Arkadaslar merhaba ne yazik ki bende 8, 5 ay once kizimi kaybettim. 32 haftalik dogdu ve 5 gun yasadi melegim. Ilk baslarda yogun olan hamilelik istegim azaliyor gibi, korkuyorum. Erken dogum sebebim plasenta previaydi. Doktorum iki yil beklemem gerektigini soyledi. O kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama iyi örnekler duymaya cok ihtiyacim var. Aranizda ayni sebeple erken dogum yapan var mi? Varsa konusmayi cok isterim. Allah insallah bizlerin de yüzünü guldurur , yavrularimizi koklayip buyutmeyi nasip eder
Arkadaşım allah sabır versin.yaklaşık aynı günlerde kaybetmişiz kızlarımızı.ben 30haftalık doğum yaptım plesantal yetmezlik ve damar tıkanıklığı yüzünden.şimdi 4+5günlük hamileyim.bende çok korkuyordum halada korkuyorum ama biz aradan ne kadar geçerse geçsin korkucağız.inşaallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder.ona sığınıyorum.merak etme bu sitede plesantayla ilgili çeşitli sıkıntılar yüzünden bebeğini kaybedip sağlıklı gebelik sonrası evlatlarını kucağını alanlar var.başımıza gelen bizim sınavımızdı hep aynısı olacak diye bir şey yok.her şeyin rabbimin elinde o ol derse olacaktır.dua ile...