erken doğum riski

orkide1453

yine yeniden bşl. 72.6 gncl: 70.1 hedef 60.00
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
5.094
10.843
448
arkadaşlar iyi akşamlar
cuma gecesi doğum sancısı yasadım ve hemen hastaneye koştum açılmam yoktu ama sancılarım çıktı ilaç serum falan yedim sabah ağrım yoktu ama yine sancım çıktı doktorum prepan verdi. kalp çarpıntısı titreme ve sürekli şekerim düşüyomuş hissi yaşıyorum bi tane de idrar yolu enfeksionu için antibiyotik kullanıyorum hep bi ateş basması gibi bişeyy oluyo böyle bi risk yaşayan ve bu ilaçları kullanan var mı aranızda??

teşekkür ederim ilaçları yarım yarım alınca daha iyi hissetmeye başladım inş bi sıkıntı çıkmaz bi hafta daha bitiyo şükür:)

arkadaşlar iyi akşamlar
cuma gecesi doğum sancısı yasadım ve hemen hastaneye koştum açılmam yoktu ama sancılarım çıktı ilaç serum falan yedim sabah ağrım yoktu ama yine sancım çıktı doktorum prepan verdi. kalp çarpıntısı titreme ve sürekli şekerim düşüyomuş hissi yaşıyorum bi tane de idrar yolu enfeksionu için antibiyotik kullanıyorum hep bi ateş basması gibi bişeyy oluyo böyle bi risk yaşayan ve bu ilaçları kullanan var mı aranızda??

idrar yolu enfeksiyonun varsa o bu tür belirtiler yapar zaten canım
içini rahat tut psikolojini bozma

Ben o tur skntilardan deilde suyum fazla oldugu icin erken doum riski tasiyorm.ciger gelistirici igne verildi yaptirip yaptirmamak konusnda kararszm:( 31.haftadym..korkuyorm..Allah hepimizn yardmcisi olsn tatlim

teşekkür ederim arkadaşlar hala ilaç kullanıyorum işi de bıraktım sanırım stres de tetikliyor bi sıkıntı çıkmadı şükür ciğer geliştirici iğneyi bana da yaptılar inş 37. haftayı tamamlarım. allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben o tur skntilardan deilde suyum fazla oldugu icin erken doum riski tasiyorm.ciger gelistirici igne verildi yaptirip yaptirmamak konusnda kararszm:KK43: 31.haftadym..korkuyorm..Allah hepimizn yardmcisi olsn tatlim
bana da yapıldı 34. haftada sancı çıkınca 12 saat arayla iki tane iğne yaptılar

Back
X