Erken doğum ile bebeğini kaybeden anneler

Yaaa kıyamammm işte bende de hep böyle psikolojik şeyler kaldı inşallah bişey olmayacak ve kavuşacaksın dua edecegim. Evet muhakkak öyledir ama şu anki kafamla tabi aklımdan bin türlü herşey geçiyor kaybetmek mi olmaması mı vs. Diye 😞
İçinizi ferah tutun Allah'a dua edin rabbim herşeyin en hayırlısını nasip eder inşallah sadece güçlü olun ve Allah'a inanın o herşeyin en hayırlısını bilir insallah sizde hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim sizede sadece güçlu olun tabi bu dönemde eşinizin desteği çok önemli ikiniz beraber atlatacaksiniz bu donemleri eşimin desteği olmasaydı ben asla atlatamazdim o yüzden tek başiniza değil eşinizle beraber atabilirsiniz ancak acilarinizida korkularinizida

Burada birinin yazısına denk gelmiştim keşke bende hamile kalip onu hissetsem de varsın kaybetsem bebeğimi diye çok çaresiz bir mesajdı çok yaralamıştı beni tam da bebeğimi kaybettiğim ilk zamanlarda karşıma çıktı çok zor bi sınav olsa bile güzel yani gebe kalabiliyoruz giden yavrularımızda cennet bekçilerimiz insallah o yüzden bende dahil kendimizi daha fazla üzmeyelim kızlar umarım hepimiz çok güzel haberlerle geliriz buraya 🌸

Hemde nasıl ugrastım 3 ay evde yattım sadece tuvalet için kalkıyordum 1 ay hastahanede yattım çam ve sakurada ve iğrenç muamelelere maruz kaldım en basından beri aldır bebeği dediler ama bebekte hiç bi sorun yoktu ve gelişimi normalden daha bile iyiydi kıyamadım anneme kızınız böyle uzun süre yatarsa beyin kanaması gecirir dediler daha sonra dogum başladı normal doğuma alındım ve bebeğin eşi önden geldi doktor eliyle içeri soktu ve eli içerde doktorla aynı sedyede sezeryana girdim ailem yaşadıgım için şükrediyor atlatamıyorum ilaç desteği alıyorum. Burda sizlerin mesajları bana umut oluyor banada çok kişi dua et normal yolla cocugun olabiliyor dedi ama başa kadar gitmedikten sonra olmamakla eş deger geliyor şu an bana inşallah bi gün bende sizler gibi birine umut olurum bizi bekleyen meleklerimiz var bizler şanslı anneleriz orası ayrı 🥰 dr ve muayene sürecine başlayacagım inşallah herşey güzel gider
Bende çok kayıplar yaşadım. Ve bende bir zamanlar senin gibiydim. Bende birisine teseli verebilecekmiyim derdim. Herseyin zamanı varmış gerçekten. Çok şükür Rabbime banada nasip oldu. Sanada bir gün nasip olur inan.

Kızlar hepinizin yazdıklarını içim acıyarak okudum bende 2 ay önce 19 haftalık bebeğini rahim açıklığı sebebiyle erken doğum yaparak kaybettim çok zordu şuan tekrar hamileyim galiba betam 230 çıktı bugün içimde çok tuhaf bir burukluk var her şeyi düşünüyorum nasıl olacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum benimde doktorum bu olayı yaşadıktan sonra demişti bana bir daha gebelik oldugunda 12 haftada serklaj yapacağız diye umarım hersey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🌸 kaybettiklerimiz zaten bizi bekliyor cennette ❤️

Kızlar hepinizin yazdıklarını içim acıyarak okudum bende 2 ay önce 19 haftalık bebeğini rahim açıklığı sebebiyle erken doğum yaparak kaybettim çok zordu şuan tekrar hamileyim galiba betam 230 çıktı bugün içimde çok tuhaf bir burukluk var her şeyi düşünüyorum nasıl olacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum benimde doktorum bu olayı yaşadıktan sonra demişti bana bir daha gebelik oldugunda 12 haftada serklaj yapacağız diye umarım hersey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🌸 kaybettiklerimiz zaten bizi bekliyor cennette ❤️
İnşallah hiç bi sorun olmaz inşallah ama işte bizim gibi anneler hep diken üstünde olacagız bu sğreci çok iyi ve su gibi atlatırsın inşallah bebişini kucagına alırsın 🥹😍

Bende çok kayıplar yaşadım. Ve bende bir zamanlar senin gibiydim. Bende birisine teseli verebilecekmiyim derdim. Herseyin zamanı varmış gerçekten. Çok şükür Rabbime banada nasip oldu. Sanada bir gün nasip olur inan.
Evet cok istiyorum inşallah sizin gibi olurum sizin nasıl gecti hamileliğiniz

Burada birinin yazısına denk gelmiştim keşke bende hamile kalip onu hissetsem de varsın kaybetsem bebeğimi diye çok çaresiz bir mesajdı çok yaralamıştı beni tam da bebeğimi kaybettiğim ilk zamanlarda karşıma çıktı çok zor bi sınav olsa bile güzel yani gebe kalabiliyoruz giden yavrularımızda cennet bekçilerimiz insallah o yüzden bende dahil kendimizi daha fazla üzmeyelim kızlar umarım hepimiz çok güzel haberlerle geliriz buraya 🌸
Yaaa şu an benimde içim gitti cok zor ikiside olmamasıda kaybetmekte cok acı bi sınav inşallah isteyen herkese nasip olsun bende hep hamilelikten korkardım düşükten korkardım başıma bunlar geldi

Yaaa şu an benimde içim gitti cok zor ikiside olmamasıda kaybetmekte cok acı bi sınav inşallah isteyen herkese nasip olsun bende hep hamilelikten korkardım düşükten korkardım başıma bunlar geldi
Amin canım hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım insallah bebeklerimizi bende çok korkardım kayiptan benimde sınavım korktuğummus

24 haftalık bebeğimi sezeryan ile erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim doğdu fakat yaşamadı hamileliğim hep kanamalı acillerde hastahanelerde yatarak gecti daha öncede 6 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum bu tarz sorunlar yaşayan ve bebeğini kucagına alan anneler var mı ? Bi umut arıyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Eşimle genetik test yaptırdık sadece ve temiz cıktı. O sürectee bir sebep belirtmediler rahim boyu kısaldı kanama zaten vardı sonra su kesesinde yırtık var dendi ve su gelişi oluyordu ama bebek saglıklıydı gelişimi iyiydi dogdugunda 590 gr dı göremedim bile 4 ay oldu hala içim yanıyor
Bende mayıs 23te 31+5. Haftada bebeğimi kaybettim. Hiçbir sıkıntı yoktu sadece 6 haftalıkken hafif bir kanamam olmuştu onun dışında en ufak bir problemle karşılaşmadım. Bütün kontrollerime düzenli gittim testlerimi yaptırdım ne şeker ne de tansiyon vardı. Kontrolüme bir gün kala hareketleri bir anda kesildi ve apar topar hastaneye gittim ve doğuma alındım bebeğim ölmüştü. Cenazesine bile katılamadım. Fiziksel yaralarım iyileşiyor ama sanki ruhum bebeğimle birlikte bedenimden çıkıp gitmiş gibi. Sürekli kendimi suçluyorum. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Hiçbir acıya benzemiyormuş. Canım öyle acıyor ki dayanamıyorum artık

Merhaba hemen hamile kalmanız da sakınca oldu mu doktorlar bir şey dedi mi ben de sizin gibiyim ama hamile değilim korkuyorum dinlenmesi lazım rahimin dediler

Merhaba hemen hamile kalmanız da sakınca oldu mu doktorlar bir şey dedi mi ben de sizin gibiyim ama hamile değilim korkuyorum dinlenmesi lazım rahimin dediler
Hayır hiç sorun olmadı doktor hatta dedi ki her hamilelik yeni başlangıç kesinlikle öncekiyle kıyaslama zaten ben çok fazla bu konuyu yaşayan kişiyle görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi yani bekleyenle beklemeyen arasında pek fark olmuyor arada 2 sene olupta tekrar aynı şeyi yaşayan biliyorum ben o yüzden kendini kasmamak lazım çocuk denilen şeyde ha deyince olmuyor onun sıkıntısını çekmek daha zor ona göre araştırıp karar ver canım

Hayır hiç sorun olmadı doktor hatta dedi ki her hamilelik yeni başlangıç kesinlikle öncekiyle kıyaslama zaten ben çok fazla bu konuyu yaşayan kişiyle görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi yani bekleyenle beklemeyen arasında pek fark olmuyor arada 2 sene olupta tekrar aynı şeyi yaşayan biliyorum ben o yüzden kendini kasmamak lazım çocuk denilen şeyde ha deyince olmuyor onun sıkıntısını çekmek daha zor ona göre araştırıp karar ver canım
Teşekkür ederim bende 3 gün önce 23 haftalık bebeğimi suyum gelmesiyle doğup kaybettim içimdeki yangının tarifi yok aklımı kaçırmamak için okuyorum dua ediyorum ama olmuyor bebek istiyorum 6 yolluk evliyim 16 haftalıkta tek yumurta ikizi kaybım var bu bebekte çok sağlıklıydı bi anda olsu her şey elim kolum boş geri geldim. Pcosum zaten doktorlar en az 3 ay rahimini dinlendir diyorlar bazısı 6 zaten zor oluyor o yüzden size yazdım

Teşekkür ederim bende 3 gün önce 23 haftalık bebeğimi suyum gelmesiyle doğup kaybettim içimdeki yangının tarifi yok aklımı kaçırmamak için okuyorum dua ediyorum ama olmuyor bebek istiyorum 6 yolluk evliyim 16 haftalıkta tek yumurta ikizi kaybım var bu bebekte çok sağlıklıydı bi anda olsu her şey elim kolum boş geri geldim. Pcosum zaten doktorlar en az 3 ay rahimini dinlendir diyorlar bazısı 6 zaten zor oluyor o yüzden size yazdım
Çok uzgunum 🥹 keşke böyle biseyi hickimse yaşamasa inan seni o kadar iyi anlıyorum ki eminim her türlüsü zordur ama bi tik buyudukten sonra daha da zor oluyor artık hareket hissi başlıyor bag kuruyorsun isim koyuyorsun çok zor 🥹 ben 40 gun kadar kendime gelemedim kimseyle görüşmedim annem ve eşim dışında birde doğumdan gelince sütüm geldi onunla ayrı uğraştım zaten acım bana yetiyordu birde sağmak zorunda kaldım sagdikca karnimin ici ağrıdi sanki bebeğimin olduğu yer gibi aynalara bakmadım karnıma bakamadım çok zor bir süreçti yani rabbim bir daha yaşatmasın insallah 🙏🏻 ama bir şekilde hafifliyor eminim ki bu yasadigimizinda bir ödulu olacaktır rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğumla bebeklerimizi kucagimiza alalım şuan kendimde içinde herkes için çok dua ediyorum rabbim tekrarını yaşatmasın

Okurken bile mutlu oldum rabbim bana ve benim gibi olanlarada nasip eder inşallah çok zorlu bir sürec normal gecsede yüregim agzımda gececek benimde o sürectende çok korkuyorum ama istiyorum da bilemedim ve sezeryan oldum bide sanırım beklemek gerek belli bi süre
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum tüm hisleriniz duygularınız çok normal bende sürekli korkuyorum acaba bir tek ben miyim korkan yine başıma gelecek mi olacakları hissediyor muyum yoksa ben mi kötüyü çağırıyorum yoksa vesveselimiym o kadar çok düşünüyorum ki sonradan anladım her bu durumu yaşayan anne adayının normal korkularıymış.
Sezeryandan sonra benim doktorum 6 ay bekle demişti şuan 5 ayım geçti etrafındakiler dene dene diyor da hala çok korkuyorum aynı şeyi yaşarsam diye Allah korusun
Kimisi de bekle ne olacak diyor tabi onlar ne düşündüğümüzü ne hissettiğimizi asla bilmeden sabretmeyi bilmeden konuşuyorlar
İnşAllah en kısa en hayırlı vakitte sağlıkla kucağımız dolsun

Back
X