MELEK 76 Her şeyin yolunda gitmesi çok güzel, inşallah kalan süreyi de böyle tamamlarsın. Yalnız ben iğneye takıldım. Eczacınız istese çok kolay bulabilir 0.2 lik iğneyi, niye seni böyle uğraştırıyor? Senin ayarlaman çok zor ,bir de basınç olduğundan birden gidiyor, için rahat etmeyebilir. Sen istersen farklı bir eczane ile de görüş. Benim dozum hamileliğimde 0.4 ten 0.6 ya çıkarılmıştı. Elimde bir sürü iğne kalmıştı, bir eczane bir şey yapamayız dedi, diğeri onları aldı ve yenilerini getirdi. Şimdi ordan ayrılmıyoruz.
Ben kızıma ne yedireceğimi düşünmekle meşgulüm. Ona sebze çorbaları hazırlıyorum, başta yiyordu şimdi dudaklarını bir kapatıyor açtırabilene aşk olsun. Kendim evde bisküvi yaptım kahvaltıda vereyim diye sevmedi. Muhallebiyi sevmedi, ne yapacağımı şaşırdım. Bu akşam taze fasülye pişirmiştim onu blendırdan geçirdim yedi,biraz da yoğurt verdim. Siz neler yaptınız? Yemeklerim tuzsuz denecek kadar az tuzlu aç kalmasındansa vereyim diyorum sizce ne yapayım? Bir de muhallebiyi devam sütü ile mi yapıyorsunuz inek sütü ile mi ? Bir yaşına kadar inek sütü yasak deniliyor ya her zaman da devam sütü bulundurmak ayrı bir dert. Oldu olacak bir de muhallebi tarifi verin teyzeleri belki sizinkini sever.
Yılbaşında girdim yazdım ama Dila uyanınca gönderemedim. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, her şey gönlünüzce olsun. Rabbim çocuklarımıza sağlık versin. İsteyenlere bebek versin. Hamilelerimize de bebeklerini sağlıkla zamanında kucaklarına almayı nasip etsin.