- 15 Aralık 2018
- 26
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevdacan06
-
Sevisme günlerine çok ara vermeyin belki düzelme olur
Sık sık olduğunda boșalma erteleniyor eşine bunu anlatsanMalesef uzun aralıklar la oluyor hafta da 1 kere yada 2 hafta da 1 çok nadir hafta da 2 kere olduğu. Yorulduğunu söylüyor o yüzden hep erteliyor
Sık sık olduğunda boșalma erteleniyor eşine bunu anlatsan
Bir hap var onu deneyin derim ismini veremiyorum burdan bizde işe yaradı kullanmakta fayda varBu konuda sorun yaşıyan benimle ama çözüm bulan yok mu
Çocuk yapmayın, eşiniz kabul edip tedavi olana kadar.Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2 yıllık evliyim ama afedersiniz cinsel anlamda hiç bişey anlamadim bu zamana kadar eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor 2 dk falan ve çok çabuk boşalıyor toplam da soyunduk ettik falan 5 dk anca sürüyor işi bitince arkasını dönüp yatıyor ben öylece kalıyorum ne yapacam bilmiyorum bi kere bu konudan konuştum ama sorunu olduğunu söylemedim kırmamak için sadece ön sevişmeyi biraz daha uzun tutmasını söylemiştim ama değişen birşey yok.. ne yapicam bilmiyorum
Eşiniz bahsettiğiniz kişi aranızda mahrem olmamalı,ne istiyorsanız birbirinize açık şekilde konuşun. Hala düzelme olmuyorsa ürolog Dr ile görüşün.Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2 yıllık evliyim ama afedersiniz cinsel anlamda hiç bişey anlamadim bu zamana kadar eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor 2 dk falan ve çok çabuk boşalıyor toplam da soyunduk ettik falan 5 dk anca sürüyor işi bitince arkasını dönüp yatıyor ben öylece kalıyorum ne yapacam bilmiyorum bi kere bu konudan konuştum ama sorunu olduğunu söylemedim kırmamak için sadece ön sevişmeyi biraz daha uzun tutmasını söylemiştim ama değişen birşey yok.. ne yapicam bilmiyorum
Aynı sorun bizde de var ama hiç bir düzelme yok ne kadar konuşsam da değişmek için çaba göstermiyor sağolsunMalesef uzun aralıklar la oluyor hafta da 1 kere yada 2 hafta da 1 çok nadir hafta da 2 kere olduğu. Yorulduğunu söylüyor o yüzden hep erteliyor
Doktora gidin bence. Adam çabalıyormuş rn azından onun için üzüldümBen de ayni sorunu yasiyorum kizlar. On sevismede sıkıntı yok. Ama birlikte oldugumuzda 1 dk bile sürmüyor oyle asiri rahatsiz degilim esim beni karşılıyor ama bazen esim üzülüyor of neden boyle oluyor diyor yetmiyor sanirim hem de 2gunde bir birlikte oluyoruz 3 günü bile bulmaz cok nadir.
Yok ya ben ona doktora gidelim diyemem kalbi kırılır kendi ne zaman buyuk sorun yaparsa gitmek ister sanirim. ben bu durumdan rahatsiz degilim. Ya da geciktirici bir seyler denemek lazim nasil olacakDoktora gidin bence. Adam çabalıyormuş rn azından onun için üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?