Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Mutlaka gereken testleri yaptir birsey cikmazsa da için rahat olur fakulte hocasina özelden muane ol o gerekne butun tahlilieri istiyo fakultese herseyi ucretsiz yaptirabiliyorsun birde sirada beklemiyorsun yoksa genetik icin 4 ay sonrasina falan gun veriyorlar ama ozelden muane olunca hersey tikir rahim filimleri 500 1500 arasinda ama fakulte ucretsiz iste durum boyle

Benim ilk uç ay kanaman dusuk tehlikesi oldu tam rahatlamistim 22 ci haftalarda surekli akintim vardi doktor fitil vs verdi ama gittikce artti akinti miktari mesela bir yemek kasigi gibi sildikce megerse o nişanmis rahmin takici doktorlar enfeksin dedi gönderdi 24 haftalikken aniden kese disari cikti doktorlar mudahale etti ittiler falan ama bu kezde suyum geldi dogum basladi suan cok tedirginin bebek cok istiyorum bi yandan da cok korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini uzun omurlusunu versin insallah
Rahim ağzı yetmezliğinde arda lembet hocayı tek geçerim istanbulda iseniz ona görünün derim

Malesef degilim sanirim başinizdan gecti bana denilen 12 haftada serklaj yapilmasi

Bence tedirgin olmayin ciger gelistirici vurulursun falan dr daha cok onlem alirlar[/QUOTE
İnşAllah arkadaşım doktorum senden daha kötü durumda olanlar vardı şu an evlatları yanında korkma olucak diye bana destek veriyor inşAllah Mevlam bu defa normal ni gebelik nasip eder hepimize şu an gebe kalmaya çalışıyorum tedaviye başladık

Canim benim klomen ile yumurta gelismedi doktor bana igneye gecti gonalf kullaniyorum ardindan catlatma ignesi bu sekilde ikizim olmustu gecen ay tekrar denedim bu kez yumurta kontrolsuz catladi ignenin birinci gunu olusup ve catlamis o da reglim 5. Gunuydu olmadi ara versim simdi tekrar igneye baslayacagim

Femera hapti heralde ilkinde nasil oldu
İlki kendinden oldu cnm ama bayağı bi uğraşmış beklemiştim şimdi pek gücüm yok diye doktorum femara verdi geçen ay başladım tutmadı bu ayda içiyorum nolcak bilmiyorum pko var bende

Bende var ama ne guzel bak hapla oluyo benimki igne iki kutu kullaniyorum gelişi 500 lira sag olsun ecz. Gelisinden veriyo yoksa 800 lira falan birde olmadigini duşun gecen ayki gibi obur ay yine aynisi birde tedaviye kayseriye gidigorum bir saatlik yol mu iki gune bi hem yol parasi hem acibadem parasi cok agir geliyo

Back
X