erken doğum yapan anneler

leyna2906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
52
9
1
20
merhaba 30 haftalıkken bebeğin bi tarafta toplanması şikayetiyle doktora gittim sancım çıktı açılmam da olmuştu iki santim çok şükür şimdi 34 haftalık oldum bebek yine bazen toplanıyor zaten yine sancı çıkıyor serumla iğneyle durdurup gönderiyorlar doktor bundan sonra herşey olabilir dedi böyle bebeği toplanıp erken doğum riski olup da günün de doğum yapan var mı veya bundan sonra doğum olsa bile bebeğim ne kadar küvezde kalır 3 kez ciğer geliştirici oldum

34te oğlumda Sancım var doguracagim hemen diye aldı beni bı telaş 40+6da suyum geldi doğurdum, bu seferde 32den beri sancım kasilmam var hiç mudahle edilmeden geldim 36ya bekliyorum, bu haftadan sonra birşey olmaz inşallah korkma, sağlıkla kavuşun inşallah

34te oğlumda Sancım var doguracagim hemen diye aldı beni bı telaş 40+6da suyum geldi doğurdum, bu seferde 32den beri sancım kasilmam var hiç mudahle edilmeden geldim 36ya bekliyorum, bu haftadan sonra birşey olmaz inşallah korkma, sağlıkla kavuşun inşallah
bende 30 haftalıkken bir hafta yattım hiç birşey yok ağrı filan bebek toplanınca sancı çıkıyor doktor da buna erken doğumu tetikliyor dedi 34. haftaya kadar gelmen bile mucize dedi evde hiçbir şey yok hastaneye gidince bebek kendini topluyor hastaneye gitmeye korkar oldum her an doğurtturacak diye birde bebeğin kilosu geriden geliyor bana 33 haftalıkken 2 kilo dedi bugün 1800 dedi inşallah gününü bekler

Kaşar, ceviz, tahin yemiyorsan ye bol bol bebiş kilo alsın diye, hastaneye erken gidip bol su icip dinlenip öyle gir nst.ye falan, birşey olmaz bikac hafta daha gitse yeter, sen bol su iç dinlen

Kaşar, ceviz, tahin yemiyorsan ye bol bol bebiş kilo alsın diye, hastaneye erken gidip bol su icip dinlenip öyle gir nst.ye falan, birşey olmaz bikac hafta daha gitse yeter, sen bol su iç dinlen
zaten bir aydır yatıyorum ilaçlarla duruyorum Allah herkese zamanında kucağına almayı nasip etsin

Benim toplanma olayı 29. Haftadan beri oluyor ve şu an 32 haftalık. Yani bu toplanma olayı doğum belirtisi değil sanırım 3 haftadır böyle çünkü

Kaç kg doğurdunuz ve gebelikte hangi ilacı verdi doktorunuz kasılmalar için
adalat kullandım 30 haftalıkken kullanmaya başladım 35 haftaya kadar idare etti daha ederdi de etki ediyordu ilaç ama suyum gelince doğum oldu 1900 doğdu bir hafta küvezde kaldı erken doğum riskim olduğundan doktorum önlem alarak ciğer geliştirici iğne yapmıştı o yüzden çok şükür solunum sıkıntısı çekmedi

adalat kullandım 30 haftalıkken kullanmaya başladım 35 haftaya kadar idare etti daha ederdi de etki ediyordu ilaç ama suyum gelince doğum oldu 1900 doğdu bir hafta küvezde kaldı erken doğum riskim olduğundan doktorum önlem alarak ciğer geliştirici iğne yapmıştı o yüzden çok şükür solunum sıkıntısı çekmedi
Çok şükür bütün önlemleri almışsınız o da güzel gelmiş :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Karın çevresinden mi gelişim geriliği vardı bebişin ?

Çok şükür bütün önlemleri almışsınız o da güzel gelmiş :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Karın çevresinden mi gelişim geriliği vardı bebişin ?
yok baş çevresi karın çevresi haftasından bir hafta gerideydi doktor onlara normal dedi ama kilosu 4 hafta geriden geliyordu hem suyum geldiği için hem de kilodan gelişmediği için bebeğin kalbi durabilir diyip doğuma aldı zaten son zamanlar suyu hep bittiği için kalbi yavaşladı

Merhaba siz doğum yaptınız mı bende şu an 35. Haftaya giriyorum suyum fazla ve bebeğim haftasına göre önde erken doğum riskim var çünkü nst de sancı çıktı ciğer geliştirici vuruldum dün nidilat önerdi kasılmaların erken doğumu tetikler dedi 37 ye kadar beklemesini istiyorum kullan dedi ama süt hormonu baskılıyormuş sizde doğumdan sonra süt geldi mi

Merhaba siz doğum yaptınız mı bende şu an 35. Haftaya giriyorum suyum fazla ve bebeğim haftasına göre önde erken doğum riskim var çünkü nst de sancı çıktı ciğer geliştirici vuruldum dün nidilat önerdi kasılmaların erken doğumu tetikler dedi 37 ye kadar beklemesini istiyorum kullan dedi ama süt hormonu baskılıyormuş sizde doğumdan sonra süt geldi mi
evet doğum yaptım önerdiği ilaç iyi bende kullandım sezeryan oldum ona rağmen sütüm geldi zaten ilk olarak az az geliyor birde bebeğim küveze girdi hiç temas edemedik ilacın sütle bi alakası yok bence çünkü ben bir sürü sancı kesecek ilaç kullandım

evet doğum yaptım önerdiği ilaç iyi bende kullandım sezeryan oldum ona rağmen sütüm geldi zaten ilk olarak az az geliyor birde bebeğim küveze girdi hiç temas edemedik ilacın sütle bi alakası yok bence çünkü ben bir sürü sancı kesecek ilaç kullandım
Gözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaç kilo ile doğdu kaç gün kaldı akciğer problemi çektiniz mi

Gözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaç kilo ile doğdu kaç gün kaldı akciğer problemi çektiniz mi
ben 30. haftadan beri riskliydim çok kez hastenede yattım 4 kez ciğer geliştirici yaptılar o yüzden çok şükür solunum sıkıntısı çekmedi 1900 gram doğdu 1 hafta küvezde kaldı sadece zayıf doğma sıkıntısı vardı başka birşeyden yatmadı

Back
X