Erkek İnfertilitesi erkekte prolaktin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

edacik82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
742
870
53
merhaba kizlar
esimde prolaktin yuksek cikti ve morfoloji de dusuk. Boyle bir durum yasayan var mi? Persembe doktora gidicez.

merhaba kizlar
esimde prolaktin yuksek cikti ve morfoloji de dusuk. Boyle bir durum yasayan var mi? Persembe doktora gidicez.
geçmiş olsun benim eşimde yaşamıştı çok şükür iyileşti. iyi bi endokrin uzmanına gidin..korkulacak bişi değil için rahat olsun....
bizdede morfoloji ve sayı düşülüğü varken prolaktin çok çok yüksek çıkmıştı üroloji doktoru bizi hemen endokrine yollamıştı.orda beyin mr ı çekildi hipofiz bezinde küçük bi kist göründü yaklaşık 6 -7 ay ilaç tedavisiyle küçüle küçüle yok oldu ilacınıda yaklaşık 2 sene falan kullanmaya devam etti ve şuanda hormon değerleri gayet normal ilacıda bıraktı..ama sperm sayısı ve morfolojisi değişmedi hala kötü bizimkinde varikoselde vardı gerçi ....

geçmiş olsun benim eşimde yaşamıştı çok şükür iyileşti. iyi bi endokrin uzmanına gidin..korkulacak bişi değil için rahat olsun....
bizdede morfoloji ve sayı düşülüğü varken prolaktin çok çok yüksek çıkmıştı üroloji doktoru bizi hemen endokrine yollamıştı.orda beyin mr ı çekildi hipofiz bezinde küçük bi kist göründü yaklaşık 6 -7 ay ilaç tedavisiyle küçüle küçüle yok oldu ilacınıda yaklaşık 2 sene falan kullanmaya devam etti ve şuanda hormon değerleri gayet normal ilacıda bıraktı..ama sperm sayısı ve morfolojisi değişmedi hala kötü bizimkinde varikoselde vardı gerçi ....
Tesekkurler llylzll cevabin icin cok gecmis olsun. Peki doktor size tum bebek ya da asilama onerdi mi?

Tesekkurler llylzll cevabin icin cok gecmis olsun. Peki doktor size tum bebek ya da asilama onerdi mi?
5 defa tüp bebek yaptık ama olmadı ... ama bunun prolaktinle hiç bir ilgisi yok sen endişelenme ..bizde sperm sayısı ve morfolojisi çok kötü durumda :(

5 defa tüp bebek yaptık ama olmadı ... ama bunun prolaktinle hiç bir ilgisi yok sen endişelenme ..bizde sperm sayısı ve morfolojisi çok kötü durumda :KK43:
Ay simdi baktim immobilite de %53. Morfoloji cidden kotu. Bakalim doktor ne dicek. Yani Allahin gucune gitmesinde esim de onemli bisey cikmasin cocuk bir sekilde olur. Allah baska dert vermesin insallah :( size de gecmis olsun canim umarim en kisa surede guzel haberler alirsiniz. Ben 33 yasina giricem kasim da esim de 32 yasinda. Hayirlisi diyelim bakalim persembe ne diyecek doktor :( senin testlerin nasil cikti canim ben hic hcg falan cekinmedim ama cok duzenli adetim yumurtlamam vs.

Ay simdi baktim immobilite de %53. Morfoloji cidden kotu. Bakalim doktor ne dicek. Yani Allahin gucune gitmesinde esim de onemli bisey cikmasin cocuk bir sekilde olur. Allah baska dert vermesin insallah :KK43: size de gecmis olsun canim umarim en kisa surede guzel haberler alirsiniz. Ben 33 yasina giricem kasim da esim de 32 yasinda. Hayirlisi diyelim bakalim persembe ne diyecek doktor :KK43: senin testlerin nasil cikti canim ben hic hcg falan cekinmedim ama cok duzenli adetim yumurtlamam vs.

vala zor işler ben de 36 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyoruz ..hsg çekildim histerskopide oldum bende herşey yolunda sadece troidim var oda engel olucak durumda değil bu yaşımda yumurtlamam falan iyi ama işte bilemedik ki vallaa elimizden geleni yapıyoruz ne dedilerse yaptık ama olmadı işte nasip ..allah büyüktür

vala zor işler ben de 36 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyoruz ..hsg çekildim histerskopide oldum bende herşey yolunda sadece troidim var oda engel olucak durumda değil bu yaşımda yumurtlamam falan iyi ama işte bilemedik ki vallaa elimizden geleni yapıyoruz ne dedilerse yaptık ama olmadı işte nasip ..allah büyüktür
Tekrardan gecmis olsun canim insallah tez zamanda guzel haberleri alirsin, aliriz. Sagol destegin icin persembe haber veririm doktordan sonra

Back
X