Erken doğum riskim var

deryanafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
98
0
36
İstanbul
36 haftalık hamileyim erken doğum riskim var açılmam 4cm 2 gün hastanede yattım bebeğim 3300gr mış nidilatı kesti doktor artık doğsun dedi ama kafa kanala girmedi sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum. Narkoz istemiyorum acı bile çeksem kendimde olmak istyorum. Varmı benim gbi doğum yapanlar

cnm ciğer geliştirici iğne yaptılar mı bende senin gibi doğum yaptım benim 32 . haftada başlamıştı nidilat bende az geldi prepar diye bir ilaç içtim ve bebeğim 3630 kilo doğdu önemli olan kilosu değil cnm organ gelişmi ayrıca beni normal doğuma aldılar ama ben yapamadım sancılarım çok wardı bebek karınında ne kadar durursa o kadar ii dediler ve 37. haftada artık tuttamamdık ve doğdu cnm ama emme refleksi yoktu yani saana tavsiyemm tutabildiği kadar tuttsun doktor ntslerin nasıl çıkıo sancınn çok warmı
ayrıca ben belden uyuşturmalı yaptım hiç narkozz sıkıntısı yaşamadım ve onun ilk hallerini hgep gördüm bence sezeryandan o kadar sıkıntı yapmaa cnmm

Son düzenleme:
2 tane ciğer geliştirici iğne oldum epidurallemi oldun doğumu epiduralden sonra bebeklerde emme refleksi iyii olmuyomuş bebeğin kuveze konmadı dimi

benimde erken doğum riskim var bebeğin ciğerleri için iğne yapıldı inş sağlıkla kucağıma alırım dua bekliyorum rabbim herkese şifa ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…