Erken beta testi

Elif1429

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
93
58
38
30
Kızlar lütfen yardımcı olun adetim den 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım beta 2.70 çıktı böyle olup hamile kalan varmı

Belli olmaz ki daha düşük yani 5 in altı negatif demek ama belki de vardır gebelik

Kızlar lütfen yardımcı olun adetim den 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım beta 2.70 çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Test negatif ama yükselebilir de tekrar yapabilirsin

Var ben bekle çok erken yapmıştım bende. bu ay bi önceki aylardan farklıysa Hamile olabilirsin ama kesin değil

Röntgen çektirmek için kan testi vermiştim ne olur ne olmaz diye bugün doktorumla konuştum röntgene girme degerin çıkma ihtimali var dedi ve bundan önceki tahlil sonuclarıma baktım hepsi 1 in altında

Hcg değeriniz için asıl olan ovülasyon tarihiniz olabilir herhangi bir ilaç iğne vs kullandınız mı?

Var ben bekle çok erken yapmıştım bende. bu ay bi önceki aylardan farklıysa Hamile olabilirsin ama kesin değil
Ya bu ay beklemiyordum ama gögüs hassasiyeti bel agrısı 1 haftadır bide olmadık kokular alıyorum psikolojik diyordum ama sonuç böyle çıkınca bilemedim

Yok hayır kullanmadım 6 aydr bebek bekledim artık yoruldum bu ay yumurtlama günümü takip etmedim
Elif Hanım genellikle 21.günü yapılan testler ile gebeliği anlata iliyorsunuz çok fazla umutlandırmak istemem pozitife dönebilirde ama en kötü ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsinizdir bende ilk kimyasal gebeliğimi 21/23 .günler arasında öğrenmiştim o zaman ki hcg değeri 40 lı birşeyler di regly gecikmesi ile sonlanmıştı sonra kan pıhtılaşması problemim olduğu u öğrenmiştim

Ilişkiden kaç gün sonra bakmam gerekiyor bu arada çok tesekkür ederim

Ilişkiden kaç gün sonra bakmam gerekiyor bu arada çok tesekkür ederim
Ben teşekkür ederim dikkate aldığınız için ilişki sonrası demeyelim de ovülasyon sonrası 5 gün içerisinde hcg üretilmeye başlıyor bir daha ki ay kontrollü olarak denediğinizde 20. Gün gibi hcg bakabilirsiniz size bir taktik daha vereyim 21.günü progesteron testi yaptırırsanız 9 un üzeri çıkarsa hcg o an sonuç vermesede gebelik ihtimaliniz yüksek olduğunu anlayabilirsiniz

Mutlaka denicem tesekkür ederim negatifte bile insan hep ümitleniyor

Mutlaka denicem tesekkür ederim negatifte bile insan hep ümitleniyor
Bakın tam olarak negatif değilnegatife dönmüş bir gebelik yüksek ihtimal ben kimyasal gebelik çok geçirdim inanın o yüzden evet ümitlenin gebe kalabiliyorsunuz sadece embriyo sağlıklı değildir kimyasal olmuştur

Emin olun böyle olmuş olsa bile gebeliği yaşamış olmama bile sevinebilim çogu insan bunu bile yasayamıyor

Emin olun böyle olmuş olsa bile gebeliği yaşamış olmama bile sevinebilim çogu insan bunu bile yasayamıyor
O yüzden tahmin edebiliyorum şuanki duygularınızı tekrar hcg yaptırmayın gebelik testi alın en ucuzundan onda çıkarsa ki 27. Güne yüzde seksencevap verir ona bakarsanız yoksa bir daha ki ay kontrollü kendinizi takip edin

Aslında 3 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum ama beklemek en iyisi

Bende ilk zamanlar çok hevesliydim sizin gibi kendinizi psikolojinizi bozmadan nasıl istiyorsanız öyle yapın kendinizi üzmeden ne istiyorsanız yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…