Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dr tahmin etmiş 12 haftalikken bilmismi pekii11+5 te doktorum cinsiyet tahmini yapti. bacak arasi goruntusunu baz alarak. Sizce tahmin icin erken mi dogru olabilir mi? basina boyle durum gelmis olan var mi?
Şimdi baktım yazdıklarına hala kıza benziyor deniyormuş ama kesin değilmiş. Bana da dedi kıza benziyor diye insallah yanılır ben ilk oğlum olsun diye cok istiyorum, abi olsun digerleri kız da olur erkekte :)Canım dr tahmin etmiş 12 haftalikken bilmismi pekii
Rabbim gonlune göre versin inşallah canım.bende kız istiyorum hayırlısıylaŞimdi baktım yazdıklarına hala kıza benziyor deniyormuş ama kesin değilmiş. Bana da dedi kıza benziyor diye insallah yanılır ben ilk oğlum olsun diye cok istiyorum, abi olsun digerleri kız da olur erkekte :)
Amin canim hayırlısı :)Rabbim gonlune göre versin inşallah canım.bende kız istiyorum hayırlısıyla
11+5 te doktorum cinsiyet tahmini yapti. bacak arasi goruntusunu baz alarak. Sizce tahmin icin erken mi dogru olabilir mi? basina boyle durum gelmis olan var mi?
Evet kizlar 12. Haftada yapilan benzetme dogrulandi 24. Haftada kesinlesti minnak kizimizin olacagi bende erkek istiyordum ilk cocugumu ama saglikla gelsin kuzucuklr onemli olan tek sey bu
11+4 te erkek old söyledi doktorum bebeğim erkek. Sanırım biraz doktorun tecrübesiyle alakalı.
9.hafta usg si varsa paylaşırmısınız benimkiyle karşılaştırcamEvet kizlar 12. Haftada yapilan benzetme dogrulandi 24. Haftada kesinlesti minnak kizimizin olacagi bende erkek istiyordum ilk cocugumu ama saglikla gelsin kuzucuklr onemli olan tek sey bu
Merhabalar Benim dokorum 15 gün önce gitigimde yoktu izimliymis başka bi doktora gittim 11. Haftada kıza benzetti çıkıntı yok dedi dün gittim 13. Haftadayim kendi doktorum ordaydi sordum çıkıntı var ama net bişey diyemem dedi erkek gibi dedi önceki doktor kız gibi dedi dedim o haftada ne gorebilmiskki dedi
Ya bende erkek hissediyorum basindn beri ama diğer doktr kız gibi dedi ya alistirmisim kendimi bi sok geçirdim resmen doktor diyo evdekidemi erkek ilk çocuk dedim:)Doktorlar kız diyince yanılma payı oluyormuş erken tahminlerde... ama erkek derlerse tahminde çoğunlukla tutuyormuş. 16-17. Haftada netleşir sanırım
Ya bende erkek hissediyorum basindn beri ama diğer doktr kız gibi dedi ya alistirmisim kendimi bi sok geçirdim resmen doktor diyo evdekidemi erkek ilk çocuk dedim:)
Aynen Allah hayirlisini versin sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım.Inşallah senindemi ilk cocuk:)) bana da 12. Haftadan beri kız diyorlar. Benimde ilk bende kız istiyorum deli gibi. Allah gönlümüze göre verir inşallah :) 16. Haftada kesinleşir herhalde
Evet :)Aynen Allah hayirlisini versin sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım.Inşallah senindemi ilk cocuk
Aynen Allah hayirlisini versin sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım.Inşallah senindemi ilk cocuk
Allah bağışlasın canım ins çok sevindim senin adına bende tecrübeli bi doktor varmış yarın ona gidicem hayirlisiyla öğrenirim inşallah yarinBugün ögrendim. Kesinleşti :) kızım oluyor :))))