erken dogum riskim vvar bi bakar misiniz

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba erken dogum riskim var benim merak ettigim acaba,sutum var midir yani sut kacinci ayda olusur ya da nasil anlariz suanda da varligini ? 6 bucuk aylik hamileyim arada sancilarim sıklasiyo hastanede mama veriyolarmis ama ben sutumun yararli olacagindan onu almasini istiyorum

Benimde var erken doğum riskim 3 gün yattim hastanede ilacla durdurdular ciğerlerini gelismesi icin igne yaptilar ama dogarsada sütun gelir bence

Evet bende yattim hastanede ayni sekilde neden boyle bi riskim oldugunu bilmiyoruz bu aylarda rahim kasilmalari olurmus ama benimki siddetli oluyodu bu da dogumu tetikleyebiliyomus simdi iyim ama sut konusu kafami karistiriyo

Merhaba erken dogum riskim var benim merak ettigim acaba,sutum var midir yani sut kacinci ayda olusur ya da nasil anlariz suanda da varligini ? 6 bucuk aylik hamileyim arada sancilarim sıklasiyo hastanede mama veriyolarmis ama ben sutumun yararli olacagindan onu almasini istiyorum

Canim nasıl anladilar erken doğum riski olduğunu merak ettim de bende 21. Haftada giriyorum.

Canim karin agrim cok oluyodu boyle sanci gibi beni cok sıkıştırıyodu acile ggidince 6.ayda oldugumdan midir nedir hemen nst ye bagladilar sancilar orda da cikinca yatis verdiler sonra igne falan bi kac gun takip ettiler boyle bi risk var ama endise etmeyin simdilik sorun yok dediler rahim agzini doguma kadar tikayan tikac hani bizimde nişan gelmesi dedigimiz olay duruyomus hala bbende bozulmamis ama sanci vardi iste
Canim nasıl anladilar erken doğum riski olduğunu merak ettim de bende 21. Haftada giriyorum.

Canim karin agrim cok oluyodu boyle sanci gibi beni cok sıkıştırıyodu acile ggidince 6.ayda oldugumdan midir nedir hemen nst ye bagladilar sancilar orda da cikinca yatis verdiler sonra igne falan bi kac gun takip ettiler boyle bi risk var ama endise etmeyin simdilik sorun yok dediler rahim agzini doguma kadar tikayan tikac hani bizimde nişan gelmesi dedigimiz olay duruyomus hala bbende bozulmamis ama sanci vardi iste

Şancı nasıl çok mu benim bazen regl olacakmis sokulecekmisim gibi oluyor ama çok nadir.
Ay Kıyamam ya allah yardimcin olsun aman olmasın doğum erken daha :/

Kızlarr hiç merak etmeyin Rabbim öyle bi ayarlıyor ki meleğiniz doğduğu an Rabbim rizkini da gönderiyo korkmayın Yaradan Rabbim herseyi yerli yerince yapıyo Kulunu darda bırakmıyo.. Benim bebeğim de erken doğdu ve sizin gibi bende çok korkuyordum sezaryen doğum yaptım ve cok sukur hemen emzirdim bebeğimi. Hatta sancı çekerken gelmişti sütüm hastanenin giydirdigi gömleGi iki defa değiştirmiş tim hiçç korkmayın ayrıca kızlar bişey paylaşmak istiyorum benim doğum yaptığım hastanede ebe bebeğime doğduktan bi yarım saat sonra felan maden suyu yani soda icirmis gazı olmasın diye çok şükür ki suan bebeğim 10 aylık bu zamana kadar gaz sıkıntısı çekmedik tavsiye ederim kullanıma gelince soda yi açıyosun ve Gazi gitsin diye bekliyorsun en fazla 2 3 çay kaşığı kadar içiriyorsun bebeğe çok faydası oluyor biraz çok konuştum ama umarım denerseniz faydasını görürsünüz

Tesekkur ederim temennileriniz icin bakalim hersey nasip kismet sanciya gelince de adet sancisindan daha tuhaf daha agrili ve yogun sabaha karsi beni uykudan uyandiriyodu belime vuruyodu agri bide inanilmaz sıkıştırıyo insani Allah hepimize herseyin hayirlisini versin

Tesekkur ederim temennileriniz icin bakalim hersey nasip kismet sanciya gelince de adet sancisindan daha tuhaf daha agrili ve yogun sabaha karsi beni uykudan uyandiriyodu belime vuruyodu agri bide inanilmaz sıkıştırıyo insani Allah hepimize herseyin hayirlisini versin

Seninki baya farklı bebeğin allah yardimci n olsun canım benim

inşallah bebeğin daha uzun süre kalır anne karnında. doğumdan önce ciğer geliştirici iğne vuruyorlar bildiğim kadarıyla. arkadaşımın bebeği 30 haftalık doğdu yaşına girecek yakında maşallahı var ama ona iğne vurulmamıştı. süt konusuna gelince ben 22 haftalık doğum yapmıştım 1 gün sonra sütüm gelmişti. o haftada bile geliyorsa senin de sütün gelir merak etme :)

X