Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecandan uyuyamamışsınız galiba:))) , hep takip ediyordum sizi bu günlere kadar geldiniz maaşallah,
bir dahaki yazınızda bebeğiniz kucağınızda olacak, rabbim sağlık, sıhhat versin minişe
Ve rabbim biz melek annelerine de bu heyecanları nasip etsin inşallahh...
Güzel duaların çook teşekkür ederim.Allah seni de bbeğini de sağlıklı sıhhatli şekilde kurtarsın. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah sağlıklı şekilde eline almayı nasip etsin ve acısını göstermesin.
Sağol canım. İnşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız :) Zaman su gibi akıp geçecek, sizlerde yavrularınıza kavuşacaksınız inşallah.Hayırlı,uğurlu sağlıklı olsun :) Çok tebrikler... Ne güzel kocaman bir aile oldunuz,darısı bizlerin başına :))
Teşekkür ederim canımmm.Cok sevindim saglikla buyusun bebegin iyisallah.ilerleyen zamanlarda 3. Sezeryanla ilgili yorumlarini bekliyorum..Tabi olumlu kisimlarini :)) Allahim senin gibi guzel gunleri bizede gostersin..
Amin canımmm.Canım Allah yavruna da sana da sağlıklı,güzel,hayırlı,uzun ömürler versin. çok mutlu oldum.YUPPPYY sıra bana geldiiiiiiii:))))
merhaba arkadaşlar,
Çok şükür bebeğime kavuştum.
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
En kısa zamanda ayrıntılı yazacağım.
Hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar,
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar,
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Canım benim, ne güzel dileklerde bulunmuşsun, hepsi için aminnn diyorum...Cok sukur, bin sukur! Allah bagislasin, Allah anali babali buyutsun insallah. Saglikli, mutlu, kismetli olsun bebegin. Bahti acik, sansi bol olsun. Eviniz tamamlandi masallah! Allah cocuklarinla mutlu mesut, uzun bir omur nasip etsin sana da. Darisi butun melek annelerinin basina...Isteyenlere 2.ler 3.ler de versin insallah Allah:)
Amin canım, çok teşekkür ederimm.Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebeğinle,çok tebrik ediyorum,tüm melek annelerinin yüzünün gülmesini diliyorum.
:) Amin canımmm...canım, çok şükür :) allah hepinize uzun, sağlıklı ve neşeli bir ömür versin inşallah :) çoooook sevindimm çoook :)
Amin canım, çok mutluyum çook. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh.Canım arkadaşım Melek şimdi bir yanında oğlun, bir yanında kızın ne kadar mutlusundur. Allah bu mutluluğunu daim etsin, yavrularını senden ayırmasın, ailecek sağlık mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin. Bu arada oğlunun adını ne koyduğunuzu ve Duru'nun kardeşini görünce ne yaptığını çok merak ediyorum. Seni ve minik kuzuları çok öpüyorum canım.
merhabalar bende cuma akşamı kızımı cennete ugurladım 13hazıranda 30 haftalık hamıleyken 925 gr doğdu kızım ama gelısım gerılıgmz vardı damarda centık ve akım bozukluğu tam 33gun dayandı ama küvözde enfeksıyon kaptı ve gitti bende nasıl atlatırım bılemyorum bır suru sütüm var dolapta ne yapmalıyım onları
merhaba arkadaşlar,
Her şey yolunda.
Şu an çok zor yazıyorum.
Hepinizi öpüyorum.
merhabalar bende cuma akşamı kızımı cennete ugurladım 13hazıranda 30 haftalık hamıleyken 925 gr doğdu kızım ama gelısım gerılıgmz vardı damarda centık ve akım bozukluğu tam 33gun dayandı ama küvözde enfeksıyon kaptı ve gitti bende nasıl atlatırım bılemyorum bır suru sütüm var dolapta ne yapmalıyım onları
Amin canım, çok mutluyum çook. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh.
Oğlumun adı Mehmet Alp...Duru Küçük Alpcik diye seviyor kardeşini :)
Duru bebeğin doğduğu gün hastaneye geldi. Kardeşini görünce çığlıklar atıp zıplamaya başladı :)
Duru olgun bir çocuktu biliyorsun. Kardeşini kabullendi, emzirmeme, bebekle ilgilenmeme hiç bir şey demiyor. Fakat henüz küçük olduğu için kardeşini severken elinin ayarı henüz yok :) Biraz fazla sıkıştırmaya çalışıyor :)
Canım bende seni ve kuzunu öpüyorum...