Aşılama Erken doğumdan ne kadar sonra aşılama yapılır ya da hamile kalınır

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

2melekannesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
590
196
18
İlk aşılama ile hamile kaldım ikiz bir kız bir erkek bebeğim vardı 21 haftalık iken doğum başladı ve ikisini de kaybettim aradan ne akdar zaman geçmeli ki tekrar aşılama yapabileyim ya da normal yolla deneyebiliyim için o kadar açıyor ki bu acıyı unutmam için içinde bir sevince muhtacım

İlk aşılama ile hamile kaldım ikiz bir kız bir erkek bebeğim vardı 21 haftalık iken doğum başladı ve ikisini de kaybettim aradan ne akdar zaman geçmeli ki tekrar aşılama yapabileyim ya da normal yolla deneyebiliyim için o kadar açıyor ki bu acıyı unutmam için içinde bir sevince muhtacım

Çok geçmiş olsun..
Doktorunuz ne dedi? En az 6 ay beklemelisiniz diye biliyorum ben.

Allah razı olsun 🤲🥺iki gün önce birini altı gün önce birini defnettik🥺🥺 pazartesi kontrolüm var o zaman soracağım ben o kadar bile beklemek istemiyorum asılma ile olduğu için süreç daha da uzun olabilir önümde daha neler var bilmiyorum birini ayın 15 inde diğerini 18 inde doğurdum iki gün arayla iki normal doğum yaptım kanamam da adet kanaması üçüncü günden sonra azalır ya o şekilde

Allah razı olsun 🤲🥺iki gün önce birini altı gün önce birini defnettik🥺🥺 pazartesi kontrolüm var o zaman soracağım ben o kadar bile beklemek istemiyorum asılma ile olduğu için süreç daha da uzun olabilir önümde daha neler var bilmiyorum birini ayın 15 inde diğerini 18 inde doğurdum iki gün arayla iki normal doğum yaptım kanamam da adet kanaması üçüncü günden sonra azalır ya o şekilde

Daha çok yeniymiş. Önce bu çocuk fikrinden biraz uzaklaşsanız. İyileşince eşinizle bir tatil yapın başbaşa. birkaç ay adetiniz düzene girsin. Doktorunuz zaten yönlendirecektir. Ama bu psikolojiden çıkmanız lazım. 🥺

Daha çok yeniymiş. Önce bu çocuk fikrinden biraz uzaklaşsanız. İyileşince eşinizle bir tatil yapın başbaşa. birkaç ay adetiniz düzene girsin. Doktorunuz zaten yönlendirecektir. Ama bu psikolojiden çıkmanız lazım. 🥺
Nasıl çıkabilirim bilmiyorum ikisi de canlı doğdu biri üç saat biri yedi gün yasası her şeyleri vardı yavrumun atan kalpleri kımıldayan elleri alın cizgileri sütleri göğsümden taşıyor ama nasipsiz yavrularım bi kaç damla alıp gittiler ciğerim patlıyor

Güzel kardeşim çok büyük sınav vermişsin çok ama çok üzüldüm Rabbim sabır versin sizlere inşaallah 🤲🏻 Ben de 2. Aşılama mı oldum sonuç bekliyorum ama konu ile ilgili bilgim yok malesef.Rabbima ararmadan inşaallah nasip eder 🤲🏻

Öncelikle başınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın.Ben bekleyin 6 ay ya da şu kadar diyemicem.Cunku ben olsam ben de sizin gibi beklemek istemezdim size sonsuz hak veriyorum.Dogum zaten normal olmuş.Doktor değilim, tıbbi durumunuzu bilemiyorum tamamen kendi fikrimi soluorum.Doktor kontrolünden sonra herhangi bir sağlık sorunu olmazsa ilk adetten sonra denerdim ben.Ama dedigim gibi bu tamamen benim düşüncem.Neden kaybettiniz sebep belli mi?Rahim ağzı yetmezliği,enfeksiyon ya da başka bişey.Sebebi belliyse önleminizi alın bı daha böyle bişey yaşamayın dilerim.Moralinizi yüksek tutun acınız bitmicek ama bugünkü gibi de kalmicak.Ve ben eminim ki Allah size sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip edicek.Guzel haberlerinizi bekliyorum🌸

Güzel kardeşim çok büyük sınav vermişsin çok ama çok üzüldüm Rabbim sabır versin sizlere inşaallah 🤲🏻 Ben de 2. Aşılama mı oldum sonuç bekliyorum ama konu ile ilgili bilgim yok malesef.Rabbima ararmadan inşaallah nasip eder 🤲🏻
Aminnn Allah razı olsun rabbim en güzelini nasip etsin dönümünü güzel etsin inşaallah

Öncelikle başınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın.Ben bekleyin 6 ay ya da şu kadar diyemicem.Cunku ben olsam ben de sizin gibi beklemek istemezdim size sonsuz hak veriyorum.Dogum zaten normal olmuş.Doktor değilim, tıbbi durumunuzu bilemiyorum tamamen kendi fikrimi soluorum.Doktor kontrolünden sonra herhangi bir sağlık sorunu olmazsa ilk adetten sonra denerdim ben.Ama dedigim gibi bu tamamen benim düşüncem.Neden kaybettiniz sebep belli mi?Rahim ağzı yetmezliği,enfeksiyon ya da başka bişey.Sebebi belliyse önleminizi alın bı daha böyle bişey yaşamayın dilerim.Moralinizi yüksek tutun acınız bitmicek ama bugünkü gibi de kalmicak.Ve ben eminim ki Allah size sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip edicek.Guzel haberlerinizi bekliyorum🌸
20. Haftamda ben çocuklarım neye benziyor az çok görmek için ayrıntılı ultrason randevusu kovalarken yanlışlıkla perinatolojiye randevu almam ve onlarında kontrolü sonucunda servikal mesafem rahim ağzı mesafem 18 mm olduğu söylendi her hafta kısalma ve açılma var mı diye kontrole git dedi dokturuma bir hafta sonra randevu almaya kalmadan iki gün sonra bek ağrısı ve kanama başladı acilde bir parmak açılma nstde doğum sancısı çıkınca yatırıldım üç gün sancım kesilmeye çalışıldı ama olmadı

20. Haftamda ben çocuklarım neye benziyor az çok görmek için ayrıntılı ultrason randevusu kovalarken yanlışlıkla perinatolojiye randevu almam ve onlarında kontrolü sonucunda servikal mesafem rahim ağzı mesafem 18 mm olduğu söylendi her hafta kısalma ve açılma var mı diye kontrole git dedi dokturuma bir hafta sonra randevu almaya kalmadan iki gün sonra bek ağrısı ve kanama başladı acilde bir parmak açılma nstde doğum sancısı çıkınca yatırıldım üç gün sancım kesilmeye çalışıldı ama ol
Üzülmeyin,güçlü olun,olayı düşünüp kendinizi çıkmaza suruklemeyin sakın.Servikal yetmezlik varmış sorunu biliosun bu çok güzel bişey.Bir dahaki gebelikte serklaj uygulanır büyük ihtimalle.Forumda bununla ilgili çok aktif bı topik var.O topigi takibe alın.Orda sizin gibi kayıp yaşamış ve şuandaki gebeliklerine serklajla,tedaviyle devam eden kızlar var.Eminim size çok yardımcı olacaklardır.

Üzülmeyin,güçlü olun,olayı düşünüp kendinizi çıkmaza suruklemeyin sakın.Servikal yetmezlik varmış sorunu biliosun bu çok güzel bişey.Bir dahaki gebelikte serklaj uygulanır büyük ihtimalle.Forumda bununla ilgili çok aktif bı topik var.O topigi takibe alın.Orda sizin gibi kayıp yaşamış ve şuandaki gebeliklerine serklajla,tedaviyle devam eden kızlar var.Eminim size çok yardımcı olacaklardır.
Canım ne kadar yanıyor tarifi yok yavrularım kayıp gitti kucağından bir suları çok fazla basınç çok fazla bir an önce suları azaltmak lazım denildi ama gel gör ki sonuç çok hızlı gerçekleşti kesin budur daha denilmedi pazartesi kontrol var bakalım ne denecek dikiş filan zaten atılmadı dediğiniz yeri takip edeyim teşekkürler ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye her an patlayacak gibi şişen nefesimin kesen iki ciğer ve kalbimde saplı iki bıçak var kimildadikca batan

Merhaba öncelikle başınız sap olsun doktorunuz acaba rahim ağzına dişik atmadı mı acaba

Sağ olun 21. Hafta olduğu için atilamadi 12/16 hafta arası atiliyormuş zaten kanamam vardı bir de ačılmam başlamıştı kanama ve su gelirken dikiş atmak doğumu uyarıp enfeksiyona sebebiyet verebiliyormuş ikizde çokta etkili olmayabiliyor Muş zaten 21 hafta başında 18 mm düştüğü fark edildi her hafta kontrol önerildi iki gün sonra kanama ile hastahaneye yattım 🥺

Çok geçmiş olsun..
Doktorunuz ne dedi? En az 6 ay beklemelisiniz diye biliyorum ben.
Allah razı olsun evet öyle dedi ama ben o kadar bekleyemem rahim olarak da gayet iyiyim toparlanmış dedim dikiş filan da atılmadı üç ay sonra gel eksiklerini yenilenecek tahlilleri yenileyelim dedi kendin kalmaya bak kendin kalsan daha iyi olur dedi bakalım iki ay sonra gideceğim Allah nasip ederse inşallah gerek kalmaz çünkü kapıdan ağlayarak girdim ben şimdi ne yapacağım diye

Back
X