• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Doğum Riski

sdctn333

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
Selam, tüp bebek hamilesiyim. 19. haftada serklaj oldum. Şu an 25. haftadayım ama 24 te bebeği dikişlerimin üstünde gibi hissettim. doktorum bundan sonra evde yatıyosun dedi. Açıkçası 19. haftadan beri çok aktif değilim hamileliğimin başlarında da kanamalarla uğraştım geçti. o nedenle çoğunluğu yatarak geçti. Ben de çok hızlı kilo aldım. Bu hafta perinatoloğuma gittim. dikişinde bir sorun yok dedi. ama sorun benim kilo almammış. ben aldıkça bebek de almış ve sıvı bir miktar artmış. o nedenle diyet önerdi. 25+0’ım. Bazı doktorlar çok moralimi bozarak konuştu. öncelik 28 dedi. Bir sürü ilaç kullanıyorum şuan. Nidicart, Endol, Progestan, magnezyum. Benim durumum gibi durumlar yaşayanlar var mı? Çok endişeliyim ilerisi için. İnşallah 34’leri görürüm

Bende de 17de rahim kısalığı çıktı senin kaçtı canım

Bende de 17de rahim kısalığı çıktı senin kaçtı canım
Valla o kadar hatırlamıyorum ki o anki endişeyle doktor ameliyat risklerinden bahsedince kafam gitmişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim 7 veya 9 mm miydi neydi açılmam. Ama şunu hatırlıyorum ameliyattan sonra 2 cm e falan yükselmişti uzunluk. şuan bebek falan büyütüğü için 1,74 lerde uzunluk. Dikiş tutuyor ama dedi

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına inşallah çok zor bi durum benimde psikolojim çöktü

Selam, tüp bebek hamilesiyim. 19. haftada serklaj oldum. Şu an 25. haftadayım ama 24 te bebeği dikişlerimin üstünde gibi hissettim. doktorum bundan sonra evde yatıyosun dedi. Açıkçası 19. haftadan beri çok aktif değilim hamileliğimin başlarında da kanamalarla uğraştım geçti. o nedenle çoğunluğu yatarak geçti. Ben de çok hızlı kilo aldım. Bu hafta perinatoloğuma gittim. dikişinde bir sorun yok dedi. ama sorun benim kilo almammış. ben aldıkça bebek de almış ve sıvı bir miktar artmış. o nedenle diyet önerdi. 25+0’ım. Bazı doktorlar çok moralimi bozarak konuştu. öncelik 28 dedi. Bir sürü ilaç kullanıyorum şuan. Nidicart, Endol, Progestan, magnezyum. Benim durumum gibi durumlar yaşayanlar var mı? Çok endişeliyim ilerisi için. İnşallah 34’leri görürüm
Geçmiş olsun sağlıkla gelsin ve 31 haftalık doğum yaptım. Nidicart doğum durducu özelliğe sahip . Her ihtimale karşı ciğer geliştirici planlaması yapıldı mı acaba sizi üzmek korkutmak istemiyorum ama lütfen süt pompası edinin en kritik şeylerden birisi anne sütünü indirmek olur bizimki gbi erken doğumlarda mucizedir bu aslında süreçten haberdar edin bizi

Geçmiş olsun sağlıkla gelsin ve 31 haftalık doğum yaptım. Nidicart doğum durducu özelliğe sahip . Her ihtimale karşı ciğer geliştirici planlaması yapıldı mı acaba sizi üzmek korkutmak istemiyorum ama lütfen süt pompası edinin en kritik şeylerden birisi anne sütünü indirmek olur bizimki gbi erken doğumlarda mucizedir bu aslında süreçten haberdar edin bizi
Öncelikle teşekkür ederim. Henüz bir ciğer geliştirici planı yapılmadı. Kasılmam vs olmadığı için. Sadece yatmamı öneriyolar şuan. Ederim tabi. ben de 30’lara bir gelebilsem en azından psikolojik olarak rahatlıycam. Elbette her şekilde üzücü ama…

Henüz bi ilaç başlamadı takip edelim dedi ama adım atmaya korkar hale geldim
Haklısın, dinlen bol bol.Ben de aynı durumdayım. İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla, tam zamanında kucağımıza alırız. Kilo alımınızı da takip edin yine de siz bence. Ben yattığım için kendi evimde olamadım kim ne yaptıysa onu yedim ve şuan kilo da baskı yaptığı için risk oluşturdu.

Merhaba 19. Haftada açılmam oldu acil serklaj atıldı ve yatarak Nidicart endol kan sulandırıxı pregastan kullanmaya başladım . Her hamilelik aynı değildir moralinizi bozmayın fakat ben 25 haftada suyumun gelmesiyle doğum yaptım . Ciğer geliştirici vurulmadı çünkü doğum bunca önleme beklenmiyordu . Yani size diyeceğim erken doğum riskiniz varsa mutlaka ciğer geliştiriciden bahsetin doktorunuza

Back
X