erken doğum riskim varmış:(((

carvelregret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
191
10
48
İstanbul
bugun doktor kontorlune gıttım. bıraz karnımın alt kısmı ağrımıştı daha once onu soyledım. nst ye gırmemı ıstedı. sonuçlar normal cıktı. kalp atışı da duzgundu.
ara sıra su gıbı bır akıntım oluyordu. daha once enfeksıyon gecırmıstım. doktorum olabılır, hamılelıkte akıntılar artar dedı. çocuğun suyu normaldı. yaklaşık bır aydır bu sorunu yasıyorum cocugun suyu normal.
doktorum vajinal muayene yaptı ve bırden erken dogun rıskım olduğunu soyledı. rapor verdı. noluyo bıle dıyemedım doğru duzgun. bır sey mı var dedım. rısk var dedı o kadar

Geçmiş olsun kaçıncı haftandasın? İnşallah normal zamanında doğum yaparsın. Ben Kasım ayında 32 haftalık doğum yaptım. Bebeğim kuvözde kaldı günsüz olduğu için. Ama şu an çok iyi Şükürler olsun. Korkma. Bebeğin de strese girmesin. İmkanın varsa ayaklarını uzat, yat dinlen. Ağır işler, ani hareketler yapma. İnşallah her şey yoluna girer.

bıraz daha buyuseydı bebegım korkmayacaktım daha cok ufak. beklesın daha dogmasın:/

Pardon görmemişim.Gebelik takvimin varmış...Ben ilk çocuğum ve ben de 7 aylık doğmuşum. Annem kardeşime hamileyken erken doğum riskin var demişler. Annem dikkat etmiş kendine. Yatmış hep. Ağır iş yapmamış, bişeyleri kaldırmamış filan. Kardeşim gününde doğmuş. Her türlü riski söylemek zorundalar sonuçta. İçini ferah tut, kendine dikkat et. İnşallah bebeğin de gününde doğar.

Yengemde aşağı yukarı sizin haftalarında erken doğum riski sebebiyle doğuma kadar yattı.
Vaktine yakın sağlıkla bebeğini kucağına aldı.
Sizde etrafınızdakilerin gayreti, desteğiyle sadece tuvalet ihtiyacı için kalkarak bu dönemi atlatırsınız Allah'ın izniyle.
Öncelikle korkupta, bebeği de strese sokmamak önemli.
Kesinlikle kabız olmamaya çalışın, bol sıvı alın, bol bol yatın.
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.

bende 29+4 haftamdayım ve 27.haftadan beri yatıyorum.İdrar yolları enfeksiyisonu yuzunden erken doğum riskim var..Benım bebeğim dönmeye başlamış hafifden..Bebeğinin duruşu normalmiymiş..Birde bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne vuruldum doktorundan muhakak iste bu iğneyi..Allah korusun erken doğum yaparsan enazından bebeğin ciğerleri biraz daha gelişmiş olsun..Magnezyum iste kasık ağrılarını engellıyor,erken doğum riskini düşürüyor bunlar çok önemlii..Ve bol bol yat dinlen..30.Haftana kadar çok dikkkat et

Back
X