Erken doğum riski

Bebisli

🇹🇷
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
2.015
2.585
83
Kızlar kanamam oldu doktor açılma var mi diye baktı yok..Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici bir iğneyle proluton yapildim hastanedeyim dua edin bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum:cry:
Kanama çok yoğun olursa sezeryana alınacakmışım :cry:

Rabbim insAllah sifa versinn. Bebeginde zamaninda gelsinn insAllah saglicakla

Korkma canım senin gibi riski olup sağsalim hastaneden çıkan çok arkadaş var. Bebeğini düşün sakin ol her şey yoluna girecek.

Korkma canım senin gibi riski olup sağsalim hastaneden çıkan çok arkadaş var. Bebeğini düşün sakin ol her şey yoluna girecek.
İnsaallah şu anda tek isteğim bebeğimin sağlıklıca gününde doğması :(

A
Rabbim insAllah sifa versinn. Bebeginde zamaninda gelsinn insAllah saglicakla
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor böyle beklemesi :KK43: az önce de yanımda birisi ölü doğum yapmış çok korkmaya başladım psikoloji denen birşey kalmadı :cry:

Allah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle inşallah sağlıcakla hastaneden cikarsiniz ve bebek beklenen zamanda gelir lütfen morelini yüksek tut :dua:

Allahım senı ve yavrunu korusun dualarımız senınle

Allah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle inşallah sağlıcakla hastaneden cikarsiniz ve bebek beklenen zamanda gelir lütfen morelini yüksek tut :dua:
Çok teşekkürler Allah cumlemizin yardımcısı olsun bebegimizi zamanında sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin

İyi olacaksın canım hem bak iyiye gitmeye başlamış durumunuz. Serum mu veriyorlar müşahede altında mısın?
Evet servisteyim şimdi yemek bile yemeden evden çıkmıştım kanama çok olursa sezeryana alırım dedi doktor o yüzden birşey yiyip icemiyirum şimdi serum gidiyor (ringer laktat)

İyiyim az önce geldi doktorum kanamam olmuyor fazla dedim yarın duruma göre çıkaracak galiba ama bir tek tuvalete kalk bundan sonra dedi
İyi olmana sevindim canım. Annelik gerçekten çok zormuş her birimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz hamilelik sürecinde bile. Dikkat et kendine biraz uyuyup dinlenmeye çalış.

İyi olmana sevindim canım. Annelik gerçekten çok zormuş her birimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz hamilelik sürecinde bile. Dikkat et kendine biraz uyuyup dinlenmeye çalış.
Kesinlikle öyle sağlıklıca gününde doğduklarini görene kadar rahat edemiycez :nazar:
Hastanede uyuyamiyor inanki insan servis 6 kişilik bir de evime yakın diye devlete geliyorum tesadüfen de kendi doktorum muayene etti.Alttan parmakla açılma var mi diye baktı :(

Back
X