- Konu Sahibi asilinannesii
İnşallah sagsalim alırsın kucağına yavrunuDoğru farklıdir inşallah iyi bakabilirim bebeğimeçok teşekkür ederim mutlaka tekrarliycam takipteyim artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sagsalim alırsın kucağına yavrunuDoğru farklıdir inşallah iyi bakabilirim bebeğimeçok teşekkür ederim mutlaka tekrarliycam takipteyim artık
![]()
Sonucu yazın lütfen geç döllenme oldu ise gebelik testinde negatif çıkmış olabilir 5 gün gecikmesi normal değil çünkü :)Kızlar herkese iyi akşamlar bir saate kan testi vereceğim inşallah vardır bu arada 5 günlük gecikmem var idrar testim negatif inşallah kanımda çıkar bol bol dua edin sonucu gece öğrenirim büyük ihtimal yazarım buraya
Maalesef gidemedim hastaneye eşimin işi çıktı ama o kadar umutsuzlaştım ki hamile değilmişim gibime geliyorSonucu yazın lütfen geç döllenme oldu ise gebelik testinde negatif çıkmış olabilir 5 gün gecikmesi normal değil çünkü :)
Hepimizde oluyor böyle durumlar bende de çöl olurdu üzülürdüm. Ama kendimi işe vermeme başladım hiç beklemediğim anda öğrendimMaalesef gidemedim hastaneye eşimin işi çıktı ama o kadar umutsuzlaştım ki hamile değilmişim gibime geliyor
Ne güzel moral verdin arkadaşım allahtan zarar ziyan gelmezse bende o güzel haberi alırım sende sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımHepimizde oluyor böyle durumlar bende de çöl olurdu üzülürdüm. Ama kendimi işe vermeme başladım hiç beklemediğim anda öğrendim
Hafta sonu evde durduğumda daha çok takıyordum . Hafta içi işte çıkıyordu aklımdan 7 ay denedik bizde. Sonra bu ay aşı maşı kardeşim bizdeydi 3 hafta deneyemedik çok bu ay hiç beklemezdik birden oldu :) şimdi sıra tutunmada. Yavrum da annesi gibi güçlü olursa Allah’ın izni ile doğduğunu da görürüzNe güzel moral verdin arkadaşım allahtan zarar ziyan gelmezse bende o güzel haberi alırım sende sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım![]()
İnşallah canım benim rabbim gönlünce versinHafta sonu evde durduğumda daha çok takıyordum . Hafta içi işte çıkıyordu aklımdan 7 ay denedik bizde. Sonra bu ay aşı maşı kardeşim bizdeydi 3 hafta deneyemedik çok bu ay hiç beklemezdik birden oldu :) şimdi sıra tutunmada. Yavrum da annesi gibi güçlü olursa Allah’ın izni ile doğduğunu da görürüz
Canım normalde gecikmen olmuyorsa idrar testlerine pek güvenme en güvenilir kan. Ben kendi günümden itibaren sayıyorum çok hesaplayamam böyle şeyleri doğru mu yanlis mi bilmiyorum. Bu uygulamalar var ya onları kullanabilirsin gecikmeni sayıyor ovulasyon günlerini belirliyorKızlar öncelikle gündüz dükkanda olduğum için akşam ancak kan vermeye gidebilirim ve aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum gecikme olduğunda 35. Günden sonramı yoksa kendi dçngümüzden sonramı saymaya başlıyoruz ben 29 günde bir regl oluyorum şuan 36 gün oldu gelen giden yok test yaptım iki gün önce sabah negatif
Endişelenme canım çünkü 6 7 haftada zar zor kesesi görünenler var Allahın izniyle inşallah sağlıcakla onuda görürsünBu arada kızlar bugün randevum vardı sata göre 5+3 üz doktor keseyi gördü ama bebek daha oluşmamış yeni oluşuyor olabilir dedi biraz endişelendim ben![]()
Aminn inşallah hepimizin gönlünden geçen ne ise olsunEndişelenme canım çünkü 6 7 haftada zar zor kesesi görünenler var Allahın izniyle inşallah sağlıcakla onuda görürsün
Yok bebeğim veremedim daha için içimi kemiriyorAminn inşallah hepimizin gönlünden geçen ne ise olsunSen ne yaptın kan verebildin mi?
Güzel haberlerini bekliyorummYok bebeğim veremedim daha için içimi kemiriyor