Erken Doğum

kurt ftm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
15
2
21
mrb. Ben 7 aylık doğum yaptım bebegim yoğun bakımda durumu riskliydi şuan biraz daha iyi ve şuan tek sorunu tek başına nefes alamıyor makineye bağlı ve ciğerleri ağırlaşmış ve zatture olmuş hala kuvezde sizce iyilesirmi ne zaman çıkar

mrb. Ben 7 aylık doğum yaptım bebegim yoğun bakımda durumu riskliydi şuan biraz daha iyi ve şuan tek sorunu tek başına nefes alamıyor makineye bağlı ve ciğerleri ağırlaşmış ve zatture olmuş hala kuvezde sizce iyilesirmi ne zaman çıkar
Merhaba. Kaç haftalık doğmuş oluyor bebeğiniz? Rabbim size bağışlasın. Burda arada konularda denk geliyorum 24 haftada bile yaşama tutunan bebek var. Allah büyük. İnşallah siz de sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.

1 kilo doğdu bazıları kilosunun az olduğunu söylüyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi

1 kilo doğdu bazıları kilosunun az olduğunu söylüyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi
Hayır ya. 600 gram doğan bile var. Nedense ben inceledim bu haberleri. Kilosu gayet yeterli. Allah ona ömür verdiyse ne erken doğması ne kilosunun az olması ona zarar verebilir. Erken doğum yapma sebebiniz nedir peki? Siz iyi misiniz?

Hayır ya. 600 gram doğan bile var. Nedense ben inceledim bu haberleri. Kilosu gayet yeterli. Allah ona ömür verdiyse ne erken doğması ne kilosunun az olması ona zarar verebilir. Erken doğum yapma sebebiniz nedir peki? Siz iyi misiniz?
Bilmiyorum bişey söylemediler nedenini aniden sancım oldu gittim ve doğum gerceklesti

Bilmiyorum nedeni söylemediler aniden sancım oldu gittim ve doğum gerceklesti

Bugün bebeğim 32 gündür kuvezde hala salı günü görüşmede doktor dedi ciğerleri ağırlaşmış kötüleşti enfeksiyonu artti sizce solunum sıkıntısı duzelirmi

Bugün bebeğim 32 gündür kuvezde hala salı günü görüşmede doktor dedi ciğerleri ağırlaşmış kötüleşti enfeksiyonu artti sizce solunum sıkıntısı duzelirmi
Hangi şehirdesiniz? 28 hafta gayet iyi bir hafta. Küvöz süresi önemli değil 3 ay kadar da kalabilir ama sıkıntı olmaması lazım. Enfeksiyonun sebebi neymiş, anne karnında mı almış?

Şanlıurfa ilk doğduğunda enfeksiyonu vardı ztn tedaviyle iyi oldu şimdi tekrar enfeksiyonu artmış ciğerleri de geçen hafta o kadar kötü değildi bu hafta doktor agirlastigini soyledi

Şuan bebeğimin tek sorunu ciğerleri ve hala düzelmedi bı iki defa doktor makineyi kaldırdı burundan okjine geçti ama bebeğim tolere etmedi her denemede yetersiz kalıyor

Şuan bebeğimin tek sorunu ciğerleri ve hala düzelmedi bı iki defa doktor makineyi kaldırdı burundan okjine geçti ama bebeğim tolere etmedi her denemede yetersiz kalıyor
Rabbim Şafi ismiyle şifalar nasip etsin. Prematüre bebekler daha dayanıklı oluyor. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.

Selam arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittim doktor dedi beyin kanaması geçiriyor baş çevresi sürekli olcuyoruz sıvı birikimi olabiliyor hala makineye bağlı ve kanında ciddi mantar enfeksiyonu var . Sizce tehlikeli mi atlatirmi

Merhaba arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittim beyin kanaması geçirdi ve beyninde sıvı toplamış ve doktor dedi beyin cerrahisi ultrason çekip şant takacak .şant nasıl bişey kalicimi. Ve şantla çözülür mü

Merhaba, bebeğiniz nasıl şimdi? İnşallah iyisinizdir ve sağ salim kavuşursunuz

Merhaba, bebeğiniz nasıl şimdi? İnşallah iyisinizdir ve sağ salim kavuşursunuz
Merhaba. Çok şükür idare ediyorum siz nasılsınız bebeğim hala aynı makineye bağlı tek başına nefes alamıyor ve beyin kanaması geçirdiği için beyninde sıvı toplamış yarın. Görüşmeye gideceğiz inşallah durumu değişmistir lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Merhaba. Çok şükür idare ediyorum siz nasılsınız bebeğim hala aynı makineye bağlı tek başına nefes alamıyor ve beyin kanaması geçirdiği için beyninde sıvı toplamış yarın. Görüşmeye gideceğiz inşallah durumu değişmistir lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
İnşallah çok güzel haberler alırsınız sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz, benim bebeğim de 34 haftalık doğdu şükür şimdi 13 aylık, küvözdeyken vakit geçmiyordu ama şimdi 13 ay geçti bile, inşallah siz de seneye bu zaman doğum gününü kutlarsınız

X