• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum ile bebeğini kaybeden anneler

Yaaa kıyamammm işte bende de hep böyle psikolojik şeyler kaldı inşallah bişey olmayacak ve kavuşacaksın dua edecegim. Evet muhakkak öyledir ama şu anki kafamla tabi aklımdan bin türlü herşey geçiyor kaybetmek mi olmaması mı vs. Diye 😞
İçinizi ferah tutun Allah'a dua edin rabbim herşeyin en hayırlısını nasip eder inşallah sadece güçlü olun ve Allah'a inanın o herşeyin en hayırlısını bilir insallah sizde hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim sizede sadece güçlu olun tabi bu dönemde eşinizin desteği çok önemli ikiniz beraber atlatacaksiniz bu donemleri eşimin desteği olmasaydı ben asla atlatamazdim o yüzden tek başiniza değil eşinizle beraber atabilirsiniz ancak acilarinizida korkularinizida

Burada birinin yazısına denk gelmiştim keşke bende hamile kalip onu hissetsem de varsın kaybetsem bebeğimi diye çok çaresiz bir mesajdı çok yaralamıştı beni tam da bebeğimi kaybettiğim ilk zamanlarda karşıma çıktı çok zor bi sınav olsa bile güzel yani gebe kalabiliyoruz giden yavrularımızda cennet bekçilerimiz insallah o yüzden bende dahil kendimizi daha fazla üzmeyelim kızlar umarım hepimiz çok güzel haberlerle geliriz buraya 🌸

Hemde nasıl ugrastım 3 ay evde yattım sadece tuvalet için kalkıyordum 1 ay hastahanede yattım çam ve sakurada ve iğrenç muamelelere maruz kaldım en basından beri aldır bebeği dediler ama bebekte hiç bi sorun yoktu ve gelişimi normalden daha bile iyiydi kıyamadım anneme kızınız böyle uzun süre yatarsa beyin kanaması gecirir dediler daha sonra dogum başladı normal doğuma alındım ve bebeğin eşi önden geldi doktor eliyle içeri soktu ve eli içerde doktorla aynı sedyede sezeryana girdim ailem yaşadıgım için şükrediyor atlatamıyorum ilaç desteği alıyorum. Burda sizlerin mesajları bana umut oluyor banada çok kişi dua et normal yolla cocugun olabiliyor dedi ama başa kadar gitmedikten sonra olmamakla eş deger geliyor şu an bana inşallah bi gün bende sizler gibi birine umut olurum bizi bekleyen meleklerimiz var bizler şanslı anneleriz orası ayrı 🥰 dr ve muayene sürecine başlayacagım inşallah herşey güzel gider
Bende çok kayıplar yaşadım. Ve bende bir zamanlar senin gibiydim. Bende birisine teseli verebilecekmiyim derdim. Herseyin zamanı varmış gerçekten. Çok şükür Rabbime banada nasip oldu. Sanada bir gün nasip olur inan.

Back
X