erken dogum

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
iyi akşamlar hanimlar 34 artı 2 günlük hamileyim pazartesiden beri çok sancim var dün dr gittim alttan muayene nst ve idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadi istirahat et kanama olursa hemen gel dedi.

dogumum 14 ağustos sezaryen olucak bundan önce 2 dogumum oldu ama hiç böyle sancı cekmedim ağrı sızı yasamadim sadece büyük oğlumda suni sancı verdiler ordan biliyorum aynı öyle bi ağrı geliyo simdi eger yaşayan varsa bu erken dogum belirtisimidir 34 haftalik doğursam bişey olurmu ayrıca ultrasonda 36 haftalik görünüyo

(birde pazartesiden beri bebeğim aşırı hareket ediyo ve hareket ettikçe canım yaniyo) okuduğunuz için çok teşekkür ederim cevaplarinizi bekliyorum

Aynı sancıları ben de yaşıyorum konuyu takip edeyim doktora gitmeye korkuyorum benim doğum eylül de ve doktor makat geliş dedi bilmiyorum ya inşaAllah zamanın da gelir Kuzular.

Takviminizde 37 hafta yazıyor, ultrasonda 36, siz 34 diyorsunuz kaç haftalıksınız anlamadım.. geçmiş olsun inşllh olağan ağırlardır stres yapmayın

Takviminiz 37 hafta diyor

O zaman çok erken sayılmaz

Normal doğum yapmadım sancı bilmiyorum da adetleriniz düzenli gebelik haftanız doğru mu

iyi akşamlar hanimlar 34 artı 2 günlük hamileyim pazartesiden beri çok sancim var dün dr gittim alttan muayene nst ve idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadi istirahat et kanama olursa hemen gel dedi.

dogumum 14 ağustos sezaryen olucak bundan önce 2 dogumum oldu ama hiç böyle sancı cekmedim ağrı sızı yasamadim sadece büyük oğlumda suni sancı verdiler ordan biliyorum aynı öyle bi ağrı geliyo simdi eger yaşayan varsa bu erken dogum belirtisimidir 34 haftalik doğursam bişey olurmu ayrıca ultrasonda 36 haftalik görünüyo

(birde pazartesiden beri bebeğim aşırı hareket ediyo ve hareket ettikçe canım yaniyo) okuduğunuz için çok teşekkür ederim cevaplarinizi bekliyorum
Ac geliştirici iğne oldun mu

Hareket eder normal bu.. caninida acitir hatta bu da normal.. vaktinde azalmis canim 37. Haftadasin sancilar yoklar artik.. 3. De ben bazi agrilardan dolayi dogum sancisi gibi sancilar cekmistim. Ne oldu biliyo musun? Hic biri dogum sancisi degilmis.. dinlendim gecti..sicak su torbasi koydum vs. Bol bol dinlen, dahada onemlisi vucudunu dinle.. o sana bi is yaptiginda yoruldugunda zaten dur diyecektir.

Takviminizde 37 hafta yazıyor, ultrasonda 36, siz 34 diyorsunuz kaç haftalıksınız anlamadım.. geçmiş olsun inşllh olağan ağırlardır stres yapmayın
adet günlerimi telefonuma yazıyorum tel değişince bi ara adetim karıştı unuttum burayada yanlış yazmışın galiba Bend e yeni farkettim gerçeği 34 ama ultrasonda 2 hafta önde görünüyo dedi dr. çok teşekkür ederim iyi düşünceniz icin

Takviminiz 37 hafta diyor

O zaman çok erken sayılmaz

Normal doğum yapmadım sancı bilmiyorum da adetleriniz düzenli gebelik haftanız doğru mu
takvime yanlış yazmışım adet tarihimi unuttum bi ara 34 haftaligim gerçekte

Ama doğum 14 ağustos diyorsunuz takvim de öyle diyor

İçinizi ferah tutun sağlıkla kucağınıza alın
takvim 40 haftaya göre 14 ağustos diyo normalde 38 haftalik olucam 14 agustosta sezaryen olduğu için 38. hafta da alıcak off hep benim hatam adet günümü unuttum dr.sorucam son adet tarihimi ne girmişiz diye unutuyorum hep sormayi ama 34 haftalik hamileyim. çok teşekkür ederim.

takvim 40 haftaya göre 14 ağustos diyo normalde 38 haftalik olucam 14 agustosta sezaryen olduğu için 38. hafta da alıcak off hep benim hatam adet günümü unuttum dr.sorucam son adet tarihimi ne girmişiz diye unutuyorum hep sormayi ama 34 haftalik hamileyim. çok teşekkür ederim.

Sağlıkla kucağınıza alın Bebek 36 hafta ile uyumlu imiş

Sıkıntı olmaz gibi

Back
X