- Konu Sahibi perilikosk64
Bende hukuk okuyorum yuksek lisansima yeni basladim ama hic bi zaman ilerde cok para kazanacagim diye dusunmedim veya bi ego falan olursturmadi. Halende oyleyim.. Bu bolumu gercekten sevdigim icin okuyorum ve insallah ilerde insanlara faydali bir birey olurum diye umit ediyorum. Hem butun hukukcular cok para kazaniyor diye birsey yokki :)
Eski sevgilim memurdu ve turkiye ortalamasina gore maasi guzeldi. Lakin ara sira oda bana citlatirdi sen benden yuksek olacaksin belki daha cok kazanacaksin falan derdi bende ona henuz elimde birsey yok. Yarinin ne getirecegi belli degil. Once gercekten o dediklerini basarayimda oyle konus derdim konu kapanirdi..
Simdi dusunuyorumda, aceba gercekten problem olurmuydu bu? Sen ne kadar bu konuyu onemsemesende erkekler bunu gurur meselesi yapiyor demekki..
Kesinlikle problem oluyor. Kardeşmin eski sevgilisi sorun etmiyor gibi gözüküyordu. Meğer inanılmaz kafasına takıyormuş sonradan itiraf etti. Ve kardeşimi bir şekilde ezmeye çalışıyordu aşağılık kompleksi oldu bende diye itiraf etmişti.
Konu sahibi bence bu iş olmaz üstelik baştan belli etmiş kendini