas gibi konusamiyorum, cunku yaptigini hazmedemiyorum bi an sinirleni veriyorum, birde sizin 1 aydir bitti benim 1 sene oluyor ama hala durum ayni :çok üzgünüm:
Hakkimizda hayirlisi olur ins, Rabbim buyuk hergun dua ediyorum insallah bir gun kabul olur

ben de eskisi gibi oLmamızı 4 gözLe bekLiyorum inan ki...
yani ben de bir araya geLdiğimizde öyLe kanka modunda oLamıyorum zaten o an öyLe karışık duyguLar yaşıyorum ki anLatamam...öfke,aşk,sewgi,merak,kırgınLık,hazmedememek vs vs..sormak istediğim milyonLarca soru oLuyor akLımda ama tutuyorum işte kendimi normaL oLabiLmek için..

dua etmekten asLa ama asLa vazgeçme...bu tür durumLarda seni psikoLojik oLarak rahatlatabiLecek tek şey dua...ALLAH'ım 2mizin de duaLarını kabuL edecek inşaLLah...

Her zaman söylerim, yokluk görmüş insan varlığın kıymetini bilir.. Biz de erkek arkadaşımla inanılmaz zor günler geçirdik.. Bozukluk denkleştirip 1 paket makarna alıp yağsız makarna yediğimiz zamanlar oldu.. İleride evlendiğimizde belki çok daha kötülerini yaşayacağız.. Ama bu hiç bir zaman ayrılık sebebi olamaz.. Söz konusu dahi olmaz.. Ne ben onu bırakırım böyle bir sebep uğruna ne de o beni bırakır..

haklıısn öyle de olması gerekir aslında ama işte geneli duygusal anlamda bizim kadar olgun olmadıklarından böyle panikleyebiliyorlar bazen...ve tek çözümü kaçmakta buluyorlar...
ben de isterim tabi ki onun bu zor zamanlarında ona destek olabilmeyi ama kendi istemiyorsa onu daha da fazla sıkıp kendimden soğutmak istemem..bazı şeylerin düzeleceği varsa da düzelmez gibi geliyor bana..
bekleyip göreceğiz hepberaber...

Tabii ki canım.. Bu zor döneminde onu sıkmamaya özen göstermen en doğrusu.. Ama senin ona kayıtsız şartsız destek olacağını da bilmeli.. Nasıl olsa düzelecek.. Biraz sabır a.s.

biLiyor..zaten benim için de önemli olan bilmesi...
teşekkürler canım inşallah dediğin gibi olur..çok özlüyorum onu... mirmirmirmir

canım biliyorsun bu konudaki düşüncemi...bırak işlerini yoluna koysun ; sonra da vicdanını ortaya koysun... pişmanlık yaşayacaktır elbet...

ama bu ne zaman olur bilinmez ; bekleme artık... sen de yolunu çiz... eğer kaderinde varsa zaten geç olmadan gelecektir.. yoksa da yapacak birşeyin kalmadı artık senin...

böcügüm haklisin zaten artik birsey yapmiyorum o gunden sonra, beklemekte istemiyorum çok fedakarliklar yaptim anlamiyorsa benden bu kadar
Elbet bir gun oyle bi pisman olucak ki , her zmn vicdani sizlasinn dedigim bu
ama bi yandan da rabbime dua ediyorum ki sikintisi bitsin diye

aynen canım aynı seyler askerden geldi babasıyla çalışıyordu hazıran sonunda borçları bitecek,varlıktan bir anda yokluğa düştü babasının işleri kötüleşti ve dahası.
çok çaresiz kaldı ve benım herkesten farklı olan hayatıma alışamam dedi veremem bunları sana ben dıyerek beni terk etti.
haklıydı ama 3 yıllık bir ilişki bitecek neden değildi çünkü hayatımı kurmama o yardım etmişken askerlik ve sonrasında onun yanında olmayı okadar çok isterdim ki onun ilki olmama rağmen bitirdi .ben bu haldeysem biliyorum ki o da benden farksız ama aklımın almadığı sorular beni fazlasıyla depresyona sokuyor artık dayanamıyorum.
sabır elacık sadece sabır.

Böyle bi ayrılıktan ilk anlıcagım şey..
Senin paran varsa aşkımsın cnaımsın. Paran yoksa sende kimsin hayatımda ne işin var...
Bumudur bi ilişkinin asıl temeli.
Zor günde bırakıp kaçmak mı???

Parası yoksa cıkış yoludamı? yok...
Pek görüşmezdiniz... Görüşürseniz de para harcamıyacagı yerlere giderdiniz...

Bu ayrılık için iyi bir bahane. Ama altında nedense farklı bir şey görür hisseder gibiyim:delphin:
Sende kendi yolunu cizmeye bak. Boşver bekleyipde umudunu ona baglayıp bir kez daha yanılma derim.
Madem gitti madem tercihi bitirmek oldu. Sende onu unutma tercihine yönel:1hug:

Back
X