Erken doğum riski

Kesinlikle öyle sağlıklıca gününde doğduklarini görene kadar rahat edemiycez :nazar:
Hastanede uyuyamiyor inanki insan servis 6 kişilik bir de evime yakın diye devlete geliyorum tesadüfen de kendi doktorum muayene etti.Alttan parmakla açılma var mi diye baktı :KK43:
Haklısın tatlım kalabalıksa zor. Doktoruna rast gelmen iyi olmuş ama alttan muayene biraz rahatsız edici bir şey. Gerçi şükretmek lazım ki açılman yok:dua:
Ben de bitirdim sayılır süreci ama kızımı kucağıma alıp sağlıklı olduğunu görmeden içim rahat etmeyecek.

Haklısın tatlım kalabalıksa zor. Doktoruna rast gelmen iyi olmuş ama alttan muayene biraz rahatsız edici bir şey. Gerçi şükretmek lazım ki açılman yok:dua:
Ben de bitirdim sayılır süreci ama kızımı kucağıma alıp sağlıklı olduğunu görmeden içim rahat etmeyecek.
Çok şükür canım açılmanın olmaması iyi birşey.
Allah'ım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin InsaAllah sağlıklıca kucağına alırsın annesi :)

Çok şükür canım açılmanın olmaması iyi birşey.
Allah'ım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin InsaAllah sağlıklıca kucağına alırsın annesi :)
Amin canım inşallah çok teşekkürler.
Senin aceleci miniğin de vaktiyle sağsalim gelsin inşallah uzuuun güzel bir ömrü olsun annesiyle babasıyla birlikte:)

Amin canım inşallah çok teşekkürler.
Senin aceleci miniğin de vaktiyle sağsalim gelsin inşallah uzuuun güzel bir ömrü olsun annesiyle babasıyla birlikte:)
İnşaAllah canım benim :) tüm sorun bende ama doktoru fazla dinlemedim yat dinlen sürekli dedi ben ise sürekli elim işte benim yüzümden birşey olmasın bebeğime çok suclarim kendimi :(

10 haftaya daha ihtiyacımız var en azından 37 haftalik olsaydı rahatlardim

Sen stres yapip bebeğinı de strese sokma.
Sığın allah a ve herseyin güzel olacağını düşün.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Sen stres yapip bebeğinı de strese sokma.
Sığın allah a ve herseyin güzel olacağını düşün.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin InsaAllah vaktinde doğmasını istiyorum daha çok erken ciğerleri bile gelişmedi :(

Kızlar kanamam oldu doktor açılma var mi diye baktı yok..Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici bir iğneyle proluton yapildim hastanedeyim dua edin bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum:cry:
Kanama çok yoğun olursa sezeryana alınacakmışım :cry:
Geçmiş olsun cnm korkma açılman yoksa ben 4 cm açılmayla hastaneye yatmıştım 10 gün dayandım 4 cm açılmayla Allahın izni ile sen zmanında doğum yaparsın ve benim 20.haftadan itibaren hep çok yoğun ve afedersin parçalı kanamam oluyodu 2 gün olmasa 3.günü mutlaka oluyodu 1.5 ay evde yattım sadece wc kalkarak 10 günde hastanede yattım doktor sana teşhis koydumu bilmiyorm ama bnde rahim ağzı yetmezliği varmış bazen gebelikte nedensiz kanamalar olabiliyor her kanama erken doğum olmuyor merk etme doktorlar önlem amaçlı yerinden kalkmamanı söylüyo sen içini ferah tut kebdini 37.haftaya şartlandır.Bnm 20.haftadan itibaren gep doğac ak diye beklediler ama ben en azından 28.haftaya kadar şartlamıştım kendimi ve öylede oldu

Ne durumdasın canım? İnşallah her şey yolundadır.
Çok şükür canım kanamam kalmadı 24 saat dolmadan çıkarmayız dedi doktor az önce kontrole geldi..Haftalik proluton iğneye devam bir de celeskon (ciğer geliştirici ilac) iğne yapildim .adalat kullanicam

Geçmiş olsun cnm korkma açılman yoksa ben 4 cm açılmayla hastaneye yatmıştım 10 gün dayandım 4 cm açılmayla Allahın izni ile sen zmanında doğum yaparsın ve benim 20.haftadan itibaren hep çok yoğun ve afedersin parçalı kanamam oluyodu 2 gün olmasa 3.günü mutlaka oluyodu 1.5 ay evde yattım sadece wc kalkarak 10 günde hastanede yattım doktor sana teşhis koydumu bilmiyorm ama bnde rahim ağzı yetmezliği varmış bazen gebelikte nedensiz kanamalar olabiliyor her kanama erken doğum olmuyor merk etme doktorlar önlem amaçlı yerinden kalkmamanı söylüyo sen içini ferah tut kebdini 37.haftaya şartlandır.Bnm 20.haftadan itibaren gep doğac ak diye beklediler ama ben en azından 28.haftaya kadar şartlamıştım kendimi ve öylede oldu
Sağol canim Allah'a şükürler olsun şu an kanama kesildi..Doktor dinlenerek gecireceksin hamileligini yerinden fazla kalkmamaya çalış her an yoğun bir kanamayla sezeryanla doğuma alabiliriz dedi.

Seninki 20. Haftadan 28. Haftaya kadar ertelenebilmis arada bayağı zaman var insaallah Rabbim sağlıklıca büyümesini nasip etsin..Peki bebeğinin sağlık durumu nasil şimdi canim? ne kadar kuvezde kaldı ? ssütün geldi mi

Son düzenleme:
Sağol canim Allah'a şükürler olsun şu an kanama kesildi..Doktor dinlenerek gecireceksin hamileligini yerinden fazla kalkmamaya çalış her an yoğun bir kanamayla sezeryanla doğuma alabiliriz dedi.

Seninki 20. Haftadan 28. Haftaya kadar ertelenebilmis arada bayağı zaman var insaallah Rabbim sağlıklıca büyümesini nasip etsin..Peki bebeğinin sağlık durumu nasil şimdi canim? ne kadar kuvezde kaldı ? ssütün geldi mi

Sizin adınıza sevindim, evinizde misiniz şimdi?
Ben ilk hamileliğimde riskli gebelik yaşadım 35 haftalık doğum olmuştu, suyum gelerek.
Malesef ancak bu kadar tutabildik, ama maşallah şimdi 2,5 yaşında sağlıklı bir evladım var.
Stresten uzak durun, kafanızı çok "aman erken mi doğacak" ile kurcalamayın.
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla vaktinde doğum nasib etsin inşallah.

Ben yemek dahi yapsam kanamam oluyordu, o yüzden mümkünse size yardım edecek biri yanınızda bulunsun ve siz sadece yatın. Banyo yaparkende asla sıcak su kullanmayın, ılık su ile duş alın, sıcak su her zaman risklidir.
Allah yardımcınız olsun...

İnşaAllah canım benim :) tüm sorun bende ama doktoru fazla dinlemedim yat dinlen sürekli dedi ben ise sürekli elim işte benim yüzümden birşey olmasın bebeğime çok suclarim kendimi :KK43:
Ah canım benim suçlama kendini her şey Allahtan. Bundan sonra çok daha dikkatli olursun. İyi olmana çok sevindim. Bol bol kitap oku artık. Eşin hizmet etsin biraz;) zaten sürecin çoğu bitti azı kaldı.

Ah canım benim suçlama kendini her şey Allahtan. Bundan sonra çok daha dikkatli olursun. İyi olmana çok sevindim. Bol bol kitap oku artık. Eşin hizmet etsin biraz:KK66: zaten sürecin çoğu bitti azı kaldı.
Aynen canim benim çoğunu bitirdik elimden geldiği kadar bebeğimi karnimda tutmaya calisicam doğuma kadar yatış:) dün çok korkuttu beni şimdi tekmeler havada uçuyor:)

Kızlar kanamam oldu doktor açılma var mi diye baktı yok..Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici bir iğneyle proluton yapildim hastanedeyim dua edin bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum:cry:
Kanama çok yoğun olursa sezeryana alınacakmışım :cry:

Allah korusun, saglıkla sıhhatle kavusun inşallah.. aklna kötü şeyler getirme. dualarımız snnle..

Sizin adınıza sevindim, evinizde misiniz şimdi?
Ben ilk hamileliğimde riskli gebelik yaşadım 35 haftalık doğum olmuştu, suyum gelerek.
Malesef ancak bu kadar tutabildik, ama maşallah şimdi 2,5 yaşında sağlıklı bir evladım var.
Stresten uzak durun, kafanızı çok "aman erken mi doğacak" ile kurcalamayın.
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla vaktinde doğum nasib etsin inşallah.

Ben yemek dahi yapsam kanamam oluyordu, o yüzden mümkünse size yardım edecek biri yanınızda bulunsun ve siz sadece yatın. Banyo yaparkende asla sıcak su kullanmayın, ılık su ile duş alın, sıcak su her zaman risklidir.
Allah yardımcınız olsun...
Sağol canım şimdi hastanedeyim çok sıkıldım ama 24 saat dolmadan gondermeyiz diyorlar :)

Senin kanama şikayetlerin kaçıncı haftada başlamıştı koyu renkli leke birikmesi gibi miydi?

Allah seni ve bebeğini korusun inşallah. Vakti gelene kadar bebişçik dursun karnında.

Aynen canim benim çoğunu bitirdik elimden geldiği kadar bebeğimi karnimda tutmaya calisicam doğuma kadar yatış:) dün çok korkuttu beni şimdi tekmeler havada uçuyor:)
Oyy kıyamam ben o miniğe ama doğunca poposundan ısır annesi seni bu kadar korkuttuğu için :KK46:
Yat tabi biraz da keyfini düşün;) boşver işi gücü kimse bize iş yapıyoruz diye madalya takmayacak önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı. Tavsiyem Tut bir kadın gelsin temizliğe birkaç güne bir. Yemek işini de dışarıdan halledersiniz ya da kadına yaptırırsın.

Allah korusun, saglıkla sıhhatle kavusun inşallah.. aklna kötü şeyler getirme. dualarımız snnle..
Allah razı olsun canım dua edelim sürekli bebislerimize şu an risk devam ediyor ama dikkat ve istirahatle doğum haftasını uzatabiliriz dedi doktor

Back
X