Erken dogum

cadolosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
194
119
53
30
Kizlar benim ilk dogumum erken oldu 31+5 gunluk.
Simdi ikinciyi düşünüyorum ama erken olacak diye yine bi korku var icimde .
Aranizda erken 1. Erken olup 2 hamileligini zamaninda sonlandiran varmi acaba

canim benim degil ama ablamin erken dogum oldu 27.haftada geldi yigenim cok sukur saglikli simdi4.5 yasinda gittigi doktorlar ilkinde erken dogum olanlarda risk yuksek dediler ama ona gore onlem aliyorlarmis 3.ayda dikis atiyorlar bide surekli dinleenme en kotusu onu veriyorlar ve onlemini aliyorlarmis..arkadasimin ablasida 27 haftalik dogum yaptı yasamadi ama simdi hamile 3.ayda kucuk operasyonla dikis attilar ama hamileliginde hicbisey yapmiyor surekli dinleniyor cok sukur simdi 32.haftasina girmek uzere..herkeste aynimidir bilmem ama erken dogumun nedenleri onemli bu konuda uzman erken dogum uzerine calisan bir doktor bulup gorunursen o daha iyi bilir..

Kizlar benim ilk dogumum erken oldu 31+5 gunluk.
Simdi ikinciyi düşünüyorum ama erken olacak diye yine bi korku var icimde .
Aranizda erken 1. Erken olup 2 hamileligini zamaninda sonlandiran varmi acaba
Yengem ilk hamileliği ya 36 ya da 37 haftalıktı. İkinci bebek sabırla doğmadı 42. Haftada suni sancı vererek doğum oldu

Teyzem ilki 31 ikinci 33 malesef. Ama onun Rahmi aşağıdaymış on tane doğursan sonuç değişmez dedi oda doğurmuyo artık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…