• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken belirti olabilir mi

bazılarıda yumurtlama kanaması olabilir yazmış ama bende hiç olmuyor böyle normalde adetten tam bir hafta sonra geldi üç gün sürdü üçüncü gün pembe kanama gelip bitti
yumurtalıklama kanaması o. bi ara yaşamıştım düşük yapıyorum sandım acile koşmuştum. hemşire de sende daha hamilelik oluşmamış ki düşük olsun diye azarlamıştı hiç unutmam😂 yumurtlama kanamasıymış. hatta geçen ay da yaşadım yoğun yumurta akı akıntıyla karışık kılcal ve pıhtımsı bir kan. lönk diye de çıkıyor kendisi gören de harbiden hamilelikle ilgili bir şey falan sanar onu. ara ara uğruyor bana da ama korkulacak bir şey yok hamilelik de yok. olursa da o an hamile değilsindir zaten doğal olarak.

yumurtalıklama kanaması o. bi ara yaşamıştım düşük yapıyorum sandım acile koşmuştum. hemşire de sende daha hamilelik oluşmamış ki düşük olsun diye azarlamıştı hiç unutmam😂 yumurtlama kanamasıymış. hatta geçen ay da yaşadım yoğun yumurta akı akıntıyla karışık kılcal ve pıhtımsı bir kan. lönk diye de çıkıyor kendisi gören de harbiden hamilelikle ilgili bir şey falan sanar onu. ara ara uğruyor bana da ama korkulacak bir şey yok hamilelik de yok. olursa da o an hamile değilsindir zaten doğal olarak.
aynı benimkide öyle virüsün kolları gibi kılcak bi pembelik demekki bende yumurtladım belkide😂

Reglinize iki hafta varsa şu an yumurtlama döneminde olmanız gerekiyor. Hadi erken yumurtladınız hamilelik oluştu diyelim yine de bu kadar erken yerleşme kanaması falan olmaz. Muhtemelen ovülasyon kanaması geçirmişsiniz. Bu günleri değerlendirin.

Eklentiler

• IMG_2841.webp
    IMG_2841.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 63
bi bakıyyorum var gibi bi bakıyorum yok gibi

Eklentiler

• IMG_2842.webp
    IMG_2842.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba hamile misinz sonuc ne oldu
Canım bat gününü sayarsak bir haftalık gecikmem var şu an en son 4 gün önce test yapmıştım negatifti ama akşam sıvalımla dikkat etmeden yapmıştım şimdi yarın tekrar test alıp salı günü sabah yapacağım büyük ihtimalle hamileyim

Back
X