Erken çatlama ne ????

herhangibirisi

bu hayatta hep güle_jackson :)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
101
11
68
arkadaşlar pco luyum öncelikle belirteyim. yumurta tembelliği var yani. bu ay klomen kullandm ilk kez. bittiğinde kontrole gittim. dr çalışmaya başladıklarını ama yeteri kadar büyümediklerini söledi. sonrasnda gonal iğnelerine başladm. klomenden önce estradiol hormonu 44 lerdeyken klomen bitiminde 124 e çıkmıştı. dr bunun iyi oldugunu söledi. iğnelere başladık dediğim gibi. cuma yaptırdm tekrar estradiol testi. sonuç 42 cıktı. dr bunun anlamsız bir değer oldugunu söledi. ctesi tekrar yaptrdım bu sefer de 77 cıktı. dr um dedi ki erken çatlama söz konusu. yani yumurtalar bu 3 günde büyümüş ve kendiliğinden çatlamışlar mı? çatlatma iğnesi aldırmıştı öncesinde. ama bugün iğneye gerek kalmamıs dedi. bu iyi birşey mi arkadaşlar. şmdi de gün aşırı ilişki önerdi ve coraspine ile cornine jele başladım. bilen arkadaşlar durumum iyi mi yada iyi yinde mi ilerliyor????

aslında tedavin planlandığı gibi gitse iyi olurdu ama doktorunun dediği gibi erken büyüyüp çatlamışsa inşallah o günlerde ilişki olmuştur hamilelik şansının artması için önemli çünkü... belki de daha iyi oldu en azından çatlatma iğnesinin stresi aman ne zaman ilişki olacaktı tuttumu acaba gibi düşünceler olmadı... ama inşallah ilişki günleriniz denk gelmişse tabi!!!...

şöyle; dün dedi dr bunu. önceki gününde ilişki olmuştu. umarım tutmuştur o zaman. peki birşey sorabilir miyim? çatlama gerçekleştiği zaman ilişkinin olması gerekiyor. ya da çatladıktan sonra ne kadar süre veriliyor ilişki olması için

çatlatma iğnesinden sonra ya yaptırdığın günden başlayarak ya da iğneden bir gün sonra başlayarak ilişki öneriyor doktorlar... günaşırı olacak şekilde yani bir gün değil bir gün olacak... mesela ben ayın 1 inde yaptırmıştım iğnemi doktorum ayın 2 4 ve 6 sını ilişki günleri olarak belirlemişti... hakkında hayırlısı olsun bakalım olacağı varsa her türlü olur sen çok da kafaya takma canım

Back
X