Erken dogum sancisi mi sizce lütfen tecrübeliler yazsin

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Şuan eşimin eve dönmesine 1 saate yakın süre var birden karnim da ağrı başımda dönme oldu bacaklarıma ağırlık çöktü uzandim ama çok fenayim terleme başlıyor gibi Allah korusun daha 25 haftaligim mantar var travazol kullanıyorum

4 beş gün gelişimi ilerde oğlumun bişey olsa yaşar mi bagcilar dayım ssk kadin dogum çok kötü burda randevu alırken sadece gebe olmayanlara var o yüzden guvenemem

Şuan eşimin eve dönmesine 1 saate yakın süre var birden karnim da ağrı başımda dönme oldu bacaklarıma ağırlık çöktü uzandim ama çok fenayim terleme başlıyor gibi Allah korusun daha 25 haftaligim mantar var travazol kullanıyorum
tansiyonun dusmus buyuk ihtimalle
ayakalrini havaya dikebilirsin
yada çok kotu olursan ambulans çagir

4 beş gün gelişimi ilerde oğlumun bişey olsa yaşar mi bagcilar dayım ssk kadin dogum çok kötü burda randevu alırken sadece gebe olmayanlara var o yüzden guvenemem
dogum sancisinda bas donmesi olamz
karninda sertlik varmi ?
bu haftada dogarsa gelistirci igne yapilamdiysa cigerlere zor, organalr daha tamamlanmadiki
ama dedigim gibi dogum sanciisna benzemiyor tansiyonun dusmus olmali miden bulaniyormu ?

dogum sancisinda bas donmesi olamz
karninda sertlik varmi ?
bu haftada dogarsa gelistirci igne yapilamdiysa cigerlere zor, organalr daha tamamlanmadiki
ama dedigim gibi dogum sanciisna benzemiyor tansiyonun dusmus olmali miden bulaniyormu ?
Baş dönmesi değil aslında daralma hissi midem bulanmiyor suan çok hafif belim ağrımaya basladi. Bende panikatak var ama strese girmedim normal de sevmediğim 1 ortamda olunca olan sıkılma daralma bunalma hissi oluyor suan

Hamilr tansiyonu uzman tarafından manuel aletle ölçülmeli diye okumuştum bir yerde, elektronik cihazlar doğru ölçemeyebiliyormuş.
Gidip bir yerde ölçtürseniz?

Doğum sancısı gelince doğım sancısımı diye sormaZsın zaten. Hamileyken en büyük korkumdu ya anlamazsam diye.. anlamamak imkansızmış. Uzan dinlen. Doktorada görün mutlaka.

Back
X