erken doğum,düşük yapan bebeğini kaybeden arkadaşlar hadi paylaşmaya buyrun

nekadar güzel bi haber ben hikayeni bilmiyorum bebğini nasıl nekadarlıkken kaybetmiştin. normal doğumla mı sezeryanlamı alınmıştı. ben d e 15 gün oldu 32. hafatda kaybettim oğlumu. kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama böle haberler duyunca bazen umutlanıyorum sonra oğlumun hasreti çöküyo yine içime. bebğini kaybedişinle tekrar hamile kalışın arasında nekara vakit oldu. merak etti,m canım . tekrar tebrikler. bu kez sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

canımmmmm benim msn ekle orda konuşalım olurmu

bende 20 gün önce bebeğini kaybetmiş bir anne olarak nette dolaşırken bu sayfayı gördüm
bende üzüntümü paylaşmak istedim
benim ilk çocuğum 18 yaşında ama arkasından belli aralıklarla olan 3 tane bebeğimi kucağıma alamadan kaybettim ve en son bebeğimden sonra geçen 10 yılda bebeğim olmadı istememe rağmen ama bu sene umudum kesilmişti ki hamile kalmışım 20 gün önce 34 haftalıkken hamilelik şekeri ve hamilelik tansiyonundan dolayı bebeğimin hayatı riske girdi ve sezeryanla erken doğum yaptım bebeğim 2115 gr ve 47 cm di bebeğimin ciğerleri gelişmemişti o yüzden cihaza bağlandı küvezde 38 gün yaşadı cihazdan kurtuldu son 10 gün elni tutuyor ayağını okşuyordum benim sesimi duyunca heyecanlanıyor bana gülüyordu ama 18 aralıkta birdenbire kötüleşti ciğerleri eski haline döndü tekrar cihaza bağlandı ve bebeğimi bir gün içinde kaybettim ve bende onunla bittim hala daha ölü gibiyim gecem gündüzüm yok oldu

tetkik olarak genlerden bir sorun olduğu ve diğer ölen abileriyle aynı sorun olabileceği söylendi bu bebeğimle birlikte 4 bebeğimi kaybetmiş oldum yüreğim çok acıyor
Rabbim yaşayan oğluma ömür versin iyiki o var ona sarılınca kendime gelebiliyorum sadece ve ileri bir yaşta olduğum için (42) 3.cü sezeryanım olduğu için ve sorunlu olduğu için tüplerimi bağlattım bu son doğumumda artık tekrar deneme gibi bir şansımda yok bu hasretle bebeğimi kucağıma almak, onu emdirmek hasretiyle ömrüm bitecek

Son düzenleme:
bebeğim karnımda öldü ben de burda herkes teselli ediyor ama bu çok korkunç bir acı 2 gün oldu şunu anladım yaşamayan hiç kimse anlamaz öldüğünü öğrendiğim gün rüyamda gördüm hep çok merak ediyordum yüzünü gidince rüyamda gördüm işte ölsem unutamam

bebeğim karnımda öldü ben de burda herkes teselli ediyor ama bu çok korkunç bir acı 2 gün oldu şunu anladım yaşamayan hiç kimse anlamaz öldüğünü öğrendiğim gün rüyamda gördüm hep çok merak ediyordum yüzünü gidince rüyamda gördüm işte ölsem unutamam

başın sağolsun arkadaşım evet bilmeyen anlamaz bunu ben de 3 melek annesiyim. Kaç haftalıktı meleğin? Acın daha çok taze rabbim sabrını bol kılsın.

merhaba arkadaslar 35 gün önce doktor ihmali yüzünden bebeğim 5 aylık dogmak zorunda kaldı ve sadece 2 saat hayatta kalabıldı canım cok acıyo bu acıya nasıl alısacagımı bılmıyorum ve rabbım nasıp ederse bır an once yenı bebek ıstıyorum sezeryan dogum yaptım bılgısı olan var mı kac ay beklemem gerekır lütfen bılgısı olan yardım etsın

merhaba arkadaslar 35 gün önce doktor ihmali yüzünden bebeğim 5 aylık dogmak zorunda kaldı ve sadece 2 saat hayatta kalabıldı canım cok acıyo bu acıya nasıl alısacagımı bılmıyorum ve rabbım nasıp ederse bır an once yenı bebek ıstıyorum sezeryan dogum yaptım bılgısı olan var mı kac ay beklemem gerekır lütfen bılgısı olan yardım etsın
Canım ben de ilk bebeğimi 38 haftalıkken karnımda kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım...Doktorum en az 6 ay bekle demişti ama ben 4 ay sonra korunmayı bırakmıştım.Sezeryan sonrası 5,5 ay sonra da 2.bebeğime hamile kaldım.5,5 ay sonra hamile kalmama rağmen hiç şikayetim olmadı hamileliğim boyunca,bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür...
Canım seni çok iyi anlıyorum,çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zaman da hamile kalır ve bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin...

inşallah rabbim banada nasip eder yavrumun ne kokusunu koklayabildim ne yüzünü görebildim gecelerim kabusa döndü tekmeleri hiç aklımdan çıkmıyorum rabbime dua ediyorum isyan etmek istemiyorum güclü olmak için çabalyorum ama olmuyor inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bır evlat nasip eder banada

merhaba canım ilk önce allah sabır versin diyorum gerçekten çok büyük bir acı allah bir daha yaşatmasın.benimde 6.5 aylık bir erken doğumum var.8 saat yaşadı sezeryanla doğum yaptım ve şu an tekrar hamileyim inşallah allah bu sefer kısmet eder . bana doktorlar 6 ay verdi fakat 8 ayı buldu.

Merhaba hepinizede...Hepinizin basi sagolsun...Bende melek annesiyim. hamileliyimin 26. haftasinda sezeryanla dogum yaptim. 1 aya yakin yasadi bebegim ve aci son malesef kaybettim canimin icini...Bende tekrar istiyorum hamile kalmak . Simdi 9 ay oldu ama korkuyorum ameliyat yerlerinde bir problem olurmu diye.... Lütfen böyle durumda olan arkadaslar yazabilirlermi...

Merhaba hepinizede...Hepinizin basi sagolsun...Bende melek annesiyim. hamileliyimin 26. haftasinda sezeryanla dogum yaptim. 1 aya yakin yasadi bebegim ve aci son malesef kaybettim canimin icini...Bende tekrar istiyorum hamile kalmak . Simdi 9 ay oldu ama korkuyorum ameliyat yerlerinde bir problem olurmu diye.... Lütfen böyle durumda olan arkadaslar yazabilirlermi...

rüyacım
sezaryen için gerekli süre bir yıl ama 6 ay bekleyip yada 5 ay bekleyip hamile kalıp da sağlıklı doğum yapanlar duydum ben
istersen dr unla görüş dikişlerine baksın ok alırsan başla derim çalışmalara:)

rüyacım
sezaryen için gerekli süre bir yıl ama 6 ay bekleyip yada 5 ay bekleyip hamile kalıp da sağlıklı doğum yapanlar duydum ben
istersen dr unla görüş dikişlerine baksın ok alırsan başla derim çalışmalara:)

canim benim yaa..ilgin icin tesekkürler ama cok korkuyorum yine ayni seyler yasarmiyim Allah korusun tekrar kaybedermiyim? diye...Benim hamileliyim hep yogun kanamayla gecti ,Dr tibben sebeb yok sans dediler ve simdi cook korkuyorum ama cooookda istiyorum süt kokulu bir evladim olsun... Peki sen düsünüyormusun canim...

doğum yapalı 3 ay oldu cnm bir ay daha bekleyip bismillah diyeceğim inş.
bzim melek annelerinin grup msn si var katılmak istermisin

inşallah rabbim banada nasip eder yavrumun ne kokusunu koklayabildim ne yüzünü görebildim gecelerim kabusa döndü tekmeleri hiç aklımdan çıkmıyorum rabbime dua ediyorum isyan etmek istemiyorum güclü olmak için çabalyorum ama olmuyor inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bır evlat nasip eder banada

acını paylaşıyorum 12 gün önce 36 haftalık bebeğimi bilinen hiçbir sebep yokken kaybettim. karnımda öldü. sezeryanla aldılar bebeğimi dayanılır acı değil neden benim başıma geldi diye isyan ediyorum söylenen hiçbir şey beni rahatlatmıyor keşke bende gitseydim bebeğimle diyorum bazen. bazen de yeni bebek için güçlü olmalıyım diyerek kendimi avutuyorum. çok dengesizim iki ayrı uçta geziyorum. yeni bebek için zamanı nasıl delirmeden geçireceğimi bilmiyorum. doktorlara soruyorum ne zaman tekrar hamile kalabilirim diye çok değişen cevaplar alıyorum. allah bizim gibilere sabır versin. sana ne kadar zaman verdi doktorun.

canım seni cok ii anlıyorum daha 18 gun önce ikizlerimi erken dogumdan dolayı kaybettim kızım 2gün oglum 1gun yasadı ömrümden ömür gitti ve benim hiç sorunum yoktu hersey 1gunde oldu birkac gun önce dr daydım kontrolde ve hiç sorun yokru 5 gun sonra dogum yaptım bebeklerim 24 haftalıktı kız dogduktan snr sancılarım dursun diye bekledik erkek 2gun içimde tuttum ialaclarla yeterki nekadar gec olursa okadar ii dedi dr lar yasama sansı artsın diye ama küçük erkegim daha az yasadı hayatımda bukadar serum igne ilac yemedim 3gunde 2normal dogum yaptım 2.dogumdan snr hayati tehlikem oldugu sölenmiş 1saati atlatmam cok önemliymiş ve buyuzden bana bebeklerimin öldügünü bile sölemediler ben bi umut yasamaları için dua ediyordum megersem meleklerim gömülmüş bile ben tehlikeyi atlattım ama ne yasadıgımın bilincindeyim ne kendimin allahım bize sabır versin yeni bebeklerimizi saglıklı bişekilde kucagımıza almak nasip etsin inşallah

Allah sabır versin bende 2 ay önce 24 haftalık doğum yaptım bebeğim 2 gün yaşadı.Rahim ağzı yetmezliği diye bir şey varmış haberim bile yoktu.Kanama ile doktora gittim ne ağrı ne sancı vardı.5.5 cm açıklıkla doğuma aldılar.O masada bile hala tekmelerini duyuyordum bebeğimin.Normal doğum olarak başladığı için hemen sütüm geldi ama bebeğim ayaktan geldiği için sezeryan oldum.Çok büyük bir acıdır bilirim ilk günkü gibi acımız hep taze kalacak.Allah hepimize sabırlar versin.

acını paylaşıyorum 12 gün önce 36 haftalık bebeğimi bilinen hiçbir sebep yokken kaybettim. karnımda öldü. sezeryanla aldılar bebeğimi dayanılır acı değil neden benim başıma geldi diye isyan ediyorum söylenen hiçbir şey beni rahatlatmıyor keşke bende gitseydim bebeğimle diyorum bazen. bazen de yeni bebek için güçlü olmalıyım diyerek kendimi avutuyorum. çok dengesizim iki ayrı uçta geziyorum. yeni bebek için zamanı nasıl delirmeden geçireceğimi bilmiyorum. doktorlara soruyorum ne zaman tekrar hamile kalabilirim diye çok değişen cevaplar alıyorum. allah bizim gibilere sabır versin. sana ne kadar zaman verdi doktorun.

Allah sabır versin.İnsan hiç başına gelmezmiş gibi düşünüyor. doğuma giderken ''allahım bunlar benim başımamı geliyor '' diye bağırabağıra ağlamıştım.24 hafta 3 günlüktü.
Ben 2 ay önce doğum yaptım. Bebeğimizin yerini alan kocaman bir boşluk var.Odası eşyaları beşiği herşeyi hazır kendi yok. Size önerebileceğim tek şey var yeri dolmaz asla ama acımızı azaltabilecek tek şey yeni bir bebeğin düşüncesi sadece.. sezeryan olduğum için doktor 6 ay beklememi söyledi. Zaman geçmiyor ama yeni bebeğimizin sağlığı için kendimizi dik tutmamız gerek arkadaşım.

konu oldukça eski ama maalesef benim için yeni... bir hafta önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim. bebeğim canlıydı ve hiçbir problemi yoktu tarama testlerinde oldukça sağlıklı ultrason ölçümlerindeyse bir hafta önden gidiyordu gelişimi. bir anda küçük bir kan lekesi gördüm apar topar hastaneye gittim açıklık varmış sancılar ve ardından doğum. geriye kalan sadece kocaman bir boşluk. prensesimi çok özledim ama biliyorum ki beni cennette bekleyecek güzel kızım. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah...

Back
X