erken doğum nedenim olacak bu kadın sonunda

Amaaaaan klasik insan iste, 'ama o hasta'. Hep onume surulmus olan sey, annem evlenmeden once o kadar sey yapti bana yakinlarimizin soyledigi ama o hasta oldu hep, ben de inatla bu durumun hasta olmasiyla alakasi olmadigini soyledim durdum. Ha olaylar yatisinca herkes bana hak verdi, orasi ayri.

Ne olursa olsun bence de dik durusunuzdan odun vermeyin. O size laf ediyorsa siz de ona edin, takarsa da taksin Allah Allah ya. Ne o her gun her gun esin anasiyla telefonda mi konusulurmus ya. Ben anlayamiyorum bu insanlari. Ama siz de bastan alistirmissiniz :/ insan kendi anneve babasiyla yasamiyor kayinvalide-kayinpederle nasil yasayacak acaba?

Kaynanan bunlari yaparken esin susuyorsa ona sar bence. Boyle bir kadini cekmek zorunda degilsiniz.
eşimin yanında yapmıyor o odadan cıkınca yada telefonda söylüyor ben eşime söyleyince de eşim kötü niyetle değil diyor.. ama sanırım patlıcam eşime yine huzurumuzu bozmayı başardı allahın belası

Dik tavrında devam et.Tatlı tatlı söyle,lafını esirgeme.
Eşin de annesini tabi ki koruyacak annesi o.Ayrıca onu yüceltip seni küçültmemiş.
Evine çöreklenme mevzusunda ise aman aman taviz verme,şakası bile geçtiğinde tepkini hemen koy ki ümitlenmesinler.
Çok da gerilip bebişi de germe.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Amaaaaan klasik insan iste, 'ama o hasta'. Hep onume surulmus olan sey, annem evlenmeden once o kadar sey yapti bana yakinlarimizin soyledigi ama o hasta oldu hep, ben de inatla bu durumun hasta olmasiyla alakasi olmadigini soyledim durdum. Ha olaylar yatisinca herkes bana hak verdi, orasi ayri.

Ne olursa olsun bence de dik durusunuzdan odun vermeyin. O size laf ediyorsa siz de ona edin, takarsa da taksin Allah Allah ya. Ne o her gun her gun esin anasiyla telefonda mi konusulurmus ya. Ben anlayamiyorum bu insanlari. Ama siz de bastan alistirmissiniz :/ insan kendi anneve babasiyla yasamiyor kayinvalide-kayinpederle nasil yasayacak acaba?
evet aptallık bende bastan pofpofladım nedeni ise hastaydı ve morali düzelsin diye üzülüyordum.. ama bu yüzünü görmemiştim nezaman hakaretler başladı bende soğudum.. değişen ben oldum ama nedeni aslında kadının beni cıldırtması tahammülümün bitmesi

günaydın kızlar 5,5 aylık hamileyim.. kv'i nişanlıyken hergün arardım kendisi bipolar hastası.. ama aileme ve bana ettiği dengesiz sözler hakaretler yüzünden artık onu sevmiyorum ve daha az arıyorum daha az dediğimde iki günde üç günde bir... buaralar yine bana sarmıs durumda... öncelikle onlar ilçede oturuyorlar yarım saat uzaklıkta.. bana geldiklerinde ben cok yoruldum hizmet etmekten geldiler kaldılar bir şeye elini sürmedi ve sonunda hafif kanamam oldu.. o günden beri evinize gelmeye korkuyoruz diye laf sokmaya basladı.. cumartesi aradı pazar onlara gidecektik.. konu acıldı gel burda uzancaksan uzan yatak odasına gec falan dedi rahat et orası burası farketmez zaten biz seninle birlikte oturmayı planlıyorduk vs dedi.. bende pardon anlamadım dedim.. oturmaz mıydın dedi. bende ev ev üstüne olmaz herkesin düzeni ayrı oturmazdım evet dedim.. neyse dün onlara gittik bebeğimin ultrason resmini gösterdim aferin iyi büyütmüşsün seni şımarttığımıza değmiş dedi ben de ben zaten şımarıktım dedim.. ve bu lafları oğlu yanımızda yokken söylüyor ama ben artık karsılık veriyorum cıldırıyor.. şimdi takmış kafaya benim onu aramamama arasam sinirlerimi dengemi bozuyor.. bütün gece kafamda kurmaktan uyuyamadım..cok mutsuzum eşime söyledim kötü niyetle söylememiştir diyor.. ben mi hassasım napsam bilmiyorum
ama allah şahidim eger ki evime doğumdan sonra veya ileriki zamanda çöreklenirlerse kesinlikle kavga cıkartır eşimi boşarım cok kararlıyım.. kendisi hasta beni de delirtecek.. tahammül edemiyorum bu kadına zaten hassasım bu dönemde.. eşime söylesem anneme taktın diyecek yada o kötü niyetle dememiştir hasta su bu diyecek anlamayacak.. eşimle aramız cok iyi ama bu kadın beni delirttikçe içten içe kurmaya başlıyorum

valla bana kötü niyetli demiş gibi geldi, seni şımartan varsa olsa olsa kocandır, kaynana ne yapmışta şımartmış merak ettim, ayrıca kimseninda hastalık kozunu kullanmasına izin verme, napacaksın yani bibolarsa her söylediğini yutcakmısın, ayrıca üç günde aramak bence çok sık, ne konuşulurki zaten hoşlanılmayan bir insansa, bence telefonla aramana gerek yok, zaten haftada ya da iki haftada bir buluşuluyordur bir de telefonla konuşulması çok gereksiz

valla bana kötü niyetli demiş gibi geldi, seni şımartan varsa olsa olsa kocandır, kaynana ne yapmışta şımartmış merak ettim, ayrıca kimseninda hastalık kozunu kullanmasına izin verme, napacaksın yani bibolarsa her söylediğini yutcakmısın, ayrıca üç günde aramak bence çok sık, ne konuşulurki zaten hoşlanılmayan bir insansa, bence telefonlar aramana gerek yok, zaten haftada ya da iki haftada bir buluşuluyordur bir de telefonla konuşulması çok gereksiz
iki haftada bir gidiyoruz neden herhafta değilmiş ben de kendimize göre planlarımız var geziyoruz falan dedim cıldırdı iyice.. eşim herhafta diye baskı yapmıyor ama yaparsa sen git dicem.. ya adamla aramız okadar iyiki evmizde o kadın bana sarmasa..

ben aramadıkca iyice kinleniyor eşimi arayıp karın telefonuma cevap vermedi diye şikayet ediyor.. eşimde yanımda telefonu sessizde görmemiştir vs susturuyor ama kadın hasta ve arsız
Hasta diye seni de hasta edicek hali yok ya. 2 Günde bir arıyosan 4 günde bir ara. Şuna bak kendi kendine kararlar alıyor.

eşimin yanında yapmıyor o odadan cıkınca yada telefonda söylüyor ben eşime söyleyince de eşim kötü niyetle değil diyor.. ama sanırım patlıcam eşime yine huzurumuzu bozmayı başardı allahın belası
canım eşin yokken söylüyorsan sen de eşin yokken ona söylesnee,
onun söylediklerini gelip eşine neden söylüyorsun?
ayrıca arayıp aramamanı eşine mi şikayet ediyor tek sana mı söylüyor o kadın
böylelerininiderdi ne biliyormusun? aman rahat etmesin ler aman mutlu olmasınlar hiç bir dertleri yoksa dertleri ben olmalıyım illa bi dertleri olmalı mantığındalar

İlk konularından beri biliyorum durumunu az çok ben senden hemen çocuk yapmanı beklemezdim açıkçası nişanlılıkta belliydi senin evliliğinin böyle olacağı ben şaşırmıyorum şuan ki durumuna, görümceni ne yaptın bu arada?
Bu evlilik sürmez gibime geliyor çünkü eşin tutturmuş annem hasta diyor başka bişi demiyor bence bu durumdan o sorumlu az yada çok. iyi ki bir ev verdiler resmen hayatınızı istiyorlar karşılığında...:KK51:

Hata sizde nisanliyken niye her gun ariyorsunuz . Bastan alistirmissiniz.

Soyledigi laflara gelince verin cevabini otursun. Her soyledigi lafi esinize anlatmayin siz halledin. Annen sunu soyledi annen bunu soykedi derseniz eee sen de soyletme falan der. Erkekler anlamaz o yuzden hic gerek yok soylemeye. Esiniz yokken sogutun icinizi.

iki haftada bir gidiyoruz neden herhafta değilmiş ben de kendimize göre planlarımız var geziyoruz falan dedim cıldırdı iyice.. eşim herhafta diye baskı yapmıyor ama yaparsa sen git dicem.. ya adamla aramız okadar iyiki evmizde o kadın bana sarmasa..

bence iki haftada bir gidip bi haftasonuda kendiniz için bişeyler yapın, yani karı koca ilişkisini gezmesini tozmasını neden kv dırdır edecek diye bırakasınız ki, kızarsada kızsın yani, o da kendine bi hobi bulsun sizinle uğraşıp duracağına... gelinler ağaç kavundan gelmiş gibi sürekli beraber olamak istiyorlar, oğlumun karı koca ilişkisiydi, gelinin ailesiydi kimsenin umrunda değil

Canım bazı şeyleri duymamaya çalışsan evet çok zor biliyorum. Erken dogurcam diyip kotu dusunceleri kendine cekme.İcini ferah tutmaya çalış. Önce sen ve bebeğin

Sen şu saatten sonra giderek daha da hassaslaşacaksın, hatta belki senin de bi ruh hastasından farkın kalmayacak. Kadın psikolojik rahatsızlık kisvesi altında kaynanalık yapıyor sana. kimse yanlış anlamasın, bipolar bozukluk bir hastalık olabilir ama hamilelik de öyle bence :) hele lohusalık.. alttan alacak gücün yoksa alma, deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

canım eşin yokken söylüyorsan sen de eşin yokken ona söylesnee,
onun söylediklerini gelip eşine neden söylüyorsun?
ayrıca arayıp aramamanı eşine mi şikayet ediyor tek sana mı söylüyor o kadın
böylelerininiderdi ne biliyormusun? aman rahat etmesin ler aman mutlu olmasınlar hiç bir dertleri yoksa dertleri ben olmalıyım illa bi dertleri olmalı mantığındalar
canım eşim yoktu zaten cevabını verdim ama sinirim gecmiyor ki eşime de söyledim.. ever eşime şikayet ediyor aramıyorum yada telefonumu acmıyorum diye.. halbuki görmediğim zamanlar oluyor..

Kimseye fırsat verme evliliğini bozma kocana cocuguna kiyma milleti kaynani sevindirme en güzel yapacağın şey Laf sktugunda karşılık ver ..ver ki içine atmayasin sana bebisde zarar verme bide sesini çek kocana dinlet ;)

Back
X