arkadasinizin bebegi kac haftalik dogdu?Bu hafta arkadaşımin başına geldi evet doğum gerçekleşti bebek 1 ay küvezde kalacakmiss ama başka problemleri yok.
33 haftalik doğdu .ama ciğer gelişimi sktlyms o da 1 ay kadar sonra düzelir demiş.arkadasinizin bebegi kac haftalik dogdu?
ciger gelistirici yapildi mi acaba hamileyken?sadece ciger gelisimi icin 1 ay cok fazla geldi bana.sag salim cikarlar insallah hastaneden33 haftalik doğdu .ama ciğer gelişimi sktlyms o da 1 ay kadar sonra düzelir demiş.
Yok hayır belli değildi çünkü . Kanaması oldu doğum başlıyor dediler yani hersey aynı anda oldu yapildiysada ben bilmiyorumciger gelistirici yapildi mi acaba hamileyken?sag salim cikarlar insallah
benim bebeğim de 34+5 de doğdu planlı bir doğum olduğu halde ciğer geliştirici vurulmadı ve o konuda sıkıntı yaşamadık sadece 1 hafta kaldı kuvezde rahat ol haftası çok erken değil sağlıkla kucagina alman dilegiyleMerhaba.
34+4gunluk hamileyim dun doktoruma gittim nst de duzenli dogum sancilarim cikti. Doktorum ciger gelistirici 12saat araliklarla kalcadan igne yapti ve iki serum takti sanciyi durdurmak icinmis.
Benim gibi ayni durumu yasayan anneler varmi? bi sorun yasadinizmi,erken dogum oldumu,ilaclarin yan etkisi oldumu?
Cevap verenler icin tesekkur ederm..
hah iste ciger ignesi olmamis arkadasiniz.konu sahibesi yaptirmis ama onun durumu arkadasinizin durumu kadar sikintili degil cok sukurYok hayır belli değildi çünkü . Kanaması oldu doğum başlıyor dediler yani hersey aynı anda oldu yapildiysada ben bilmiyorum
Evet demek istediğim. Arkadaşımın bu kadar sknti lı olmasına rağmen durumlari iyi konu sahibi hiç endişe etmesinhah iste ciger ignesi olmamis arkadasiniz.konu sahibesi yaptirmis ama onun durumu arkadasinizin durumu kadar sikintili degil cok sukur
35 haftalikmishsiniz zaten sanirim ciger de 36da aciliyo o yuzden yapilmamis herhaldebenim bebeğim de 34+5 de doğdu planlı bir doğum olduğu halde ciğer geliştirici vurulmadı ve o konuda sıkıntı yaşamadık sadece 1 hafta kaldı kuvezde rahat ol haftası çok erken değil sağlıkla kucagina alman dilegiyle
ona peki yapildimi dogum geciktirmek icin igneler falnBu hafta arkadaşımin başına geldi evet doğum gerçekleşti bebek 1 ay küvezde kalacakmiss ama başka problemleri yok.
Amin insallah tesekkur edermBen de 31. Haftada düzenli sancı ve açılma ile hastaneye gittim. Çok şükür 37 haftaya kadar doğumu engellemeyi basardilar. Sen de sağlıkla al kucağına evladını inşallah canim
Tesekkur ederm paylastiginiz icin insallah bizde bekleriz32de sancım geldi bana da iğne yaptılar serum taktılar bi de hap verdiler 36ya kadar gittik
Tesekkur ederm allah razi olsn insallahAynı şeyi yaşadım 38+1 de doğum yaptim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?