- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaallah şu anda tek isteğim bebeğimin sağlıklıca gününde doğmasıKorkma canım senin gibi riski olup sağsalim hastaneden çıkan çok arkadaş var. Bebeğini düşün sakin ol her şey yoluna girecek.
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor böyle beklemesiRabbim insAllah sifa versinn. Bebeginde zamaninda gelsinn insAllah saglicakla
Sen moralini ne kadar yüksek tutarsan ikiniz de o kadar hızlı sağlığınıza kavuşacaksınız. Güzel şeyler düşün canım.İnsaallah şu anda tek isteğim bebeğimin sağlıklıca gününde doğması![]()
Sağol canim Allah razı olsun tuvalete gittim az once kanamam azalacak gibiSen moralini ne kadar yüksek tutarsan ikiniz de o kadar hızlı sağlığınıza kavuşacaksınız. Güzel şeyler düşün canım.
Çok teşekkürler Allah cumlemizin yardımcısı olsun bebegimizi zamanında sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsinAllah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle inşallah sağlıcakla hastaneden cikarsiniz ve bebek beklenen zamanda gelir lütfen morelini yüksek tut![]()
Hepinizden Allah razı olsun gerçektenAllahım senı ve yavrunu korusun dualarımız senınle
Hastanede olanlari duymamaya calis gerekirse uyu moralini yuksek tut. Senin guclu olman lazim ANNE olucaksinn sennİnsaallah şu anda tek isteğim bebeğimin sağlıklıca gününde doğması![]()
İyi olacaksın canım hem bak iyiye gitmeye başlamış durumunuz. Serum mu veriyorlar müşahede altında mısın?Sağol canim Allah razı olsun tuvalete gittim az once kanamam azalacak gibi
Evet servisteyim şimdi yemek bile yemeden evden çıkmıştım kanama çok olursa sezeryana alırım dedi doktor o yüzden birşey yiyip icemiyirum şimdi serum gidiyor (ringer laktat)İyi olacaksın canım hem bak iyiye gitmeye başlamış durumunuz. Serum mu veriyorlar müşahede altında mısın?
Sabret canım. Şimdi nasılsın? Doktorun bir şey diyor mu?Evet servisteyim şimdi yemek bile yemeden evden çıkmıştım kanama çok olursa sezeryana alırım dedi doktor o yüzden birşey yiyip icemiyirum şimdi serum gidiyor (ringer laktat)
İyiyim az önce geldi doktorum kanamam olmuyor fazla dedim yarın duruma göre çıkaracak galiba ama bir tek tuvalete kalk bundan sonra dediSabret canım. Şimdi nasılsın? Doktorun bir şey diyor mu?
İyi olmana sevindim canım. Annelik gerçekten çok zormuş her birimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz hamilelik sürecinde bile. Dikkat et kendine biraz uyuyup dinlenmeye çalış.İyiyim az önce geldi doktorum kanamam olmuyor fazla dedim yarın duruma göre çıkaracak galiba ama bir tek tuvalete kalk bundan sonra dedi
Kesinlikle öyle sağlıklıca gününde doğduklarini görene kadar rahat edemiycezİyi olmana sevindim canım. Annelik gerçekten çok zormuş her birimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz hamilelik sürecinde bile. Dikkat et kendine biraz uyuyup dinlenmeye çalış.