erken dogum istiyorum

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
selam arkadarslar. ben suan 30 haftalık gebeyım eşimle gecine medigimden dolayı bebegımı erkenden dogurmak istıyorum bebegım yasar mı bu haftalar da dogarsa lutfen yardım cı olun kafam karısık....
birde cuma gunu gittim doktora 1500 kılo kilosu cok dusuk

Son düzenleme:
canım gerçi senin 7. ayın bitmiş ama 7 aylık doğan bebekler birçok sağlık sorunları yaşıyor diye biliyorum çoğu belli bir süre küvezde kalıyo

Bebeğinin hayatını riske atmış olursun.. Birde hiç bir doktor eşinle geçinemediğin için erken doğurtmaz seni... Bunca zaman beklemişsin.. Ne yaşadığını bilmiyorum belki zor günler geçiriyorsun ama bu sebepten erken doğum istemen çok ilginç geldi bana.. Haftasına göre bebeğin kilosu normal.. Allah yardımcın olsun..

Merhaba 31 haftada doğum yapan bir anne olarak bebeğin sağlığı açısından birşey olmaz diyenlere kulak asmamanı tavsiye ediyorum ilerleyen zamanlarda henüz bebeğinin bağışıklık sistemi tamamen gelişmeden doğacağı için çoğu hastalığa açık oluyor bunların başında astım bronşit görme sorunları geliyor.Anlayamadığım eşinle hamile olmandan dolayımı anlaşamıyorsunuz ben eşle ilgili bir sorun için erken doğum yapmak isteyen bir anne adayı ile hiç karşılaşmamıştım ve çok gereksiz ve düşüncesizce karşıladım bu durumu.

sizin nasıl bir psikolojide olduğunuzu kimse bilemez... Allah yardımcınız olsun.. inşaallah eşinizle olan sorunlarınızı halledebilir ve bebeğinizi huzurla büyütürsünüz..

aynı şekilde erken doğumun ne getirip ne götüreceğini de kimse bilemez... kimi bebek var Allah korusun tam günün de doğduğu halde sağlık sorunları olabiliyor..

ama bence hiçbir hekim ortada müdahale edilmesi gereken bir sağlık sorunu olmadan erken doğum yapmaya yanaşmaz...

hakkınızda hayırlısı olsun..

Arkadasım ne yasadın durumun nasıl bilmiyorum.ama her nolursa olsun bu düşüncenin çok ayıp olduğu kanaatindeyim.ben 24,haftadan bu yana hastanede yatıyorum bebegım erken dogmasın bıeaz kılo alsın dıye.her gecen gun çok şükür yarabbim bugünde bıttı diyerek.bişey olmaz lafına aldırma küvez kapısı beklersin.allah yardımcın olsun aklından bu duyguları uzakşastırsın.böyle şeylerı okuyunca nıye ben dıyorum nıye ben ağlayarak haftaların gecmesı için dua ettim...umarım pişman olursun bu düşüncenden bıgun

ys saka gıbı gercekten ne demek esımle gecınemedıgımden dolayı bebegımın erken dogmasını ıstıryorum erken dogsa ne faydası olucak
ya dr benım bebegımı 37 haftalıkken acıl sezeryanla aldı saglık sorunundan doılayı dr ve ben gercekten uzulduk ınsanlar aylarca hastanede yatıyo zamanlı dogsun dıye ne demek 30 haftalık bebgın sorunlarınız yuzunden dunyaya gelmesını ıstemek
bence konuyu bıraz daha acmalısınız kı ne gıbı artısı olucak ona gıre yorum yapalım yada yanlıs yorum yapmayalım

Arkadaşım az miktar kanama ile 31. haftasında doktora gittiğinde, 30 ve 35. haftalar arasında doğum yapmanın 29. haftada doğum yapmaktan bile daha riskli olduğunu doktorundan dinlemiş.
Böyle bir hareketin çok büyük vebali var.

29.haftamdayım erken doğum yapmamak için 2 haftadır yataktan çıkmadım,bütün hayatım değişti iş hayatım bitti sırf bebeğim bıraz daha anne karnında dursun ve bıraz daha gelişsin diye..Doktorum böyle bır rısk oldugunu söylediğinde 2 gün boyunca ağladım..Şuan bu yazıyı okuyunca tüylerim diken diken oldu..Kimin ne yaşadığını tabıkıde kımse bilemez ama sen eşini yada problemleri bir kenara bırak ve bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek için Allaha dua et..Ve böyle düşünceleri aklından çıkar bence bu çok bencilce bir düşünce

böyle birşeye hakkın yok. yarın öbürgün kocanla barışırsın o yavrucak gelişemeden doğduğuyla kalır sende çok pişman olursun. hem çocuğu bir an önce doğurup ne yapıcan anlamadım. saçmalıyosun, sen önce bi sakinleş. Kocanın hıncını bi damla bebekten çıkarma...

Hayat ne garip birçoğumuz erken doğum şüphesi yüzünden haftaların geçmesini beklerken kimimiz de erken doğum beklentisi içinde.. Allah yardımcınız olsun yine de ne yaşadığınızı bilemeyiz ama düşüncenin yanlış olduğu kesinnn (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…