erkekte ne önemli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi defnesabunu:)
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzellik veya yakışıklılık göreceli ve gelip geçici bir kavram ve herkese görede değişebilen.
Öncelikle kişide karakter önemli,dürüstlük ve güvenilirlik niteliklerini taşıyan,aile olma sorumluluğunu kaldırabilecek,merhametli,saygılı,anlayışlı tabiki birde temizliğine özen gösteren.Dış görüntü önemli değil diyen yalan söylemiş olur yan yana geldiğiniz zaman birbirinizi tamamlamanız gerekiyor.:1hug:
Böyle bir erkeğide bulmak artık imkansız gibi!fisfisfis

benim anladığım kadarıyla sizin hayatında 2 erkek var yanlız birini seviyorsunuz,diğerinden hoşlanıyorsunuz...biri olumlu kişiliğe sahip,diğeri olumsuz....peki bunun neyini düşünüyorsunuz anlayamadım...erkek olarak değil insan olarak baktığınız zaman bile tabiki olumluyu seçeceksiniz...bir bayan aynı anda hem sevip hemde başkasından hoşlanamaz yani en azından bana göre öyle...bence siz tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz ve kararsız kalmışsınız..biraz sessizlik ve yalnızlıkla doğru kararı vereceğinize inanıyorum...,
sevgiler...

erkekte aklı,huyuve azıcık da cebi güzel olması önemli kimse dediklerimden yanlış bir şey anlamasın bu devirde bu hayat şartlarında cep güzelliği de önemli ama sırf cebi güzel diyede evlenmeyin ama bunu da göz ardı etmeyin ayrıca aklı güzel olan erkek her zaman size anlayışlı olur daha yazacaktım ama işim var

arkadaslar suan okadar yanlızımkı kıme neyı anlatıyım bılmıyorum gunduz buraya yazarken zaten ıcımde kotu hısler vardı kac gundur bu ılgısızlık hayra alamet degıldı bugun 1 de cektıgım msja 5 saat cevap vermedı vede bana 5 yasında cocuksun dııyıp yuzune telı kapattıktan sonra yazdıgım msja... ve 5 saat sonra soyledıgı gormemısım cebımde hala 5 yasında cocuksun... bumu kızlar yaa bumudur benım sebdıgım ınsan hayır olamaz yaa bde bahanesı ayrı bı suc 5 saat benı aramaman normalmı telıne bakmaman normalmıde bana boyle bı bahane sunuyosun... aradıgımdada rahat rahat konusuyo nevarkı dıyo ya arama benı dedım tamam dedı kapattım ama bılıyorum 3 gun sonra pısman olup gene arıcak belkıde busefer aramıck bılmıyorum ama artık ask degıl acıya dondu ben napıcam boyle yaaa

Back
X