Basiniz sagolsun arkadaslar. Allah sabir versin. Allah en kisa zamanda yaraniza ilac olacak, saglikla kucaginiza alacaginiz bebekler versin size. Guzel gunler gelecek.
Ben de zaman bir an once gecsin gitsin istiyordum ilk baslarda. Yeni bir bebek icin beklemek, umudunu canli tutmaya calismak cok zor geliyordu. Ama hersey daha iyi olacak, yeniden mutlu olacaksin. Acin hicbir zaman gecmeyecek, boyle birsey mumkun degil ama hersey yeniden gozune guzel gelmeye baslayacak. Umarim doktordan hayirli haberler almissindir. Sebebi belli olunca ona gore bir tedavi izlenir bir dahaki hamileliginde ve kontrol altinda oldugun icin guzel gecer bir sonraki hamileligin.
Basiniz sagolsun canim. Cok da gecmis olsun sana da Tolga'ya da. Havalarin bir iyi bir kotu olmasi sizi vurmus anlasilan. Tam ise basladigin zamana denk gelmesi de kotu olmus. Umarim simdiye atlatmissinizdir.
Canim benim kizin keyfi yerindeymis, hala gelmedi, 15'ini bekledi:)Oyle heyecanliyiz ki anlatamam! 24 saatten az kaldi kizima kavusmama. Insallah saglikla alirim kucagima, saglikla buyur guzel bebegim. Yazdiklarin duygulandirdi beni. Gercekten de kizim hamile kaldigim andan itibaren solan gonlumuze bahari getirdi. Allah daim etsin!