küçük yavrumu bebeğimi şubatın 12 sinde bekliyordum emirim acele etti ve aralığın 2 sinde dünyaya geldi hemen küveze aldılar şu an hala küvezde yavrum çıkacağı günü iple çekiyorum inşallah bir an önce çıkarda küvezden alırım kucağıma yavrumu başına böyle bişey gelen varmı varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen
ne zaman çıktı bebekleriniz? Ne evde nasıl baktınız?
Bana yardım ederseniz çok sevinirim allah herkesin yavrusunu annesine bağışlasın
Oy kuzummm rabbim size bagislasin insallahhhh.kac haftalik dogdu?ben ilk kizimi adet e gore 36 ama gelisim geriliginden 33+4 dunya ya geldi.dogum dan once ciger gelistirici igne vurdular.etki etmesi 12 saati bulurmu ama 6 saat sonra aldilar cunku kalbi 0 a dusmustu.ama ciger gelistirici vurduklari icin kuveze koymadilar kilosuda iyi dediler.seninki kac kilo?rabbim oyle buyuk ki o mucize yi en kisa zamanda alirsiniz kucaginiza bol bol da dua.
oy kuzummm rabbim size bagislasin insallahhhh.kac haftalik dogdu?ben ilk kizimi adet e gore 36 ama gelisim geriliginden 33+4 dunya ya geldi.dogum dan once ciger gelistirici igne vurdular.etki etmesi 12 saati bulurmu ama 6 saat sonra aldilar cunku kalbi 0 a dusmustu.ama ciger gelistirici vurduklari icin kuveze koymadilar kilosuda iyi dediler.seninki kac kilo?rabbim oyle buyuk ki o mucize yi en kisa zamanda alirsiniz kucaginiza bol bol da dua.
amin inşallah 29+5 1450 gr doğdu ciğerleri gelişmemişti benim bebeğiminde şimdi iyi çok şükür makinadanda oksijendende çıktı anne sütü veriyolar şu anda çıkacağı günü bekliyorum yavrumun evde nasıl bakıyosun ben şimdiden hazırlamak istiyorum kendimi
Canim benim masallah yawruya.az kalmis bak alican kucagina.kilosuda iyiymis.benim kizim 4 yasinda oldu bile.derler ya pamuklara sardim diye aynen oyle yaptim.ilk aklinda olmasi gereken cok fazla insanlarla ic ice girmesin ve opmelerine izin verme.hemen mikrop kapiyorlar.emzirebildigin kadar emzir.zira benimki ememedihemen sutum gelmedigi icin dr bekleyemem mama vericem dedi alisti mamaya.gunes gormeli bide inan cok faydali.ben ekimde dogum yapmistim yazin sapka takip muhakkak gunes aldirirdim.aklinda olsun bunlar.Tez zamanda saglikla al kucagina....
inşallah bir an önce alırım kucağıma çok zor evde bebeğini beklemek allahım bu durumu yaşayan herkese sabır versin yardımcısı olsun çoğu gitti azı kaldı gibi geliyo banada ama doktor 2kg olmadan vermem dedi sabırsızlanıyorum bir an önce kucaklamak istiyorum maşallah kocaman kız olmuş seninki inşallah bende kocaman olduğu günleri görürüm yavrumun
Kucaklarsin annesi allah in izniyle o minik savasci oyle bir buyurki sen bile anlamazsin.ilk dogudugunda ayaklarinin altini operdim allah im bu minik ayaklar buyur mu derdim.simdi ayakkabi dayanmiyor.rabbim sana da tum bebegini kuvez de bekleyenlerede sabir ve saglikla bebeklerini kucaklamayi nasip etsin insallahhh...
Kucaklarsin annesi allah in izniyle o minik savasci oyle bir buyurki sen bile anlamazsin.ilk dogudugunda ayaklarinin altini operdim allah im bu minik ayaklar buyur mu derdim.simdi ayakkabi dayanmiyor.rabbim sana da tum bebegini kuvez de bekleyenlerede sabir ve saglikla bebeklerini kucaklamayi nasip etsin insallahhh...