• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEKTEN DAHA FAZLA PARA KAZANMAK

Karşındaki kişinin duruma bakış açısıyla alakalı siz o kişinin bu düşüncesi değiştiremezsiniz. Kendini daha güçlü bir kadın karşısında yetersiz görüp mutsuz hissediceğini düşünmüş ve bunuda dile getirmiş.Üstelik insanlar kendileriyle ilgili yaptığı duygusal tahminlerde genelde yanılmazlar. Üzülmenizi anlıyorum bir iki kere evlenince senin benimmi var bilmemne dyin konuşun hala aynı fikirdeyse çok zorlamayın derim çünkü belki bugün ayrılamaz ama yarın kendini eksik hissettiğini gizlemek için sizin burnunuzdan getirebilir.Bazı erkek mdelleride böyle oluyor.Sen kazanıyor olabilirsin ama evin reisi benim halleri.İleride daha çok üzülürsünüz takıntılı insanlarla olmaz.

Arkadaslar daha önce de bir konu açmıştım. Orada bahsettigim problemi aştık çok sukur. Kısaca özetlemek gerekirse; -birbirimiz hakkında karşılıklı olarak olumlu kanaat edinirsek- ciddi bir seylere adım atmayı düşündüğümüz bir çocukla diyalog halindeyim bir süredir. Bu çocuk öğretmen ben ise hukuk mezunuyum ve aynı alanda yüksek lisans yapiyorum. Kendisi bugün bana sen avukat da olsan hakim de olsan akademisyen de olsan her halukarda benden fazla para kazanirsin bu iş olmaz dedi. Ben de üzüldüm açıkçası biraz. Sizce bu ne kadar doğru ve bu konuda ne yapabilirim?
bunu kaldırabilecek erkek vardır kaldıramayacak erkek vardır net olarak kendini ifade etmiş bence :KK14:

maalesef.
yine de dillendirmeyince belki açıktan kimse bir şey diyemez.

ya bilemiyorum ki. bazen ben mi farklı bir dünyada yaşıyorum diyorum.
çözülemeyecek sorunlar değil bunlar iki gönül bir olunca.

artık iki gönül mü bir olmuyor, yoksa sorunlar mı gerçekten çözülemeyecek kadar büyük, ben küçük görüyorum.

Başka problemler de var sanki... Bu sadece buz üstünde görünen kısım.

Arkadaslar daha önce de bir konu açmıştım. Orada bahsettigim problemi aştık çok sukur. Kısaca özetlemek gerekirse; -birbirimiz hakkında karşılıklı olarak olumlu kanaat edinirsek- ciddi bir seylere adım atmayı düşündüğümüz bir çocukla diyalog halindeyim bir süredir. Bu çocuk öğretmen ben ise hukuk mezunuyum ve aynı alanda yüksek lisans yapiyorum. Kendisi bugün bana sen avukat da olsan hakim de olsan akademisyen de olsan her halukarda benden fazla para kazanirsin bu iş olmaz dedi. Ben de üzüldüm açıkçası biraz. Sizce bu ne kadar doğru ve bu konuda ne yapabilirim?
Birsey olmaz deniyor ama zamanla çıkıyor problemler sizin için sorun olmasada aileler karisiyor

Saçmalıkdan başka bişey değil ya, kadın çok kazanınca olmaz niye, erkek egosu duman olur, çünkü onun pipisi var erkek o!!! Ay bölesyle olmasn zaten insan bu yüzden ilişkidenmi vazgeçer

Bence ilk problemi senin ailen cikarir, az kazaniyor diye sana yakistiramazlar.
Arkadasin da zaten bu konudan rahatsiz oldugunu soylemis.

Back
X