Teşekkürler,hala korkularımı yenememiş olsamda bizim acımızı ancak yeni bir bebek veya bebekler :) dindirebilir.
Hep ikiz bebeklerim olsun istemiştim ve bir şeyi 40 kere söyleyince olur derler ya Allah gönlümüze göre verdi,ne hayaller kurmuya başlamıştık eşimle birlikte ki,çok dikkat etmeme rağmen kanamalarım başladı,doktorum daha önce de bir düşük yaptığım için hemen hastaneye yatırdı kanamam kesildi diye herhangi bir araştırma yapılmadı ertesi gün taburcu oldum ve heyet raporu alarak nerdeyse yatarak Hamileliğimi geçirmeye başladım,ama bu da yeterli olmadı ve 1 ay sonra tekrar kanamam oldu ve yine hastaneye yattım doktorum kanda pıhtılaşmadan şüphelendi ve hemen testler v.s derken çok ciddi boyutta olmasada bişeyler vardı hematologla konuşup Clexana başladık,tamam sorun bulundu derken kanamalarım kesilmişti ki tamda amniosentez olacakken tekrar bi kanadım

hemen amniosentez tarihini değiştirdik risk almamak için tekrar herşey normale dönmüştü ki amniosentez oldum,3 gün sonra başlayan kanamam artık doğuma kadar devam etti,sonundada korkulan oldu çok tedbir almamıza rağmen enfeksiyon nedeniyle erken doğum yaptım.
Doğum sebebi enfeksiyon,enfeksiyon sebebi durmayan kanama,ama kanamanın nedeni belli değil.Daha önce septum ameliyatı olmuştum,bazen bu sebep olabiliyor dedi doktorum ama kesin bilemeyiz dedi.
Herkes işe başladığımda kafam işle meşgul olacak diye daha kolay atlatırsın diyordu ki yeni bir sorunla karşılaştım

yakın çevrem hariç sorunları bilmedikleri için ve hamilelik sebebiyle izinli olduğumu bildikleri için de döndüğümde tebrikler başladı,herkes bebeklerimi eve bırakıp işimin başına döndüğümü zannediyordu ve asıl ozaman yaşadıklarımı düşünebiliyomusunuz her tebrik edene durumu açıklamaya çalışmam...ahhhhh ahhhhhhh...