Erken boşalma problemi

Sevdacan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
26
15
3
29
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2 yıllık evliyim ama afedersiniz cinsel anlamda hiç bişey anlamadim bu zamana kadar eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor 2 dk falan ve çok çabuk boşalıyor toplam da soyunduk ettik falan 5 dk anca sürüyor işi bitince arkasını dönüp yatıyor ben öylece kalıyorum ne yapacam bilmiyorum bi kere bu konudan konuştum ama sorunu olduğunu söylemedim kırmamak için sadece ön sevişmeyi biraz daha uzun tutmasını söylemiştim ama değişen birşey yok.. ne yapicam bilmiyorum

Çocuk yapmayın, eşiniz kabul edip tedavi olana kadar.

Selam, benim eski esimde de vardi ayni problem. Icime girmesi ve bosalmasi arasinda gecen sure 5 saniye falandi. 2.5 sene hicbir sey anlamadim sevismeden. On sevismeyle cok alakasi oldugunu sanmiyorum adam kendini tutamiyor yani bir problemi var veya tutmak istemiyor bir an once bitsin acelesine giriyor. Ben de defalarca soyledim ama hiiic orali olmamisti hep bu sure normalmis gibi davraniyordu. Allah yardımcın olsun gerçekten onemli bir konu...

Esinizi ikna edip doktora gitmesini saglayin. Erkekler bu konuda ya vurdumduymaz yada islerine gelmiyor. Cok yanlis kadin birsey anlamadiktan sonra ne anladim ben bu isten. Gitmemekte israr ediyorsa geciktirici spreyler var onlari deneyin. Fayda sagliyor. Sureyi uzatiyor.

12 yıllık evliyim bin kez söylememe rağmen eşim hic değişmedi. Bu erkeğe bağlı bazı erkekler kadın bosalmadan kendi bosalmak istemez bazıları da kendini düşünür sadece. Bazen zorlandığımı bile hatırlarım. Ama günde araları uzatmazsanız daha iyi olabilir

Of eski sevgilim de aynen bu şekildi.

Prezervatifle ilişkiye girmek süreyi biraz daha uzatabilir.

Eşinize güç verecek gıdalar önerin, pekmez vb şeklinde besinler tüketsin hem sperm sayısı artar hemde adama can gelir, erken boşalma için ise doktordan önce 1-2 ay düzenli ilişki deneyim 2-3 günde bir ilişkiye girip birbirinizi daha iyi tanıdıkça süre artacaktır

cok bilindik bir markanin (DRX) geciktirici prezervatifini kullanin. Cok ise yariyor, Turkiyede satilirmi bilmem?

Eşiniz bahsettiğiniz kişi aranızda mahrem olmamalı,ne istiyorsanız birbirinize açık şekilde konuşun. Hala düzelme olmuyorsa ürolog Dr ile görüşün.

Ben de ayni sorunu yasiyorum kizlar. On sevismede sıkıntı yok. Ama birlikte oldugumuzda 1 dk bile sürmüyor oyle asiri rahatsiz degilim esim beni karşılıyor ama bazen esim üzülüyor of neden boyle oluyor diyor yetmiyor sanirim hem de 2gunde bir birlikte oluyoruz 3 günü bile bulmaz cok nadir.

Son düzenleme:
Doktora gidin bence. Adam çabalıyormuş rn azından onun için üzüldüm

Doktora gidin bence. Adam çabalıyormuş rn azından onun için üzüldüm
Yok ya ben ona doktora gidelim diyemem kalbi kırılır kendi ne zaman buyuk sorun yaparsa gitmek ister sanirim. ben bu durumdan rahatsiz degilim. Ya da geciktirici bir seyler denemek lazim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…