26. Haftadan sonra kullandım ikincide ilkinde 35. Haftaya kadar hiçbir şey yoktu o yüzden kullanmadımDoktorunuz progesteron yazmadımı. İlk bebeğim erken doğduğu için diğer hamileliklerimde hep ondan kullandım 36. haftaya kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26. Haftadan sonra kullandım ikincide ilkinde 35. Haftaya kadar hiçbir şey yoktu o yüzden kullanmadımDoktorunuz progesteron yazmadımı. İlk bebeğim erken doğduğu için diğer hamileliklerimde hep ondan kullandım 36. haftaya kadar
O zaman vücudunuz gebelik ilerleyince sıkıntı çıkıyor olabilir bebek büyüdüğü için. Kendinize çok dikkat edin yorulmayın. Mümkünse kontrollerinizi daha sık yaptırın. İnşallah sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız.Herhangi bir sebebi yok herşey normal gidiyor rahimde vs hiçbir sorun yok
Çok teşekkür ederim inşallahO zaman vücudunuz gebelik ilerleyince sıkıntı çıkıyor olabilir bebek büyüdüğü için. Kendinize çok dikkat edin yorulmayın. Mümkünse kontrollerinizi daha sık yaptırın. İnşallah sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız.
Siz neden erken doğum yaptınızDoktorunuz progesteron yazmadımı. İlk bebeğim erken doğduğu için diğer hamileliklerimde hep ondan kullandım 36. haftaya kadar
Bende kontrollerde herşey normal çıkıyor nts ye girdim 2. De 2 günde bir hiçbir şey çıkmadı ama ciğer geliştirici olduktan sonra bebek strese girdi 2-3 gün hareket etmedi ve sonra doğummbaşladıBen de 35haftalik doğum yaptım, ntsde kalp atışı yüksekti bebeğin. Acil doğuma alındım. Mutlaka sebebi vardır erken doğumun ama banada şundan oldu demediler.
OlabilirBir nedeni yoktu, sanırım erken gelmek istedi![]()
Hayırda seni ilgilen durum ne????Marifet mi sürekli fırt fırt doğurmak? İki tane erken doğumunuz olmuş ve üçüncüye hamilesiniz. Ne cesaret.
Hayırda seni ilgilen durum ne????
Sende hamilesin yapma…
İstediği kadar doğum yapabilir.
Ve karşında erken doğum yapma dueumu olan birine bu tarz konuşman ciddi yanlış…!
Merhaba kızım 35 haftada 2450 oğlumda 33 de 1900 doğdu kızım 1 hafta oğlum 3 hafta küvezde kaldı çok şükür sağlık durumlarında bir sorun yoktu oğlumun kilo almasını ve emme refleksinin gelişmesini bekledik kızımda da enfeksiyon çıkmıştı askında o yüzden küveze girdi yoksa girmeyecektiBenimde erken doğma riski var şuan 35. Haftadayız ama ben korkuyorum. Sizin ilk bebekler doğduğunda nasıl bi yol izlendi. Küveze girdiler mi kaç kilo doğdular. Şuan sağlıklılardır inşallah![]()
Allah bağışlasın maşallahMerhaba kızım 35 haftada 2450 oğlumda 33 de 1900 doğdu kızım 1 hafta oğlum 3 hafta küvezde kaldı çok şükür sağlık durumlarında bir sorun yoktu oğlumun kilo almasını ve emme refleksinin gelişmesini bekledik kızımda da enfeksiyon çıkmıştı askında o yüzden küveze girdi yoksa girmeyecekti
Bir şey olmaz allahın izniyle haftanız çok da erken değilAllah bağışlasın maşallahiçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim