erken doğum riski ve benim çagresizliğim:(

elfida94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
14
2
30
iyi geceler ..

sorun ablam , ablam hamile daha önceki hamileliginde yeğenim 7 aylık dogdu ve çok zor zamanlar geçirdi biz ankaradayız ve kendısı malatyada yaşıyo eşi ve ailesi var orada .. yegenim su anda 7 yaşında ve 1. sınıfa gidiyo ablamda hamile 7 aylık ve çok kanaması oluyo çocuğun eşi altaymiş ve kanaması bu yuzden oluyomuş rahimden ya kazıycaklarış yada rahimide beraberınde alma durumları olabılırmış .. çok ağlıyo hersey perişan yeğenim 1. sınıfa gıdıyo çok kırıgan hassas bi çocuk annesını özluyo kayınvalıdesınde kalıyo eniştemle beraber ama düzene alısamas çunku ablam cok bırakmaz dı beraber gidip gelırlerdı .. kendısı hastanede yatıyo annem gıdıp geldı geldıkten sonra cok kotu oldu ablam kimsesiz oralarda ne hayalleri vardı doğumla ilgili bugunu yarnı bellı degıl her an doğum olabilir ve geçen ırmağa çok üzülmüş annecim çok özledim diyince daha cok kanaması olmuş sürekli serum ve kan alıyolar .. ve asıl sıkıntı ben çalışıyorum benı yanında istıyo doğum yapınca ırmagın okuluyla ilgilenmemi ama bnmde bi haytım var ve çalışıyoru gidip 20 kalabirim ama daha fazlası gelmez elimden kaynanası ve görumcesı orda onları istemiyo duygusal olarak.. aslında bi sıkıntılarıda yok ne yapmam gerek hiç bir fikrım yok çok çagresizim bir yandan işyerım bir yerden ablam herşey bana bakıyo eniştem de iş ev annesigil arasında kaldı inanın bende onlar kadar çagresizim

zor bi durum ama sizin is durumunuz hayatiniz aileniz bunlari siz bilebilirsiniz karar sizin ama ben olsam ablama giderdim yasiniz kac acaba

zor bi durum ama sizin is durumunuz hayatiniz aileniz bunlari siz bilebilirsiniz karar sizin ama ben olsam ablama giderdim yasiniz kac acaba
21 canım karayollarında çalışıyorum otoban geçiş sistemi 2 yıl oldu çıkarsam giremem .. şimdi gıtsem dogum var dogmda gıtsem şimdi aklım onda

21 canım karayollarında çalışıyorum otoban geçiş sistemi 2 yıl oldu çıkarsam giremem .. şimdi gıtsem dogum var dogmda gıtsem şimdi aklım onda
alabilecegin max izni alip bi git ablanimdurumunu bi gor is durumuna sonra karar ver bu durumu ablanla yuz yuze konus derim

biraz karışık yazmışsınız,tam anlamadım anneniz neden döndü? asıl orda bulunması ve uzun süre kalması gereken kişi anneniz..damadın ailesi istemese ne olacak,onların evi mi,onların evladı mı?
en kötü ihtimal anneniz alır kzıını gelir yanınıza..

X