Erken açılması olup 30. Haftaları gören var mı ? Lütfen yardım

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
merhaba ben 18. Haftamdayım tahim uzunluğum iyiymiş ama rahim ağzında 4.5mm yani yarım cm açılma gördü. Şuan kan sulandırıcı iğne haftada 1 depot günlük 2-3 progestan ve +vitamin magnezyum vs kullanıyorum aşırı bir risk YÖK ama risk sonuçta dedi bundan önce erken suyum geldi ve 23. Hafta bebeğimi kaybettim korkuyorum

merhaba ben 18. Haftamdayım tahim uzunluğum iyiymiş ama rahim ağzında 4.5mm yani yarım cm açılma gördü. Şuan kan sulandırıcı iğne haftada 1 depot günlük 2-3 progestan ve +vitamin magnezyum vs kullanıyorum aşırı bir risk YÖK ama risk sonuçta dedi bundan önce erken suyum geldi ve 23. Hafta bebeğimi kaybettim korkuyorum
Allah yardimcin olsun bi kuzenimin boyle bisey olmustu sakin hareket etme hep yat,dunyaya vaktinde geldi simdi buyudu bikac aylik bile oldu ama zor bir surec gecirdi tabii nasip neyse o olur lutfen uzme kendini su bile almaya kalkma

Selamlar çok geçmiş olsun.
Bir erken doğum öykünüz var..
Keşke önlem amaçlı dikişi düşünseydiniz..

Selamlar çok geçmiş olsun.
Bir erken doğum öykünüz var..
Keşke önlem amaçlı dikişi düşünseydiniz..
4 gün oldu serklaj oldum önlem amaçlı açılmam yokmuş uzunluğuda 3cm di ama önlem amaçlı yapıldı

4 gün oldu serklaj oldum önlem amaçlı açılmam yokmuş uzunluğuda 3cm di ama önlem amaçlı yapıldı

Dikiş inşallah iyi gelir
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X