Erkekte yanma hissi

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Bir arkadaşım gelip bana sordu. Ben de foruma yazalım belki bir cevap çıkar dedim. Kabul etti.

Eşiyle ilişkiye girdikten sonra yanma oluyormuş.. Ben de iltahap vardır dedim. Yarın ikisi doktora gidecek.
Yine de bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi? Başka bir problem yok.

Milleti bilmem de boyle konular görünce benm devreler yaniyo valla:KK59::KK59::KK59:

Coookkkkkk merak ettiyseniz nette biraz arastirin buraya yazana kadar

Bu kadar da herseyinizi nasil paylasiyosunuz ki birbirinizle:KK14::KK14::KK14::KK14:

Prostat ya da idrar yolu iltihabından tutun, cinsel yolla bulaşan hastalıklara kadar bir çok şeyin belirtisi olabilir. Ciddi bir durum, acilen eşiyle birlikte doktora gitmeli.

Milleti bilmem de boyle konular görünce benm devreler yaniyo valla:KK59::KK59::KK59:

Coookkkkkk merak ettiyseniz nette biraz arastirin buraya yazana kadar

Bu kadar da herseyinizi nasil paylasiyosunuz ki birbirinizle:KK14::KK14::KK14::KK14:

Öyleyse site yöneticilerine bildirinde cinsellik bölümünü kapatsınlar.
Konuşulabilsin diye açılmış herhalde o bölüm değil mi ?

Maşallah arkadaşınızın eşinin hastalık kapıp kapmama durumundan ne kadar eminsiniz öyle. Kontrol mü ediyorsunuz????

Hıhım evet evde alet edevatım tam teşekküllü.. Hemen kontrol ettim.

Arkadaşımın yorumu: ben zaten şuan arkadaşımın yanındayım . bu yüzden emin çünkü kendimi ve eşimi biliyorum. hastalık belirtisi bende yok. sadece eşimde cinsel ilişki sonrasında olan bir durum değil. ilişkimizden bir hafta sonra olan bir yanma hissi. benlik bir durum yok fakat benimle alakalı mı diye endişeleniyorum o kadar.

Burada kesin yoksa sen arkadaşın mısın muhabbeti dönecek kadın sıkıştırılacak.
Öyle bile olsa bundan bizene değil mi? Kadın isterse arkadaşımın başına geldi yazar kendisi bir şey olur utanır "benim sorunum" diye yazamaz.Baştan söyleyeyim.Hazırlıklı ol sende kimseye bir sey acıklamak zorunda değilsin.Öyle olsa da olmasa da.

Zaten doktora gidilecek.Burada bir jinekolog olmadıgı sürece bizim yorumlarımız gecersiz bence.Cünkü her sey olabilir.

X