erken doğum korkusu

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
23 haftalık hamileyim.kızlar erken doğum yapmaktan korkuyorum,bi köy okulunda çalışıyorum günlük 1 saat gidiş bi saat geliş yapıyorum aslında okullar tatil olacak ama içimde hep bi korku var.bi sağlık sorunum yok şu ana kadar çok şükür.ama içimde öyle bi tedirginlik var,40 dklık yolculuk ta yapsam korkuyorum.acaba yolculuk erken doğuma neden olur mu,ya da neler erken doğuma neden olur,bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba cnm, ben de maraşlıyım :)
doktorumun demesine göre 5 saatten fazla yapılan otobüs yolculuğu bebek için sakıncalı. sen 40 dakika en fazla 1 saat yolculuk yapmış oluyorsun. hem bebeğin sağlıklı olmasa ve düşük riskin olsa ilk 3 ayda o yola dayanmazdı yavrun. için rahat olsun bence. eve gittiğinde de uzat ayaklarını dinlen. sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inş.

Canım öyle bir riskin söz konusu değilse kendini ve bebeğini boşuna üzüp evham yapma.. Bak ne güzel yolun yarısını bitirmişsin bile.. İnşallah sağlıcaklada bebeğine zamanında kavuşursun.
Bende 5 haftalık hemileyim ve yüksek derecede düşük riskim var myomumdan dolayı.. Bende her an sanki bebeğimi kaybedecekmişim düşük yapacakmışım gibi korkuyla yaşıyorum. Yalnız kalmaktan bile korkar oldum.. ;Panik atak oldum çıktım yaaa senağlama
Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir.. Olanlarıda sağlıcakla kavuşturur. :Saruboceq:

Canım bence de evham yapmaya gerek yok.İyi düşün iyi şeyler olsun.
Devamlı aynı şeyi düşünme, kendini ve bebişi üzersin zemuszemus

Canım, Allah yardımcın olsun.Umarım düşük tehliken yakın zamanda geçer. Pozitif düşünmeye çalış opuyorumnanaktan

bende 5 haftaıkken hastaneye yattım, doktor düştü zannetti o kadar kanamam vardı
ultrasona aldı bebek duruyo dedi kendide şaşırarak
ben hastanede yattım yerimden hiç kalkmadım
3 gün sonra eve çıktım evdede sadece tuvalet için kalkıyordum
ama şuan 27+2 deyiz çok şükür
sende kalbini ferah tut,iyi düşün iyi olsun
kendini yorma saıkn,çalışıyormusun bilmiyorum ama zorunlu olmadıkca hiç kalkma
Allah yardımcın olsun

Ohh maşallah yolun yarısı bitmiş seninde. Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım..
Evet çalışıyorum yarından itibaren yıllık izinime ayrılcam hatta şu an patrona işten çıkmak istediğimi sölücem ve kıvranmaktan 8 oldum diyemiyorum yaaa.. Ama dicem yolu yok..
Bebeğimi riske atamam.

Canım, Allah yardımcın olsun.Umarım düşük tehliken yakın zamanda geçer. Pozitif düşünmeye çalış opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım benim.. İnşallah herşey yolunda gider.. Rabbim senide bebeğine sağlıcakla kavuştursun.. :Saruboceq:

çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içimi ferahlattınız.Allah hepimize sağlık mutlulukla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah

merhabalar ,bende de bebeğim 8 haftalıkken şiddetli kanamam oldu ,hastahanede yattıktan sonra, yedi ay da evde yattım,ara ara kanamlarım devam etti.rahim ağzında açılma başlamıştı.şimdi çok şükür nur topu gibi bir oğlum var.moralini yüksek tut ,inancını yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…