Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30. haftada ayrılırsak ve erken doğum olursa aktarma gibi bir şansımız var mı ?![]()
30. haftada ayrılırsak ve erken doğum olursa aktarma gibi bir şansımız var mı ?![]()
ıörnegin 30. haftada ayrıldım 34. haftada doğurdum diyelim yani 10 haftanın 4 ünü kullandım.kalan 6 hafta yanıyor mu yoksa sonrasına aktarılıyor mu öğrenmek istediğim bu??
matematik problemi gibi oldu ama kusura bakmayın :))
örnegin 30. haftada ayrıldım 34. haftada doğurdum diyelim yani 10 haftanın 4 ünü kullandım.kalan 6 hafta yanıyor mu yoksa sonrasına aktarılıyor mu öğrenmek istediğim bu??
örnegin 30. haftada ayrıldım 34. haftada doğurdum diyelim yani 10 haftanın 4 ünü kullandım.kalan 6 hafta yanıyor mu yoksa sonrasına aktarılıyor mu öğrenmek istediğim bu??
Canım benim bildiğim şimdi 30 haftan bitti ve doğum iznine ayrıldın biliyorsun 30+0 da resmi izne ayrılabiliyorsun.
ve Allah korusun 30+1 de veya 35 haftanda artık fark etmiyor izne ayrıldığın gün değil de ertesi günü olduktan sonra 18 haftalık iznin cebinde.
10 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra toplamda 18 hasfta yani 18x7 gün=126 gün 126/30 gün=4,2 ay yapar.
doğumdan sonra bu izinlerin bitince 6 ay ücretsiz iznin de var onu da kullanabilirsin.
yani önemli olan tek şey izne ayrılıp öyle doğurucaksın o kadar ok :O)
yani izni alıp ööyle doğur tüm izinlerini aktarır....