Doğuma Hazırlık Erken Doğum Riski?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Arkadaşlar merhaba. 24 haftalık hamileyim. Doktor tam gün vermese de erken doğum riski var dedi. Hatta yalancı sancı bile yaşadım. Rahmimde çok kasılma var. Çift rahim ve çift vajen var. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ya da onerebileceginiz bi doktor vs? Hayırlı günler. Mutlu hamilelikler. :)

Arkadaşlar merhaba. 24 haftalık hamileyim. Doktor tam gün vermese de erken doğum riski var dedi. Hatta yalancı sancı bile yaşadım. Rahmimde çok kasılma var. Çift rahim ve çift vajen var. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ya da onerebileceginiz bi doktor vs? Hayırlı günler. Mutlu hamilelikler. :)
bu haftalarda yalancı sancılar yavaş yavaş olmaya başlıyor. benim 16. haftada başlamıştı. 21+5 de açılmam oldu sekülaj yapıldı ve o günden beri yatıyorum. sizin durumunuz daha farklı tabi. çift rahimde bebeğim gelişimi son haftalara doğru yavaşlamaya başlayacaktır. sizin Perinatoloji uzmanına gitmeniz gerekiyor. özel için maddi durumunuz yerindetse mutlaka bir arkadaş öneride bulunacaktır. devlet içinde genelde randevu 1 ay sonAYA alınıyor. ünv. hastanelerinde de fark ücretleri bulunuyor .
bol bol dinlenmek yatay pozisyonda olmak rahime baskıyı azaltacağı için ileri haftaları görmeniz daha mümkün.

Sancılarım başladı zaten arkadaşım. Özellikle sağ boşluğa vuruyor. Yatmam pek mümkün değil ama ben yine de dinlenmeye çalışıyorum. Cevabın için teşekkür ederim. Sağolasin. Sana da hayırlı doğumlar.

Back
X