Erken boşalma sorunu

monaelsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
5
0
86
Antalya
Merhaba kızlar,

benim sorunum ise canımı çok sıkıyor. Sanırım eşimde erken boşalma sorunu var ve bana bu konuda masallar okuyup duruyor.

Kaç birleşmedir ben orgazm olamıyorum hiç. Bırakın orgazmı bir kenarıya, zevk alma seviyesine gelsem... ona da imkan yok. Eşim iki gel git den sonra hemen orgazm oluyor.

senağlama artık canım çok sıkılıyor. Sexe karşı isteksizim.. Yine aynısının olacağını biliyorum çünki.. :çok üzgünüm: Kendisi kaç kez hep gelir. Bende tık yok.

Çok üzülüyorum. senağlama bu konuyu kendisi ile bir kaç kez konuştuk. türlü türlü bahaneler uyduruyor kendince. Sanırım erkek olarak kendisine de kabul yediremiyor. Öte yandan benim de tatminsiz ve mutsuz olduğumun farkında..

Ona karşı hem sinir hem öfke ile bakıyorum bazen... Bu böyle devam etmez değilmi bir ömür boyu ?? :delphin:

Sinirlenmek,öfkelenmek bana göre doğru değil. Adamın önce cesaretini kırarsınız,sonra kendinizden soğutursunuz Allah saklasın..benneyaptımki
Bunu bir rahatsızlık olarak kabul edin..yerimseniben
Madem eşiniz de sizin mutsuzluğunuzun farkında hemen bir uzmana gidin,bakalım bir çözüm sunarlar elbet...kaydirigubbakcemile2

eğer önlemini almaz iseniz bu böyle ömür boyu devam eder canım..ama bence eşin kendini dengelemeli..erkekler isterlerse boşalmayabiilirler bunu biliyormuydun..tam o raddeye geldiğinde tutma becerisine sahipler fakat sanırım biraz da benciller..bence bunu konuşun birlikte..sende zevk almak istediğini söyle..farklı şekillerde de seni tatmin edebilir fakat önemli olan bunun ilişki esnasında olması..

eğer önlemini almaz iseniz bu böyle ömür boyu devam eder canım..ama bence eşin kendini dengelemeli..erkekler isterlerse boşalmayabiilirler bunu biliyormuydun..tam o raddeye geldiğinde tutma becerisine sahipler fakat sanırım biraz da benciller..bence bunu konuşun birlikte..sende zevk almak istediğini söyle..farklı şekillerde de seni tatmin edebilir fakat önemli olan bunun ilişki esnasında olması..

Arkadaşım nolur yanlış anlama,kırmak gibi bir niyetim yok...yerimseniben
Erkeğin boşalmaması kendi istiyor diye değildir. He 1,2 defa tutar kendini o ayrı. :sm_confused:
Ama genel olarak ilişkide boşalmama da bir rahatsızlıktır,tedavisi de vardır.:delphin:

Öfkemi kızgınlığımı belli etmiyorum. İçimde saklıyorum. Bu şu şekilde yansıyor.

Sexe karşı isteksiz görünüyorum. Her zaman bana yaklaşmasına izin vermiyorum. Benim de bir piskolojim var :çok üzgünüm: Bu konuyu konuştuk. Erken boşalma sorunu olabilirmi diye sordum kendisine.. türlü bahane cevaplarla geri çevirdi iddiamı.

Sanırım yine konuşma zamanı geldi senağlama

İlk bosalması ortalama ne kadar sürüyor ki erken boşalma sorunu olduğuna kanaat getirdin .
Türk insanın ortalama sevişme süresi 26 dakikadır önsevişmeyi çıkarırsan ortalama 10 dakika falan bunun altındamı kalıyorsunuz.

İlk bosalması ortalama ne kadar sürüyor ki erken boşalma sorunu olduğuna kanaat getirdin .
Türk insanın ortalama sevişme süresi 26 dakikadır önsevişmeyi çıkarırsan ortalama 10 dakika falan bunun altındamı kalıyorsunuz.

Dün şöyle oldu. içime girdi.. iki üç kez gel git yaptı... ve boşaldı. 2 kez tekrarladık. ikisindede aynı..

sanki daha da kötüleşiyor gittikçe ! offfff.... :çok üzgünüm:

sizin anlicanız bu 1 dakika bile sürmedi !

Dün şöyle oldu. içime girdi.. iki üç kez gel git yaptı... ve boşaldı. 2 kez tekrarladık. ikisindede aynı..

sanki daha da kötüleşiyor gittikçe ! offfff.... :çok üzgünüm:

sizin anlicanız bu 1 dakika bile sürmedi !

Önsevişme süreniz ne kadar sürüyor ?eğer önsevişme süresini uzatıyorsanız eşin zaten o süre içerisinde boşalma anına doğru hızla yaklaşıyor demektir ilişki başlar başlamazda sonu oluyor .
Masturbasyon yapsa bile o kadar erken boşalması imkansız .

Arkadaşım nolur yanlış anlama,kırmak gibi bir niyetim yok...yerimseniben
Erkeğin boşalmaması kendi istiyor diye değildir. He 1,2 defa tutar kendini o ayrı. :sm_confused:
Ama genel olarak ilişkide boşalmama da bir rahatsızlıktır,tedavisi de vardır.:delphin:

canım yalnış anlamam tabiki fakat benim bahsettiğim boşalmama değil zaten..dediğin gibi 1 -2 kez dengelese bile bence bu arkadaş için önemli ..bence bu şekilde erken boşalma olayını zamanla düzene oturtabilir..baksana 1 dakika bile sürmüyor diyor..

Back
X