- Konu Sahibi kelebek1605
-
Arkadaşlar, bu yollardan geçmiş biri olarak, eğer eşinizde morfoloji sorunu varsa tavsiye eymiorum. Biİm doktotumuz üstelik ufak çaplı bir üp bebek tedavisi deyip tüp bebek iğnelerinden tüp bebek tedavisi gibi yalnız günlük 300 doz yerine 100 doz yaptırıp bende 12 ve 16 yumurta geliştirip yaptı. Yine de tutmadı. Ayrıca orada tanıştığım bir hanımın üçüz tutmuş bu yöntemle ki istenilmeyen bir durum... Dikkat!
canım merhabea sen bilirsin ama bence aşılama haklarını kullan ikinci aşılamada şans daha fazla benim tek yumurtayla oldu etkilemek istemem ama daha fazla yıpranıyo insan kendimden biliyorum hakkında hayırlısı olsunMerhaba canım, sakıncası yoksa morfoloji değerini sorabilir miyim.
bİZ de yeni test yaptırdık, eşimin diğer değerleri normalin üstünde, öyle aman aman harika bir değer yok ama hepsi bahsi geçen aralıkta morfoloji hariç. MOrfolojisi %3 civarında.
Henüz kendi doktorumuza sonuçlarla birlikte gitmedik ama farklı uzmanların görüşlerini sorudm. Direkt aşılama diyen, hayır zaman kaybı tüp bebek yapın diyen olduğu gibi inan normal yolla devam edin olur diyen de oldu. Ben de çok kararsızım açıkçası.
Eşim aşılama yaptırmak istiyor, daha doğal bir süreç oldugundna hareketle, bense zaman kaybetmeyelim diretk tüpe geçelim diyorum bakalım doktorumuz ne dicek.
BU arada morfoloji bozukluğu olup da aşılama ile hamile kalan tanıdığım var, herkesde durum farklı seyredebiliyor.
Aallah en yakın zamanda sana da nasip etsin
konuyu görünce yazmak istedim... benim eşim varikosedi morfolojisi % 3 dü ..aşılama yaptık ikincisinde tuttu... şimdi dünyalar tatlısı 6 aylık bir kızım var yani birazda kısmet işi bunlar hakkınızda hayırlısını dilerim
canım merhabea sen bilirsin ama bence aşılama haklarını kullan ikinci aşılamada şans daha fazla benim tek yumurtayla oldu etkilemek istemem ama daha fazla yıpranıyo insan kendimden biliyorum hakkında hayırlısı olsun
amin inşallah isteyen herkes kavuşur meleğinetebrik ederim canım alah bize de nasip eder inşallah
Arkadaşım merhaba tabiki biz ne desek boş. Aama çevremde görüdğüm aşılamayı vakit kaybı olarak gören ve direkt tüp bebek öneren doktorlar/merkezler olduğu gibi, tüm yolları tüketmek gerektiğine de inananlar var.
Keza dedğim gibi ben henüz tüm sonuçlaırm ile gitmedim çünkü adetin 2. günü gelin dediler. Ama ilk görüşmemizde üstüne basa basa biz anında tüp bebek diyen bir merkez değiliz sorununuz basitse ya da sorun yoksa yumurta takibi aşılama sonra tüp bebek diye devam etme taraftarıyız demişlerdi. Haftaya regl olucam bakalım kısmet doktorumuz ne dicek. Tabi u arada aşılamaya da hemen başlayamıcam çünkü henüz rahim filmi çektirmedim eşinin sperm sonuçlarına göre değerlendiririz demişlerdi çünkü.
Merhaba canım, sakıncası yoksa morfoloji değerini sorabilir miyim.
bİZ de yeni test yaptırdık, eşimin diğer değerleri normalin üstünde, öyle aman aman harika bir değer yok ama hepsi bahsi geçen aralıkta morfoloji hariç. MOrfolojisi %3 civarında.
Henüz kendi doktorumuza sonuçlarla birlikte gitmedik ama farklı uzmanların görüşlerini sorudm. Direkt aşılama diyen, hayır zaman kaybı tüp bebek yapın diyen olduğu gibi inan normal yolla devam edin olur diyen de oldu. Ben de çok kararsızım açıkçası.
Eşim aşılama yaptırmak istiyor, daha doğal bir süreç oldugundna hareketle, bense zaman kaybetmeyelim diretk tüpe geçelim diyorum bakalım doktorumuz ne dicek.
BU arada morfoloji bozukluğu olup da aşılama ile hamile kalan tanıdığım var, herkesde durum farklı seyredebiliyor.
Aallah en yakın zamanda sana da nasip etsin
Canım bizim bir sefer morfoloji 4 bir seferde 2 çıktı. Kesinlikle her tutmayışında sinirin bozuluyor. Bir de benimki yer olarak da uzaktı trafikte saatlerce debelen bir de negatif sonuç bir de bir sürü doktor parası falan bize 3 aşılama 1500 lira doktora. 500tl testler bunun dışında karından yapılan iğnelere de sanırım 1500 tl falan verdik yazık yani... Ama parasını devletten almayı düşünüyorsan. Üç kere aşılama istiyorlarmış. Bilgine
konuyu görünce yazmak istedim... benim eşim varikosedi morfolojisi % 3 dü ..aşılama yaptık ikincisinde tuttu... şimdi dünyalar tatlısı 6 aylık bir kızım var yani birazda kısmet işi bunlar hakkınızda hayırlısını dilerim
Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da hamile kalmis olabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?